Овен Изживейте този ден така, сякаш е последният в живота

...
Овен Изживейте този ден така, сякаш е последният в живота
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 24 ноември

Овен
Изживейте този ден по този начин, като че ли е последният в живота ви. Насладете се на всеки един миг. Отхвърлете неприятните мисли и нищо нежелано няма да ви се случи.
Телец
Това е ден за деяние. Думите сега няма да ви правят работа. Който ви цени и обича ще ви разбере.
Близнаци
През този ден не се подавайте на гордостта си. Може да се почувствате добре за няколко минути, само че след това ще ви се наложи да се извинявате на мнозина.
Рак
През този ден ще би трябвало да положите старания, с цел да разберете колегата си. Изяснете недоразуменията си. Правотата не е по-важна от щастието.
Лъв
Днес не си поставяйте високи цели. Няма да имате нужното време и сили, с цел да я извършите. Все отново е почивен ден - не правете нищо.
Дева
Събитията през днешния ден ще ви повлекат в своята върволяк. Едва ли ще може да измененията нещо, с изключение на да наблюдавате деликатно протичащото се.
Везни
През този ден направете тъй че да насочите силата си в вярната посока. Не губете време в размисли, те няма да задвижат събитията, които очаквате.
Скорпион
Днес се пазете от крайности. Сутринта може да сте на едно мнение, само че вечерта на напълно друго. Имайте го поради преди да заявите изрично нещо на някого.
Стрелец
Днес бъдете по-мили към себе си. Щадете силите и нервите си и не се хващайте за всяка работа, която се изпречи на пътя ви.
Козирог
Тази събота не прекалявайте в търсенето на завършения. Очакваното развлечение може да ви навлече проблеми, с които да се оправяте дълго време.
Водолей
През този ден се отървете от срамежливостта. Някой ще желае да ви види в цялостната ви светлина, а скромността ви няма да разреши да блеснете.
Риби
Тази събота не си правете проекти, само че се заловете с първата концепция за прелестно занятие, която ви хрумне. И не я оставяйте до вечерта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР