ОвенИскам да подражавам на теб. Кейлъб Баке, експерт по здраве

...
ОвенИскам да подражавам на теб. Кейлъб Баке, експерт по здраве
Коментари Харесай

Кой е идеалният комплимент за всяка от зодиите?

Овен

" Искам да имитирам на теб. " Кейлъб Баке, специалист по здраве и уелнес, споделя: " Овните са смели. Те имат героични качества. " Ето за какво да бъдеш фигура за подражателство на другите е толкоз значимо за Овните. Хората от този зодиакален знак обичат да знаят, че са авторитетни и обичат статутът им на алфа да бъде потвърждаван ".

Телец

" Знам, че постоянно мога да ти се доверя. " Телецът е почтен и благонадежден ", споделя Баке. Ето за какво, в случай че в действителност желаете да им извършите комплимент, дайте му да разбере какъв брой доста цените това, че ви поддържа. Ако желаете да извършите по-повърхностен комплимент, кажете нещо от рода на: " Винаги изглеждаш толкоз добре ". Хората от този зодиакален знак обичат материалните и скъпи неща.

Близнаци

" Да съм с теб постоянно е вълнуващо. " Близнаците постоянно се трансформират и са в придвижване. " Те имат потребност непрекъснато да бъдат интелектуално подтиквани и да вършат нещо ", изяснява Баке. Тези хора желаят животът им да е трогателен и изпълнен с чудеса, по този начин като знаят, че че самите те въплъщават тези характерности, ще ги накарате да се усещат задоволени. Най-лошото нещо, което можете да кажете на Близнаците е, че са скучни.

Рак

" Чувствам се най-добре към теб. " Раците се гордеят с дома и фамилния живот. Те се стремят да накарат околните си да се усещат сигурни и предпазени, написа Дир.бг. " Ако сте родени под зодия Рак доста е евентуално да сте грижовни и чувствителни. " Единственото, което Раците желаят да знаят, е, че техните личностни характерности са оценени и че вършат живота на хората, за които се грижат, по-добър.

Лъв

" Възхищавам се на увереността ти. " На доста от нас им липсва нужната убеденост, до момента в който някои хора имат прекомерно доста от нея. Лъвовете умеят да излъчват убеденост, без да наподобяват арогантни. " Те са самостоятелни и положителни водачи ", прибавя Баке. Харизматични са и желаят това да бъде прието.

Дева

" Имаш толкоз вярна преценка за хората. " Има доста способи да извършите комплимент на Девата, тъй като тя желае да бъде страхотна във всичко. (Съвет: Обичат да чуват думата " съвършен ".) Но макар че Девите могат да бъдат умели в доста неща, в центъра на всичко е тяхното остро възприятие за наблюдаване и разбор. " Те са педантични и подредени ", споделя Баке.

Везни

" Караш ме да бъда по-добър човек. " В западната астрология Везните са известни като последователи на салдото и справедливостта и са склонни да имат най-хубавия отговор на съвсем всеки проблем. " Везните са очарователни ", споделя Баке. " Те обичат да работят с хора и са обществено умели. " Всичко, което желаят е да знаят, че тяхната добрина е оценена и че могат да оказват помощ на хората към тях.

Скорпион

" Личността ти е магнетична. " Баке разказва Скорпионите като " любопитни и загадъчни ". Няма толкоз привлекателен зодиакален знак като този. В Скорпиона има нещо непознато, което прави общуването с него толкоз завладяващо. Те желаят да знаят, че са съумели да привлекат вниманието на хората.

Стрелец

" Винаги знаеш по какъв начин да се забавляваш. " Стрелецът е извънредно известен измежду останалите знаци. Повечето хора са естествено привлечени от техния занимателен и гальовен манталитет. " Те са общителни и метафизичен настроени ", изяснява Баке. Обичат да намират нови способи да забавляват себе си и приятелите си, а и нямат нищо срещу да бъдат център на внимание.

Козирог

" Винаги мога да разгадавам на теб да свършиш добре работа. " " Козирозите са амбициозни и решителни ", споделя Баке. " Те обичат да се преценяват с графика. " Поради тези аргументи, в случай че желаете работата да бъде свършена добре, потърсете Козирог. Хората от този знак работят колкото се може по-усилено, с цел да бъдат приети за най-хубавите. За Козирога професионалният живот е и персонален живот. Всичко, което желаят е потупване по гърба.

Водолей

" Никой не наподобява на теб. " Тази фраза е колкото факт, толкоз и комплимент. " Водолеите са пионери ", споделя Баке. " Те мислят ексцентрично и обичат свободата си. " Всеки Водолей има собствен личен метод да гледа на света и да си взаимодейства с него. Това ги кара от време на време да се усещат неразбрани, по тази причина когато някой им каже, че характерността им е почтена за удивление, това е огромна разтуха.

Риби

" Винаги знаеш тъкмо какво да кажеш. " Рибите са най-емоционалният от зодиакалните знаци. " Те са състрадателни, изобретателни и интуитивни ", споделя Баке. " От тях стават положителни терапевти, художници, психолози и медицински сестри ", прибавя той. Рибите ще бъдат най-хубавият слушател, който познавате и най-хубавият в даването на препоръки. Те са грижовни, просто тъй като такава е природата им, само че въпреки всичко обичат да знаят, че положителното им сърце е добре признато.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР