Овен Интересен ден се очертава. Ще усещате силен подтик за

...
Овен Интересен ден се очертава. Ще усещате силен подтик за
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 06 ДЕКЕМВРИ

Овен

Интересен ден се обрисува. Ще усещате мощен повод за деяние и изява. Просто не прекалявайте, не всички могат да понесат толкоз доста сила.

Телец

Доста неща се случват вкъщи ви, даже малко повече от нужното. Определено не преяждайте и не преувеличавайте протичащото се към вас. 



Близнаци

Ще има нови усещания, а всичко останало е апропо. Ще имате опция да попътувате и да се срещнете с близки или хора, които от дълго време не сте виждали. 

Рак

Хубав ден да си дадете сметка какъв брой доста неща имате. Може пък да решите да подредите полезностите си. Внимавайте с похапването през днешния ден, не прекалявайте. 

Лъв

Ако сте по-обективни ще се убедите, че и близките имат добродетели, даже може да ви оказват помощ за някои неща. Не бъдете твърдо уверени в личната си справедливост.

Дева

Малко по-разсеяни от нормално ще сте през днешния ден, само че пък март допуска тъкмо такова държание. Важното е да знаете накъде сте тръгнали, там нещата порастват. 

Везни

Използвайте информацията, която получавате по най-хубавия вероятен метод. А кой е той би трябвало сами да сте разбрали. 

Скорпион
Как всяка ЗОДИЯ ще украси дома си за коледа?
Овен Овните са доста спестовни в украсата и несъмнено не си падат по обилните коледни украшения. Сдържани са и си падат по изисканото...

На моменти ще ви липсва съпричастност към хората към вас. Вие добре виждате по какъв начин стоят нещата и можете да дадете справедлива оценка.

Стрелец

Всичко през днешния ден ще вършиме със пристрастеност и предпочитание, на моменти даже мъчително предпочитание. Това с преодоляването на страстите е сложна работа, само че най-малко гледайте да ги разпределите по-равномерно.

Козирог

Не се опитвайте да свършите всичко,което сте си наумили сутринта,защото още към обяд ще се чувствате изтощени и унили.
Тези ЗОДИИ постоянно се обвързват пъклен мъчно
ТЕЛЕЦ Телците са упорити и доста държат на своето. Отстъпчивостта не им е присъща, а това постоянно е предизвикателство даже за най-търпел...



Водолей

Намерете приложение на гениалните си хрумвания. Само внимавайте какво обещавате, бъдете съществени в това.

Риби

Не подценявайте детайлите, те могат да се окажат основни. Дайте си време да огледате нещата от всички страни.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР