Овен – Интензивността на вашата работа, може да ви накара

...
Овен – Интензивността на вашата работа, може да ви накара
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – четвъртък – 19 май 2022

Овен – Интензивността на вашата работа, може да ви накара да бъдете по-организирани. Можете да организирате значими срещи и да обменяте хрумвания по имейл. Вие сте под въздействие на силите, посредством които можете да преодолеете всевъзможни компликации.

Телец – Днес може да желаете да отделите време да си починете и да се насладите на живота в приятна среда. Ще бъде добре да си вземете къса почивка през уикенда. Пригответе се да се забавлявате добре с обичаните си хора.

Близнаци – Може да желаете да прекарате днешния ден в усамотение, като останете уединено със себе си, да се обърнете към анализиране на концепциите си. В част от времето си можете да прекарате приятни часове с членове на фамилията.

Рак – Може да се почувствате изтощени от паниката на всекидневието и да се почувствате песимистично заради интензивността на страстите си. Трябва да се отървете от резултатите на тези усеща, не би трябвало да увеличавате напрежението.

Лъв – Ще се посветите през днешния ден на дилемите, които са предизвикателство за вас. Можете да вземете решения за промени и поправки в къщата. Внимавайте да не създавате излишно напрежение, като повдигате проблеми от предишното.

Дева – Трябва да поддържате морала си висок и да се оставите да вървите с потока на деня. Днес ще намерите прочувствена сигурност в близкото си обграждане, ще посетите близки и ще се отпуснете в топла и другарска среда.

Везни – От метода ви на деяние зависи по какъв начин ще се развият нещата. Добре е да имате самообладание и да не говорите прекомерно доста – по този начин ще бъде доста по-лесно да се избегнат непотребните разногласия. Сега можете да вземате решаващи и значими решения.

Скорпион – Трябва да обърнете внимание на връзките си в обществената среда, може да бъдете прочувствено засегнати. Не отдавайте огромно значение на сънища и интуиции. Доверявайте се единствено на това, което персонално виждате и чувате.

Стрелец – Скрити проблеми от предишното може ненадейно да се появят и да ви разстроят. Не си поставяйте прекомерно високи упования, с цел да избегнете разочарования. Изненадващо развиване може да излезе на напред във времето във финансово отношение.

Козирог – Днес сте склонни да възприемате житейските условия по-позитивно. В каквото и ситуацията да изпаднете, ще съумеете да извлечете изгода от това. Луната ще способства за хармонизиране на партньорските ви връзки.

Водолей – Ще бъде добре за вас да стоите надалеч от рисковани инициативи в парично изражение. Тъй като ви е мъчно да балансирате връзките си с началниците или сътрудниците си, е евентуално да ескалират нещата, което може да докара до разногласия.

Риби – Не постоянно можете да получите това, което желаете, само че всяка обстановка има евентуално потребно значение, в случай че се настроите вярно. Нуждаете се от нечия поддръжка и малко морално поощрение.

Съветите на Фортуна

Денят има тежка сила. Добре е още от сутринта се отбраните с молитва, тогава нищо няма да ви грози. Сега хората са доста податливи и възприемчиви на всевъзможни непознати внушения. Бъдете деликатни, с цел да не изпаднете под непознато въздействие.

Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте уверени в тях. Подходящо време единствено за рутинна работа. Денят може да се окаже ден на заблудите и грешките. Препоръчително е в този ден да се връщат задълженията, да се прости на тези, с които сте ядосани.

Всяка болест проявена в този момент, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР