Овен И двамата с половинката няма да сте готови да

...
Овен И двамата с половинката няма да сте готови да
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд, 20-21 март

Овен
И двамата с половинката няма да сте подготвени да извършите взаимни отстъпки, най-малко що се отнася до финансите. Това е и повода всички хубави проекти за уикенда да се провалят с гръм и тропот.
Телец
На любовния фронт на Телците хармонията ще бъде нарушена. Не отлагайте сериозните диалози, без значение какъв брой ви тормозят и намерете съответно решение, тъй като мълчанието ще се отрази неприятно на връзката ви, даже пагубно за някои представители на зодиака.
Близнаци
Неделният ден несъмнено ще ви предложи повече благоприятни условия в любовен проект, стига да " имате очи " за тях. Не се дистанцирайте прочувствено от колегата, тъй като може да ви окаже решаваща поддръжка във значим миг.
Рак
Може би постоянно сте си представяли, че ще имате връзка като от някой сантиментален филм или разказ. Време е да стъпите по-здраво на земята и да си дадете сметка какъв брой значимо и скъпо нещо притежавате, преди да го загубите.
Лъв
Обвързаните Лъвове ще имат много високо либидо през почивните дни. Ще желаят обичаният им да им даде това, от което се нуждаят в секса и няма да се свенят да си го изискат.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР