Овен Хороскопът ви показва, че резултатите от бъдещето зависят само

...
Овен Хороскопът ви показва, че резултатите от бъдещето зависят само
Коментари Харесай

Хороскоп за 16 март: Съдбата удря шамар на тези 3 зодии!

Овен
Хороскопът ви демонстрира, че резултатите от бъдещето зависят единствено от вас. Творческият ви метод ще спомогне да постигнете по-добри резултати. Не игнорирайте дребните елементи, които наподобяват незначителни, само че могат да сформират нещо по-голямо и значимо в живота ви.

Телец
Звездите ви предизвестяват да не вземате прибързани решения и да не предприемате недомислени дейности. Избягвайте неоправданите случки. Деловите ви сътрудници могат да изискат спомагателни условия, които не са преференциални за вас. Не се опасявайте да откажете.

Близнаци
Днес може да имате усложнения в общуването с хората или най-малко с някои от тях. В деловата сфера могат да се появят резултатите от по-рано подхванати дейности. Не превръщайте фамилните драми в публично притежание и не ги правете тематики на обществено разискване.

Рак
Ще би трябвало да работите интензивно, с цел да постигнете това, което желаете. Вие сте на правилния път, тъй че не забавяйте оборотите. Няма потребност през днешния ден да влизате в спорове и да вземате бързи решения. Струва си да се вслушате в препоръките на непосредствен човек.

Лъв
Днес вашите страсти и реакции ще бъдат извънредно остри и внезапни. Опитайте да бъдете малко по-сдържани, контролирайте гнева и експанзията си. Компютърната техника може да ви сътвори проблеми.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Дева
Не отдавайте огромно значение на сънищата си. Те са просто отражение на прекарванията ви. Забавяне на дейностите и блян към бездейност – това ще се следи при мнозина. Довършвайте започнатото, не предприемайте нови каузи. Отложете ги за другата седмица.

Везни
От една страна – приятелско държание, възприятие за комизъм, предпочитание за новости. От друга страна, некомпетентност, необичайно държание и раздразнителност. Изходът е да се поддържа баланс и да не се стига до крайности. Добро време за другарство с другари, за физическа работа или спортни действия.

Скорпион
Чувствате се изтощени, само че ще преживеете и този интервал. Избягвайте словесните нападки. Конфликтите могат да доведат до неразрешими последици. Не приемайте нищо близо до сърцето си. Казвайте си, че и „ това ще отмине”.

Стрелец
Бъдете доста дипломатични във вашите изявления, тъй като неуместно казаната дума може да провокира съществени последствия. Добре ще ви се отрази общуването с човек, на който имате доверие.

Козирог
Преди Новолунието е по-добре да не стартирате нови неща, само че можете и би трябвало да се справите с по-ранно започнатите. Жизнената сила е снижена. Съществува риск от депресивни положения и незаинтересованост. Важно е да се предпазите от всевъзможни неприятни мисли, които могат да влошат самочувствието и настроението ви.

Водолей
Днес ще изглеждате много вятърничави. Сериозните каузи ще решавате без необикновен възторг. Не можете да концентрирайте за дълго вниманието си върху нищо. Препоръчва се повече време да почивате, в случай че имате опция.

Риби
Следобед Луната се реалокира във вашия знак и ще ви прави сантиментални, сантиментални и разсеяни. Това е време за креативните персони, само че за останалите може да сътвори проблеми при осъществяване на отговорностите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР