Овен Емоциите ви през юли ще са доста стихийни. Често

...
Овен Емоциите ви през юли ще са доста стихийни. Често
Коментари Харесай

Големият ЛЮБОВЕН хороскоп за юли 2021

Овен

Емоциите ви през юли ще са много стихийни. Често " лъкатушите " сред две крайности - обезсърчение или последна еуфория. И най-малкото нещо ви се отразява прочувствено, което е много изморително за всички към вас. Не забравяйте, че животът тече отвън главата ви и каквото да се случва там, би трябвало да вперите взор в действителността.

Телец

През юли месец Телците не са доста " на фокус ", тъй като са прекомерно погълнати от своите любовни трепети. Преди да се зарадвате, имайте едно мислено, тъй като може да става дума за трети човек от офиса или приятелския ви кръг. Понякога мисълта за смяната, за новото начало е доста по-страшна от действителността. Но както се споделя - два пъти мерете, един път режете!

Близнаци

Иска ви се усетите някаква нова тръпка, прилив на адреналин. Това може да бъде много рисково за връзката ви, тъй като ползата ви към половите опити не се лимитира единствено с пози и места. По-добре насочете силата си към половинката, в сравнение с да бленувате за някой трети човек.

Рак

Макар " отпускарският " сезон едвам в този момент да настава, вие към този момент се чувствате презаредени прочувствено. Имате потребност от нови чувства, само че пък въпреки това напълно не ви е до сантиментални жестове, изключително в случай че те ще наподобяват „ по обвързване “. Полагайте повече старания да разпускате с другари и да им напомняте какъв брой ги цените.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР