Овен Дразни Ви, че Вашата прескъпа половинка в последно време

...
Овен Дразни Ви, че Вашата прескъпа половинка в последно време
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 11 април 2023 г.

Овен
Дразни Ви, че Вашата прескъпа половинка напоследък прекомерно доста стартира да се увлича в компютърни игри и напълно не Ви обръща внимание? Не се вълнувайте! Някъде по здрач последното страшилище ще бъде убито и пасианса безусловно ще се получи и през идващите няколко дни на Вашата идилия нищо няма да пречи!
Телец
От този ден е изцяло евентуално да започнете нещо ново. Вариантите са доста: с нов обичан човек, изобщо без него или пък с предходния, само че на нов лад. При всички случаи някакъв детайл на оригиналност би трябвало да участва през днешния ден обезателно.. Ако ли пък всичко Ви устройва, просто кажете нов комплимент или подарете хубав букет цветя. Също е излаз.

Близнаци
Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят значима роля във Вашия живот. Много от представителите на знака през днешния ден ще се сблъскат с сантиментални увлечения, а някои ще се влюбят напълно съществено, и то от пръв взор. Наистина, през днешния ден интуицията Ви е безмълвна и дори ще се скъпи да Ви подскаже въпреки и напълно малко, тъй че рискът да започнете несъответствуващи връзки е значителен. Денят е не неприятен за пътешестване, само че е най-добре да не го вършиме без компаньон. Даже и най-мълчаливия, затворен и неприветлив сателит е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо - съществува риск да извършите недомислени и ненужни покупки.

Рак
През този ден всичкият Ви персонален живот ще бъде в телефонната слушалка. Ще изяснявате връзките със своя обичан човек по телефона, по същия метод ще вършиме проекти за по-нататъшен фамилен живот, и ще обсъждате предишните достижения и неточности. Ако изобщо съумеете да се срещнете, това ще бъде някъде към вечерта.

Лъв
Днес звездите ще основават удобни условия за всичко, което сте си възнамерявали за деня. Реализация на концепциите Ви и подсилване на Вашата известност. На всички ще извършите допустимо най-хубавото усещане. Само че до момента в който решавате ослепително своите задания, убедете се, че не сте се възгордели прекомерно от триумфите си. И не забравяйте, че най-хубавата тактичност - това е учтивост и почитание към другите.

Дева
Постъпките на Девите ще притеглят вниманието и представителите на този знак ще се окажат най-обсъжданите персони за деня. Това може доста да Ви нервира, защото напълно не сте имали желание да ставате обект на злословия, само че надали ще съумеете да повлияете на обстановката, тъй че просто се дръжте почтено и се постарайте да не се злепоставяте. Няма да е зле, да се запознаете с искащите за това: ярките персони постоянно провокират интерес. За страдание верроятността да срещнете съдружник, съидейник, и дори просто забавен човек, не е изключително огромна. По-добре предпочетете общуването със старите познати.

Везни
В сложен миг ще получите поддръжка от хора, които по-рано единствено са Ви подлагали на критика. Приятен сърпрайз ще се окаже и това, че роднините ще Ви предложат помощ при реализацията на Вашите проекти, за които до скоро са се изказвали неблагоприятно. Денят е доста подобаващ за унищожаване на всевъзможни фамилни различия и споразумяване на връзките с по-възрастните родственици. Романтичното въодушевление, започващо през този ден, ще докара до възникване на съществени усеща. Но събитията ще се развиват напълно не по този начин, както сте очаквали, и по тази причина се гответе за изненади.

Скорпион
Ако през днешния ден доста не Ви се желае да извършите нещо, не го правете - слушайте своето сърце. Впрочем, гласът на сърцето няма да бъде за Вашия обичан човек безапелационен аргумент и по тази причина за него ще се наложи да измислите милион други. Разчитайте на своята фикция...

Стрелец
Всички значими и незабавни задания ( включително и неприятните) би трябвало (при възможност) да се обсъдят и решат още през първата половина на деня. Вечерта интересуващите Ви въпроси като че ли ще увиснат във въздуха, а за тоя подобаващ миг ще се наложи да чакате най-малко още няколко дни. Ако сте увлечени от любовен разказ, не бързайте да превеждате връзките в последната, интимна фаза, тъй като рускувате вместо прочувствено ентусиазъм и напредък на силите, да преживеете отчаяние. Препоръчително е, да се въздържате от незадължителни финансови интервенции.

Козирог
През този ден на Вашия обичан човек ще бъде достат мъчно да разбере Вашите желания и пристрастия, колкото и да се пробвате да му обясните всички плюсове и минуси, прерогативи и дефекти. Какво пък - това значи, че нито Ви е асистент, нито Ви е съперник! Една тематика за другарство по- малко...

Водолей
Трябва да се пазите. Този ден е обвързван с намаление на виталния капацитет и утежняване на самочувствието. Не надценявайте опциите на своя организъм, съкратете натоварването и избягвайте преумората. В порциона би трябвало да се включат плодове (желателно жълти и оранжеви), както и пресни сокове. Денят не е борат на събития, само че пък е великодушен на приятни страсти и дребни неща, покачващи настроението. Ще Ви зарадва и общуването с по-млади родственици. Ще се появят благоприятни условия да извършите приятна изненада на обичания човек. Вероятни са скъпи дарове и удачни покупки.

Риби
През този ден душата Ви ще жадува за творчество и креативна реализация, а и за признателни фенове или слушатели, които всичко да оценят. В ролята на подобен може да влезе и Вашия обичан човек, само че в случай че плодовтете на Вашата фикция не са му по усета, търпението му може и да не стигне за дълго време.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР