Овен Днешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да

...
Овен Днешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 09 ОКТОМВРИ

Овен

Днешният ден ще донесе нови проблеми, които следва да решите дружно със своя обичан човек, а в краен случай - поединично. Звездите предлагат да живеете в днешния ден и да получите от него най-много наслада и удоволствия.



Телец

Има какво да кажете и това са все доста съществени неща. Освен това сте настроени да се позанимавате с малко детективска работа. Започнете с неяснотите в връзките с другите хора, изключително в персоналните, и се постарайте да ги оживите. 

Близнаци

Днес може да си спомните с какво са се занимавали античните жреци в египетските храмове, да вземем за пример! И най- добре ще е да ги последвате и да погледате звездите! Звездното небе доста ще ви успокои, сближи и настрои към сантиментални мисли за прелестното. 

Рак

Днес е по-добре да се погрижите не за своята прелест, а за удобството на своя тоалет. Събитията през този ден ще се подредят по този начин, че ще се прави оценка не Вашата грациозност, а издръжливостта Ви и готовността да преодолявате разнообразни трудности.

Лъв

Днес Вие можете без разкаяние на съвестта да плувате по течението. На каквото и течение да сте попаднали (за препоръчване е топлото, че със студеното не се знае кое и как), то при всички положения ще Ви отнесе там, където би трябвало.

Дева

Денят ще бъде много сполучлив, в случай че не се страхувате да употребявате най-хубавите практики и да „ сменяте конете ”, когато се наложи. Ако сте консервативно настроени, в действителност ще Ви бъде мъчно. Ще чувствате че изоставате, и че сте изпуснали нещо значимо.

Везни

Предстои Ви един просто поразителен ден! Дори и не сте подозирали че по този начин Ви обичат, и то – толкоз хора по едно и също време. И откровено! И напълно без значение един от различен! На процедура през днешния ден може да Ви се завиди. 

Скорпион
 Тези зодии в никакъв случай няма да бъдат дружно Тези зодии в никакъв случай няма да бъдат дружно
Всеки желае да бъде благополучен. Звездите също го желаят, само че има зодии, които просто не са съвместими. Ето кои са те:Везни и РакРакът е споко...

Не форсирайте през днешния ден събитията в персоналния си живот, даже това прекомерно доста да Ви се желае. Постарайте се за на никое място да не бързате, умерено да плувате по течението и да се наслаждавате на всички удоволствия на живота.

Стрелец

През днешния ден ще бъде мъчно да проявявате свободно възприятията си, както и да развивате естествените си креативен дадености. Ваша съществена задача ще бъде не покоряването на нови върхове, а потвърждаването на към този момент направена поръчка. 

Козирог

Днес не си заслужава да се занимавате с работа, само че, в случай че би трябвало да сме точни, денят не подготвя прекомерно и към деен отдих. Що се отнася до малко странствуване - неуморително и прелестно, дава обещание да е във всяко отношение забавно. Това демонстрира, че е извънредно време, да се стегнете за път! 
 Вижте своя КЕЛТСКИ хороскоп! Вижте своя КЕЛТСКИ хороскоп!
1-10 януари Тинтява Обикновено в детството си постоянно сте боледували и сте изоставали от връстниците си. С течение на годините това се...



Водолей

Не постоянно достиженията са най-главното в живота. Възможно е през днешния ден да се замислите за процеса на странствуване, а освен за крайната точка, към която ще се отправите. Победа в съревнование или конкурс могат да Ви донесат единствено краткотрайно възприятие за задоволство.

Риби

Днес този ден Вашият обичан човек ще се нуждае от Вас освен в качеството на обичан човек, само че и в качеството на работна мощ. Той блестящо ще се оправи с предоставената му работа и дори ще изиска продължение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР