Овен – Днес ще сте по-сериозни от обичайното. Помислете внимателно

...
Овен – Днес ще сте по-сериозни от обичайното. Помислете внимателно
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – четвъртък – 4 август 2022

Овен – Днес ще сте по-сериозни от нормалното. Помислете деликатно за преимуществата и минусите на своите проекти и не губете ненужно време. Фокусирайте се единствено върху най-належащите неща в работата.

Телец – Избягвайте да си губите времето в ненужни пояснения. Никой не би трябвало да знае вашите проекти и планове. Възможно е да загубите нещо значимо или да пропуснете някое събитие. Намалете темпото, научете се да се наслаждавате на мига.

Близнаци – Преди да вземете решения през днешния ден, помислете по какъв начин ще се отразят на бъдещето ви в утрешния ден. В любовта се научете да разчитате деликатно езика на тялото на вашите ухажори. Може да открият послания, които думите не ви споделят.

Рак – Отдръпнете се встрани от хората, които крадат от вашата сила и постоянно от всичко са недоволни. Вашето въодушевление зависи значително от вашата компания, по тази причина общувайте единствено с хора с положителни усеща.

Лъв – Днес мъчно ще може да ви се устои на чара, защото носите слънцето със себе си, където и да се появите. Ще чуете похвали, които ще ви накарат да се почувствате специфични. В последна сметка ще видите, че хората виждат вашите качества и старания и това ще ви насърчи да се стараете още повече.

Дева – В работата нещата се развиват умерено и без проблеми. Избягвайте да влизате в полемики и диалози с хора, които бързо избухват. Не обвинявайте себе си за недоразуменията в любовта – виновността постоянно е на двама.

Везни – Най-красивите неща в живота са безвъзмездни, просто би трябвало да се научите да се възползвате от тях. Днес останете малко по-дълго в прегръдката на колегата си, вгледайте се в усмивката на детето си, помиришете цъфналите цветя...

Скорпион –В службата не се опитвайте да бъдете прави непременно, от време на време можете да извършите неточност и вие. Малко сте разсеяни и не толкоз физически дейни. В любовта бъдете по-отворени и с сексапил ще постигнете всичко, което желаете.

Стрелец – Заредени сте с сила и оптимистичен дух, само че избягвайте рискови обстановки и рисковото държание. Нещата се случват бързо, по тази причина дръжте очите си отворени. Бъдете отворени за нови хрумвания.

Козирог – Проверявайте източниците си на информация и не предприемайте нищо, до момента в който не сте уверени, че е вярна. Нещата към вас ще се движат с ускорено движение, само че останете спокойни и
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР