Овен Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени

...
Овен Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник: Кофти ден за 3 зодии

Овен
Днес ще очаквате от своя обичан човек някакви избрани дейности, решителни действия или в противен случай, колебливо безмълвие. И в случай че той не оправдае Вашите упования, ще бъдете толкоз афектирани и разочаровани, въпреки че той няма да има никаква виновност за това.

Телец
Днес всички Ваши мисли ще бъдат заети с компликациите в връзките. Това може да бъдат компликации в обичания човек или с сътрудниците по работата, само че в сегашния миг можете да споделите малко неща с който и да било. Разбира се, тази обстановка Ви визира както никой различен, само че за в този момент е най-добре да запазите успокоение и да наблюдавате, по какъв начин ще се развива обстановката. Ще пристигна време и за дейни дейности, само че това ще е по-късно. Сега просто би трябвало да научите за това, което се явява движеща мощ в създалата се обстановка.

Близнаци
Денят е мъчно да бъде наименуван сполучлив - той е обвързван с разочарования( за благополучие – не прекомерно сериозни), разрушение на илюзиите и чувство, че не всичко става по този начин, както би трябвало. Ако не сте склонни към скептицизъм, бързо ще разберете, на къде вървят нещата, и в сходство с това ще извършите корекции на личния си път. Колкото по-бързо реагирате на промяната на събитията, толкоз повече можете да постигнете. Не е нужно да чакате от околните си нещо изключително, или да се надявате, че в персоналната сфера ще станат тези промени, за които от дълго време си мечтаете. Всичко си остава както досега, а тъкмо това Ви нервира.

Рак
Днес на Вашия обичан човек ще е много мъчно, да се реши на каквото и да било деяние, та по тази причина ще се наложи да го подканяте, подкрепяте или да го възпрете от значимата крачка. С други думи, неговото благоденствие ще се окаже напълно и изцяло във Вашите ръце. Разпореждайте се с него мъдро.

Лъв
Лъвовете вършат доста старания, с цел да прекарат този ден радостно и забавно, само че напъните им ще се окажат напразни. Скука - това е думата, която малко, ясно и тъкмо характеризира този ден. Единственият метод да я избегнете е да се занимавате с нещо потребно, въпреки и не доста увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, главното почистване би се оказало доста по-ефективно забавление, в сравнение с срещата с другари. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните полезности поддържате връзка умно и безгрешно.

Дева
Вече усещате измененията и чувствате, че те ще се окажат много съществени. Ритъмът на живота Ви доста се е ускорил. Не си коства да се споделя, че Вашата сила е неизчерпаема, само че когато (както обикновено) оставате на крайник до късно през нощта, се чувствате отговорни. Отхвърлете тези усеща още в този момент! Това е част от общия проект.

Везни
Бъдете взискателни към себе си. Помнете, че колкото по-самокритично сте настроени, толкоз по-снизходителни ще са към Вас обкръжаващите. Не си заслужава да се престаравате! Достатъчно е, да признаете своите неточности, и да покажете, че сте подготвени да ги поправите. Вероятно ще имате опция да се сдобрите с хора, които наскоро сте обидили. Отношенията с обичания човек ще бъдат напрегнати. Проблемът е в това, че Вие не желаете да говорите за възприятията, които изпитвате, както и да споделяте своите подозрения. Между другото, проявявайки повече искреност, бихте могли да получите много приятни отговори на доста въпроси.

Скорпион
От този ден може да сте с „ нов живот”. Това ще рече, че е най-подходящото време за решителна крачка: отричане от старите навици и привички. Малките неуспехи напълно не значат, че би трябвало да се озлобите на целия свят, а звездите Ви поучават, да насочите всичките свои сили за повишение на личното си богатство. Днес вечерта може да се случи някакво извънредно произшествие. Ще Ви бъде доста нужна способността Ви в точния момент да намирате нужните думи за нужните хора.

Стрелец
Може да Ви се появи чувство, че на работата във всеки миг ще стартират някакви промени. Това може би е нов план, който ще се наложи да възглавявате, или пък в счетоводството може да назначат нов приветлив човек. Или пък е допустимо, да сте уловили аромат на капучино от новата кафеварка в офиса. Каквото и да е, следвайте своите инстинкти и вижте, къде ще Ви доведат.

Козирог
Денят ще премине прелестно и умерено, и на практика нямате мотив за безредици. Може да разчитате на своите съдружници: те няма да Ви подведат и всичко ще създадат тъкмо. Денят е подобаващ и за съдействие с нови настоятелен сътрудници, или за начало на някакви фамилни планове. Бъдете по-смели в своите замисли, защото концепциите, които ще Ви „ дойдат” през днешния ден, имат огромно бъдеще. Възможни са приятни промени в персоналния живот или приятни вести от индивида, който Ви е доста безценен. Не са изключени преференциални придобивки.

Водолей
Денят стартира с не най-приятните известия, само че от това няма да загубите вярата и оптимизма за удобен излаз, и се оказвате прави: обстановката се усъвършенства с всеки час. Наистина, утешаването на отчаялите се оказва уморителна работа и някъде по здрач ще разберете, че се нуждаете от отмора. Помислете за сериозните, кардинални въпроси, за своите витални цели и цели. Днес ще имате доста мъдри мисли и забавни хрумвания. И още: денят е доста подобаващ за литературно творчество. Опитайте силите си в региона на поезията. В връзките си с околните бъдете по-решителни. Днес не би трябвало да се съгласявате на взаимни отстъпки и да жертвате своите ползи. Дръжте се дипломатично в случай че се постанова, използвайте и ловкост.

Риби
Ако през днешния ден към Вас витаят хрумвания, предизвикващи дискомфорт, то навръх тези хрумвания би трябвало да обърнете внимание преди всичко. Дошло е време да разширите своите граници и да извършите крачка напред към нов опит, или, в последна сметка, още веднъж да започнете да атакувате подстъпите към предходни цели. Изпълнени сте с доста сила, и сте в положение да извършите нова оценка на старите условия. Това е отличен ден, в който да дадете някому още един късмет. Твърде огромна е вероятността, тъкмо в този момент да постигнете стремежи резултат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР