Овен Днес ще имате добри възможности за придобивки и далечни

...
Овен Днес ще имате добри възможности за придобивки и далечни
Коментари Харесай

Водолеите със съдбоносни решения, Рибите се радват на...

Овен

Днес ще имате положителни благоприятни условия за придобивки и далечни пътувания. Възползвайте се от предоставения ви късмет за разгръщане на личния си бизнес. Любовните случки могат да провокират смесени усеща у вас, изключително в случай че към този момент сте трайно обвързани. Стремете се да се освобождавате от неприятностите в персонален и професионален проект преди тяхното задълбочаване, тъй като рискувате да попаднете в много неизгодна обстановка.

Телец

Опитайте се да не взимате дефинитивни решения, с цел да не настъпят и промени към вас, за които през днешния ден няма по какъв начин да знаете. Пазете се от леки пострадвания и не тръгвайте на път, в случай че не сте го възнамерявали. Доставете наслада на себе си и на околните си с дребни жестове на внимание. Не си позволявайте волности в материалната сфера, макар че ситуацията ви за разлика от различен път ще е устойчиво. Мнозина от вас ще стартират да построяват дълготрайна връзка.

Близнаци

В днешната сряда звездите ви подаряват с сила и елементарно обяснима ще е склонността ви към дейностите и метода на живот, който сте си избрали. Стремежът ви да бъдете първи във всичко може да ви удовлетвори, в случай че не пренебрегвате правата и възприятията на близките. Вашият настойник Марс изостря войнствеността ви и няма да се преценявате с хората към вас. Ще преследвате задачите си с непримиримост, постоянно граничеща с непотребен дебелоглав.

Рак

Променливото време през днешния ден ще ви въздейства много спорно. Във всяко нещо ще се впускате въодушевено с главата напред, без да обмислите авансово опциите и различните разновидности. При такава настройка за неособено премерени дейности не е изключено разочарованията да са повече от триумфите. Най-добрият съвет е: каквото и да предприемете, на първо време пребройте до 10 и тогава пристъпете към деяние.

Лъв

Спокойствието ви ще е заразително и към вас всеки ще се усеща добре. Рядко ще попадате в заплетени обстановки, само че за сметка на това те пък ще ви изнервят и изтощават. Ще сте подготвени на всевъзможен тип взаимни отстъпки единствено и единствено да запазите положителните връзки. Преди да методите към някаква значима задача, си осигурете време, с цел да прецените обстановката и да подберете най-сполучливия вид. Днес ще ненавиждате да плувате против течението.

Дева

Звездните въздействия ви подаряват със успокоение и мъдрост. Не се изненадвайте, че ще събирате в себе си позитивното от всички към вас. Твърде постоянно ще бъдете измежду доста другари, деликатни и откровени с всеки. Мнозина ще доверяват тайната си и ще разчитат на поверителност. Във финансовите каузи ще ви води комерсиалният нюх и като се има поради, че той рядко ви подвежда, триумфът ви е сигурен. Ясните цели ще подсигуряват триумфите ви.

Везни

Отличителното ви качество ще е проницателният ви разум. В длъжностен проект ще изпълнявате дилемите си поредно и ще спазвате разпоредбите на играта. Тежко и горко обаче на този, който ще се опита да ви подведе и да ви се опълчи. Върху него ще се изсипят целият ви яд и отвращение. Възможно е да отблъснете някои другари, само че пък вие ще мислите, че към този момент можете без тях. Избягвайте компании, в които няма да се чувствате добре.

Скорпион

Ситуациите пред вас се обрисуват много комплицирани и заплетени, само че ще съумеете да ги преодолеете с сериозния си разум и свойствената ви непримиримост. Вярно е, че не сте застраховани от неуспехи, само че най-добре знаете, че нещата при вас като предписание се получават мъчно. Противно на останалите знаци неуспехите не ви плашат, а ви окуражават. Твърде постоянно ще ви се постанова да впрегнете всичките си сили и да се впуснете отначало в гонене на задачите си, с цел да съумеете.

Стрелец

Ясно изразена при мнозина ще е склонността им към опасности и недомислени завършения. Ако пред вас стои някаква значима задача, вместо да обмислите пътя, по който да я реализирате, вие ще се хвърлите да действате единствено и единствено да постигнете директно задачата. Понеже в природата нещата са в равновесие, то по-добре е да се опрете на колегата си или на някой непосредствен, който ще прояви трезвомислие. Щастливият лъч над вас ще пристигна от Меркурий.

Козирог

Ще бъдете енергични и ще очаквате новите провокации, на които ще ви подложи ориста. Това ще бъде премия за искреността ви, само че не си мислете, че и всички останали ще постъпват по този начин с вас. Едва ли ще страдате от угризения, в случай че обстановката изисква от вас да се харесате на шефовете си. Твърде постоянно ще хвърляте невероятни старания, с цел да задоволите упоритостите си. Освен на проницателния си разум, при покупко-продажби разчитайте и на интуицията си.

Водолей

Днес следвайте желанията си, даже те да не съответстват изцяло с тези на околните ви, и се пробвайте да ги съчетаете по някакъв метод. Не подценявайте признаците на тялото си и не прекалявайте с удоволствията, храната и алкохола. Мнозина ще имат опция да вземат някои значими решения за бъдещето си. Не отлагайте прекомерно дълго провеждането на диалог, посредством който можете да се помирите с другар. Денят е подобаващ за възобновяване на вашия дрешник.

Риби

Ще вършите всичко със размах и убеденост и с тези качества постоянно ще успявате. Интелектът ви ще работи на цялостни обороти, въпреки да не давате тип, че полагате огромни старания за това. Бихте се справили добре с всевъзможни провокации - професионални, финансови, имотни или пък интимни. Звездните въздействия през днешния ден ще се окажат изключително подобаващи за хората, които работят с пари - те не биха рискували за нищо на света и по тази причина облагата им е сигурна.

Източник: segabg.com
тагове зодии хороскоп Водолей Риби
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР