Овен Днес ще бъдете склонни да преминавате от едната крайност

...
Овен Днес ще бъдете склонни да преминавате от едната крайност
Коментари Харесай

Хороскоп 27 април: Днес молитвите на 2 зодии ще бъдат чути

Овен
Днес ще бъдете склонни да преминавате от едната прекаленост в другата. Нужно е да контролирате пламенния си характер. Главното е да не „ кипвате” и скоро всичко ще се успокои и подреди от единствено себе си.

Телец
Важен фактор през днешния ден може да станат плануваните и добре премислени дейности. В работата и бизнеса е допустимо да се появят спорове и недоразумения. Не е в този момент времето да се основавате на не тествани обстоятелства.

Близнаци
Не пилейте силите си в разнообразни направления, тъй като и без друго ще има спад на силата ви. Концентрирайте силата си в единствено в едно. Ако ви създадат предложение, добре го обмислете и на по-малко не се съгласявайте.

Рак
На работното място може да се окажете въвлечени в нежелани разногласия сред ваши сътрудници. По-добре не вземайте присъединяване в тяхната препирня, нито наливайте в допълнение масло в огъня. Ще ви подразнят нечии нарушени обещания или неизпълнени отговорности.

Лъв
Днешният ден изисква да сте с нараснало внимание към всичко. Избягвайте да влизате в разногласия и разправии, които могат да доведат до намерено опълчване. Не се оставяйте да ви замесят в интригите на другите. Вечерта се отдайте на заслужена отмора.

Дева
Вашите проекти са забавни, само че малко мъчно ще можете да ги реализирате по редица аргументи. Добре ще е да сте готови за това. Към средата на деня ще изпаднете в изключително прочувствено положение.

Везни
Днес излъчвате убеденост, благодушие и забавление. Да се стои във вашата компания ще е просто същинско наслаждение. Енергично придвижвайте работата, която не търпи отсрочване. Тези, които са сами, имат късмет за нови запознанства.

Скорпион
Наложително е да се приспособите към събитията. На мнозина ще им се прииска да бъдат сами и оставени на мира. Настроението на някои ще бъде несигурно, може да усетите отмалялост и са вероятни проблеми със здравето.

Стрелец
Нужно е да си изберете посока на деяние и да я следвате като пътеводна светлина. Ако има предпочитание от ваша страна, бихте могли да прекарате част от времето си в добра компания. В живота постоянно има място за хубави мотиви.

Козирог
Резултатите от днешните ви старания могат да бъдат положителни. Необходимо е да деянията повече разсъдък при взимане на значимо решение. Някои събития от деня ще се трансфорат в инспекция за вашата мощ, почтеност и откровеност на желанията и проектите ви.

Водолей
Стремете се да прекарате деня умерено, без да хабите доста физически сили, тъй като тяхното възобновяване ще е мъчно по-късно. Вашата сила повече подхожда за дотъкмяване на стартирани каузи, в сравнение с за нови инициативи. Възможни проблеми с персоналните връзки.

Риби
През деня настроението ви няма да е напълно делово. В този интервал не се нагърбвайте с дълготрайни и комплицирани задания. Напълно задоволителни са късите задания, които елементарно могат да се изпълнят. Вслушайте се в личните си стремежи и отпуснете душата си. Добре е да се отиде в храм, да се прочете молитва, да се окаже помощ на близки и непознати хора. Помнете, че който не е милосърден, може самичък да загуби милостта на небесата. Днес повече от всеки път е належащо да се демонстрира съчувствие и състрадание, да се вършат дарения, да се прави щедрост, да се дават дарове. Денят подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Да се ядосвате и гневите е извънредно противопоказно. Не би трябвало да спорите, да обиждате или да се жалвате от ориста. Не допускайте фамилни полемики, тъй като ще се стигне до разгорещени разногласия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР