Овен Днес не оставяйте служебните си ангажименти в ръцете на

...
Овен Днес не оставяйте служебните си ангажименти в ръцете на
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 19.02.2017 г.


Овен

Днес не оставяйте служебните си задължения в ръцете на сътрудници или подчинени на работното си място. Възможно е мнозина от вас да са мощно привлечени от нова опция в професионално отношение. Не пилейте безогледно наличните си спестявания. Не се поддавайте на провокации.

Телец

Днес деликатно слагайте автограф на документи, тъй като напоследък страдате от прекомерна заплеснатост, която може да стане причина да се превърнете в лесна плячка за измами. Необвързаните представители на знака най-вероятно ги чака енергично влюбване и огнени пристрастености.

Близнаци

Днес насочете напъните си към обществената сфера, където е изцяло допустимо да установите забавни настоятелен контакти, които могат да се окажат извънредно потребни за вас в близко бъдеще. Проявете неотстъпчивост, когато отстоявате финансовите си ползи. Обърнете внимание на здравето си.

Рак

Днес мнозина от вас ще се радват на доста оживление в подхванатите наскоро начинания в професионалната сфера. Можете да си позволите лукса да осъществите мечтана покупка или да планирате идно пътешестване. Помогнете на другар в потребност.

Лъв

Днес ще се нуждаете от огромна доза предвидливост в професионалната сфера, любовта и финансовите въпроси. Внимателно планирайте служебните си задължения, като не отхвърляте хрумвания и оферти на ваши сътрудници. Обърнете повече внимание на интимната си половинка.

Дева

Днес новостите безусловно мълниеносно ще стартират в живота ви, като преди всичко ще ги усетите в деловата сфера, след което и в любовта. Ще разполагате с цялостната поддръжка на звездите, тъй че не допускайте съмнение в дейностите си. Не подценявайте мнението на родителите си.

Везни

Днес ще имате потребност от по-голямо схващане към вашите потребности в персонален проект. Концентрирайте напъните си в професионалната сфера, където събитията бързо ще се трансформират. Не давайте ухо на слуховете и интригите по ваш адрес, тъй като те надали ще ви навредят по някакъв метод.

Скорпион

Възможно е през днешния ден да се изправите пред провокации във финансовата сфера, които ще предизвикат уменията ви да спестявате. Направете си точна равносметка на събитията, случили ви се досега в професионалната сфера.

Стрелец

Денят е подобаващ за предприемане на някои решителни крачки в деловата област, само че не без поддръжката на високопоставена персона. Не допускайте започването на любовна спекулация на работното си място, която ще ви разсейва и ще докара до редица неточности.

Козирог

Днес взимайте решения, от които в бъдеще можете да очаквате позитивни промени най-малко в едно направление. Независимо от обстоятелството, накъде желаете да насочите напъните си, не си позволявайте лукса да пренебрегвате останалите сфери от живота.

Водолей

Днес решителността и интензивността ще ви оказват помощ да се движите в вярна посока в професионално отношение. Възможно е да допуснете неточност, в случай че не подберете деликатно хората, с които смятате да преследвате задачите си. На този стадий от време ще се нуждаете от цялата си вътрешен глас.

Риби

Днес използвайте ловко мощните причини, изключително в случай че сте в центъра на яростни диспути. Стремете се към рационален метод при сключване на контракт за дълготрайно съдействие. Като цяло решителността ще е тази, която ще трансформира желанията ви в действителност.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР