Овен Днес не е най-подходящия ден, в който да играете

...
Овен Днес не е най-подходящия ден, в който да играете
Коментари Харесай

Рак: Денят е благоприятен, Риби: Ще казвате онова, което мислите

Овен
Днес не е най-подходящия ден, в който да играете на уединен рицар и красиво да се отдалечавате по посока на залеза. Вместо това, по-добре общувайте повече със своите сътрудници, наблюдавайте ставащото и бъдете подготвени за всеки случай, в случай че да вземем за пример зародят непредвидени условия или проблеми. Трябва да се стремите към групови дейности, а да се изявите като воин, има и други дни.

Телец
В персоналния Ви живот през днешния ден нещо ще потръгне напълно не по този начин, както сте очаквали и както сте предполагали в началото, само че пък, от своя страна, ще Ви даде шир за импровизация. Какво пък – нищо неприятно няма, да методите към позволение на връзките креативен, а това е увлекателно!

Близнаци
Мечтателни и самоявглъбени ще станете Вие през този ден. У Вас ще се появи предпочитание да се отдалечите от своите отговорности и да се концентрирайте единствено на личните си страсти. През деня ще настъпи положително време за творчество и за занимания, които изискват надълбоко схващане на ставащите неща. Условията са удобни за занятие с логика на психиката и езотерика. Текущите събития ще Ви принуждават да се замислите за природата на своите реакции на обкръжаващия свят.

Рак
Денят е удобен и ще се характеризира с повишаване на виталния тонус и постоянен прочувствен декор. Днес ще постигате отлични резултати във всичко, с което се захванете и ще може да реализирате смели замисли и отлични хрумвания. В интерес на истината, ще се наложи да действате независимо, само че това едвам дали ще Ви смути, защото напълно елементарно ще се справите и без странична помощ. Силно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните и фамилни връзки. Нарастналата вътрешен глас ще Ви помогне да постигнете съгласие с околните си хора, а умеенето умерено да обсъждате общите проблеми ще разреши да бъдат избегнати споровете.

Лъв
Вашата буря са почивките и развлеченията и по тази причина в работата от време на време Ви е „ горчиво ”. По някаква глупава причина сте се събудили с въодушевление да се потрудите, и то да се потрудите старателно. Ще Ви е нужна всичката Ви сила, когато статусът Ви в кръга на другарство е станал към този момент с табелка „ недосегаем ”, затегнете ремъците, бъдете съществени и изпълнете това, което би трябвало, без значение защо става дума.

Дева
Ако в никакъв случай не се спирате, с цел да помиришете роза, то в никакъв случай няма да разберете, какъв сладостен живот в действителност съществува. Днес няма аргументи, с цел да се носите напред, рискувайки да си счупите главата, каквото и да приказват хората, които Ви заобикалят. Преживявате интервал на върхови постижения, когато всичко, над което сте работили, става част от Вашия живот. Но това няма и да разберете, в случай че не забавите малко ход и не се оставите известно време да плувате по течението. Не е нужно неотложно да решавате всеки възникващ въпрос. Понякога виталният безпорядък единствено обогатява.

Везни
Даже и да Ви се коства, че Вашия обичан човек изцяло е изгубил бдителността си, не би трябвало да се пробвате да го излъжете или надхитрите. Тайното, по този начин или другояче, все в миналото ще стане очевидно, и Вие с стеснение ще си спомняте този ден. Всяка несправедливост ще трансформира вашите връзки единствено към по-лошо.

Скорпион
Някой от роднините или от кръга Ви на другарство се движи много постепенно? Днес би трябвало без всякакво терзание да вземете ръководството в свои ръце и да поощрите този човек да тръгне след Вас! Той безпределно се доверява на Вашето мнение и единствено е чакал момента, в който ще му кажете, какво тъкмо желаете да направи. И двамата ще усетите, че навлизате в нова фаза на Вашите връзки, даже и тъкмо Вие да го водите в новата посока. Затова не се вълнувайте и не се опасявайте, че поемате прекалено много самодейност и отговорност.

Стрелец
Може би тъкмо в този момент в небесата става нещо необикновено: там Ви се готви изненада, която доста ще Ви учуди. Слънцето и Луната са обединили своите старания, с цел да Ви изпълнят с сила, когато става въпрос за обич и връзки. Само се постарайте да не прекалявате – рискувате да се държите безразсъдно. Ако не бяхте характерен представител на Вашия знак, след това можеше и да съжалявате за това, че сте били толкоз откровени с хора, които не са били подготвени за това. Така че се постарайте малко да пообуздаете себе си. Имате работа с доста мощна буря, а към този момент сте получили своята част.

Козирог
Днес, още от сутринта, ще Ви е доста нужен Вашия „ вграден ” детектор на нелепостите ” - някои хора прекомерно интензивно ще натрапват на обкръжаващите своите стремежи. Те няма да се стесняват да споделят всичко, което Ви е комфортно, стига единствено това да може да им помогне да се окажат там, където желаят да попаднат, само че в техните думи ще има малко здрав разсъдък. Ще можете да ги подушите от километър, и съответстващо да извършите промяна на своята траектория. С протичането на деня още веднъж ще се окажете във своята буря. Отново ще Ви бъде удобно да бъдете самите себе си, и ще сте подготвени да установите същински връзки с хората.

Водолей
Готови сте да наречете нещата с същинските им имена, само че дали Вашият събеседник е подготвен да чуе всичко това? Не може да се каже, че по-рано не сте се сблъсквали с сходни обстановки, и надали ще се сдържате този път. Вашата принципност е доста скъпо качество, само че в този момент надали ще Ви донесе известност. Ако за Вас е значимо да запазите кръга от своите поклонници, пробудете своята приемливост, преди да решите какво тъкмо и по какъв метод би трябвало да кажете.

Риби
Днес сте доста прочувствени, решителни и праволинейни. Ще казвате това, което мислите, дори без да сте го обмислили напълно до край, като с това ще провокирате дребни и огромни разногласия. По-късно ще си признаете, че не сте били прави, само че преди да поискате амнистия или просто да извършите първата крачка, ще мине много време. Ако за този ден имате планувана среща с човек, с който не желаете да се карате, положете всички старания, с цел да се държите сдържано и правилно, без да предявявате искания.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР