Овен Днес на Вашия любим човек ще се прииска да

...
Овен Днес на Вашия любим човек ще се прииска да
Коментари Харесай

Хороскоп за събота, 27 май 2023 г.

Овен
Днес на Вашия обичан човек ще се прииска да си направи някакъв подарък, което е допустимо да изисква от Вас някакви разноски във финансов или прочувствен проект. Постарайте се да не се сkъпите нито на едното, нито на другото, защото от проявената благотворителност ще зависи щастието на Вашата половинка.
Телец
Ако през днешния ден в действителност по този начин доста Ви се желае да изпитате търпението на брачна половинка или брачната половинка, никой не може изрично да Ви забрани това. Само че запомнете: недосолената чорба или недогладената риза могат основателно да Ви скапват настроението, а тогава няма да има на кого да се сърдите. Изаяснеяването на връзките вечерта ще е неизбежно.

Близнаци
Вече сте на 100 % подготвени да осъществите намисленото, а ентусиазмът може да се съобщи и на Вашите другари. Възможно е, те да почнат да вършат нещо сходно на това, което сте възнамерявали, или да Ви попитат може ли да последват Вашия образец. Ако може да преразгледате проектите си и да се пренастроите на екипна работа, би било доста добре. Какво може да е по-добро от нов метод на деяние в компанията на остарели другари?...

Рак
Саможертвата е като мощно настоящо лекарство: употребявано в вярна доза, а и при нужните условия, може да окаже доста мощно оздравително влияние. Само че в нето1на доза и при несъответствуващи условия, може да се окаже смъртоносно... Помислете си, такова нещо какво отражение би могло да има над Вашия живот! Вашата всеотдайност дали е безопастна или не сте уверени в това? Няма да е ненужно, да се консултирате с експерти, или в последна сметка с благонадежден другар, който би споделил с Вас други сходни обстановки...

Лъв
Днес Вашия обичан човек ще се старе да Ви надхитри и да Ви върти на пръст. Всъщност, той може да не направи това по най-коварния метод, което значи, че не би трябвало да бъдете прекомерно подозрителни и да търсите прикрит план непрестанно. Заблуда може да се окаже и това, че няма прикрит план.

Дева
Готови сте да се занимавате със комплицирана работа и решение на сложни задания. Този ден може да изисква подвизи, само че нито една Дева няма да се изплаши от това. А и всички са напълно на ясно, че Девите не са от страхливите. Колкото повече работа имате, с толкоз повече възторг ще се залавате за нея. Конкурентите Ви няма да имат късмет нито да Ви изпреварят, нито даже да Ви приближат. Доста доста от персоналните Ви проблеми могат да бъдат позволени неотложно. В положение сте да развържете всеки гордиев възел, без да се измъчвате от подозрения, нито от състрадание към „ потърпевшите ”, нито от лъжливо възприятие за дълг. Помнете, че в случай че у Вас се появило предпочитание да изгорите всички мостове зад себе си, значи фактически е належащо да го извършите.

Везни
Денят е добър за разпределяне и релаксация. Днес може да си уредите среща с непосредствен човек, само че е по- добре да извършите това в уединена конюнктура - да вземем за пример в къщи, където никой не може да Ви притеснава. За свободното време са подобаващи и интелектуалните игри, и общуването с децата. Може да извършите и обход на магазините. Направените през днешния ден покупки ще Ви радват още дълго.

Скорпион
Денят е под напрежение и комплициран. Ще останете на саме със личните си проблеми и никой няма да бърза да Ви предложи помощ и поддръжка.Отношението Ви към обкръжаващите ще става все по-критично и през днешния ден ще виждате непознатите недостатъци и дефекти, а на достолепията няма да обръщате внимание. Имайте поради, че и на Вас гледат по същия метод. Не се учудвайте, в случай че дребните Ви пропуски мигновено станат притежание на всички. Това не е най-хубавия ден за сантиментални срещи и запознанства. Да Ви се угоди и да бъдете зарадвани с нещо, ще е много сложна работа.

Стрелец
Възползвайте се от своите привички, с цел да погледнете в дълбочина ( несъмнено, където е възможно), а това ще предизвика някои забавни събития. Когато деликатно наблюдавате какво приказват хората, и още повече, по какъв начин се държат, можете да извършите по-мащабни и значими заключения, в сравнение с болшинството от хората към Вас. Споделете своите мисли с другари и не се опасявайте да изпитате опциите си. Честно казано, освен би трябвало да вземете решение за това, а дори да сте горди, че сте го взели. Възможно е в даден миг прекомерно доста да се съсредоточавате на скептичната страна на нещата. По-дейна позиция може да Ви подтикне в по-позитивна посока.

Козирог
Днес ще Ви бъде много комплицирано да разберете Вашия обичан човек,неговите способи, стремежи, планове, както и смисъла на думите, които ще слушате от него. Но в случай че въпреки всичко успявате да се справите с това, значи че в последна сметка сте минали изпит за склонност за негова втора половинка.

Водолей
Не постоянно достиженията са най-главното в живота. Възможно е през днешния ден да се замислите за процеса на странствуване, а освен за крайната точка, към която ще се отправите. Победа в съревнование или конкурс могат да Ви донесат единствено краткотрайно възприятие за задоволени, или да Ви накарат да се почувствате значима опора, само че каква цена би трябвало да платите за задачата? Помислете по какъв метод може да подредите нещата по този начин, че освен да може да учасвате в общата игра, само че и да изпитате наслаждение от този развой. Внимавайте, да не се окаже доста висока цената!

Риби
От Вас се изисква далновидност и отговорно отношение към решаването на ежедневни въпроси. Настъпил е момента, когато всеки, даже и най-незначителния пропуск, може да се отрази извънредно отрицателно на по-нататъшното развиване на събитията. Трудничко ще Ви бъде, да намерите общ език с околните си и ще Ви се стори, че те просто нямат време, с цел да Ви изслушат деликатно. Ще се появят забавни хрумвания, отнасящи се до промяна на имиджа и дрешника Ви. Не си заслужава да бързате с тяхната реализация. Обмисляйте всичко както би трябвало, преди да се решите на радикални промени.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР