Овен Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно

...
Овен Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно
Коментари Харесай

Първата събота за годината носи добри новини за някои зодии

Овен
Днес на Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да разбере, какво желаете да му кажете, и никакви Ваши причини няма да му окажат нужното влияние. Затова се постарайте да апелирате не към неговия разсъдък, а към възприятията му: те ще бъдат по-възприемчиви към Вашите думи.

Телец
Животът е в разгара си! Понякога си позволявате да стигнете до много крайни неща, само че като се има поради Вашата импулсивност, просто е учудващо, че не сте стигнали по-нататък. Дошло е време да седнете и креативен да методите към обикновено обмисляне на естествен и постоянен бюджет, към който бихте могли да се придържате. Хайде прекратете с хихикането! Може да извършите това. Освен това, не се ли пробвате да отделите нещичко за почивката през лятото?

Близнаци
Това е ден, в който извънредно значимо ще стане благородството и достойното държание във връзка с индивида, изпитващ към Вас мощни усеща. Не би трябвало да се възползвате от непознатите недостатъци или да постигате своето с ултиматум – използвайте мирните почтени способи за постигане на своите цели. По начало Близнаците рядко съумяват да избягнат споровете с околните хора. Възможни са разногласия на битова основа. Денят е и изключително несъответствуващ за започване на взаимни инициативи, защото общите неща ще бъдат захвърлени незавършени.

Рак
Денят ще премине много умерено, в случай че щадите личните си нерви и не стартирате да се биете с тези, които за в този момент нямат желание да Ви атакуват. Конкурентната битка абсолютно е нещо увлекателно, само че в този момент Ви е нужно помирение, с цел да възстановите силите си и да си намерите нови съдружници. Може да решавате задания, свързани с обучение, повишение на квалификацията и самореализация. Всяка активност, изискваща най-малко малко творчество, ще Ви радва, и по едно и също време с това ще Ви оказва помощ да привлечете вниманието си към себе си. Голяма е вероятността да започнете длъжностен разказ.

Лъв
Отмерен и спокоен ден. За триумф в работата ще Ви би трябвало единствено едно - умеене да се концентрирайте на скучна активност, която е еднообразна и не позволява творчество или фикция. Ако през първата половина от деня се справите със задачата, то втората ще Ви донесе приятни изненади, под формата на забавно делово предложение или многообещаваща среща. Обаянието Ви през днешния ден е очевидно безусловно за всички, тъй че няма да останете без внимание даже за секунда. Бъдете деликатни - Вашата „ половинка” може да ревнува!

Дева
През този ден ще бъде много мъчно на Вашия обичан човек да контактува с Вас, защото Вие ще сте изцяло уверени, че Ви схваща от половин дума и изобщо не е нужно да му обяснявате каквото и да било в елементи. Само че на процедура нещата напълно няма да се окажат такива, и ще се наложи - волю- не волю, да влезете в ролята на толерантен ментор.

Везни
През този ден се постарайте колкото може по-малко да обръщате внимание на странностите в държанието на своя обичан човек и си намерете някакъв отдушник, с цел да изпуснете парата. В противоположен случай рискувате да натрупате в себе си толкоз неспокойствие, че то рано или късно да изригне като вулкан.

Скорпион
Май сте си прекомерно самодостатъчни, с цел да смятате някого за своя половинка! Ако би трябвало да сте почтени (поне пред себе си), думата „ половинка” дори малко ще Ви наскърбява... Тогава може би е по- добре да живеете в уединение, щом толкоз никой не Ви е необходим? Помислете за това на мира...

Стрелец
Днес доста забавен човек няма да смъква взор от Вас. Възможно е да е решил да Ви избере за дълги връзки – любовни, настоятелен или Бог знае какви. Помислете си дали в действителност това е индивидът, с който бихте желали да сключите съюз?... Не позволявайте самоувереното му и смело държание да Ви заслепи до толкоз, с цел да не можете да разберете същинската му същина. Но в това време не трябва и да мислите, че крие кой-знае какви дефекти. Постарайте се да опознаете този човек повече, и вземете решение, когато имате повече информация.

Козирог
Днес би трябвало да намерите най-малко минутка за прям диалог със своя обичан човек. Този диалог може да се покаже по- резултатаен от другите подмятания, закани или опити да докажете нещо с дейности или отстъпки. Впрочем и сами ще се убедите, стига единствено да опитате...

Водолей
Днес бъдете подготвени за цялостен куп предложения, благоприятни условия и особени молби. Те по своему са привлекателни, само че просто няма да можете да отговорите на всички. Трябва да забавите ход и да поемате по-малко задължения. В последно време са се случили прекалено много събития и затова има заплаха да загубите чувството за вероятност или да започнете да възприемате близкия човек като даденост, а това е напълно недопустимо. Отдайте желания на разновидностите, които се основават на дълготрайни цели. За страдание, може да Ви се наложи, да минете без развлечения.

Риби
В този миг просто не можете да отидете прекомерно надалеч с опитите. Открити сте за всичко непознато и мозъкът Ви е подготвен за краткотрайно комплициране. Измъкнете се от къщи и потърсете нещо, което ще накара мозъкът Ви да работи с цялостна мощ. Това може да бъде дълъг и комплициран живописен или дори документален разказ, колкция от пъзели или комплицирани кулинарни предписания, които ще си дадат опция да опитате, какво е да си поставите цели и да я постигнете. Едно предизвикателство няма да Ви разочарова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР