Овен Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно

...
Овен Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник, 19 септември 2022 г.

Овен
Днес на Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да разбере аргументите, които са Ви подтикнали към това или това деяние. Същите тези дейности той ще преглежда от своя позиция и е изцяло допустимо да ги назове с много неприятни за Вас думи. Все отново се постарайте, да му обясните своята позиция.
Телец
Днешният ден Ви носи новости, които от от дълго време сте желаели да чуете. Какво пък: проектът за деяние е от дълго време формиран и обмислен, и е извънредно време да се направи опит да бъде осъществен. Твърдостта на характера и прословутата Ви непреклонност, които проявявате при всички комплицирани обстановки, в този момент се оказват добре пристигнали, защото Ви следва да се преборите със мощни врагове. Изпълнени сте с сила. Това е видимо и от страна, и също така е и доста привлекателно. От Вас са привлечени хора с по-малки ресурси от витални сили. В връзките, започващи през този ден, Вие ще имате водеща роля.

Близнаци
През целия ден Вашият обичан човек ще се майтапи с Вас, и то по много афектиран метод. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки дори и наслаждение, или почтено да му признаете, че подобен тип другарство не Ви е по усета. Най добре е, да не довеждате обстановката до краен лимит.

Рак
Ако се занимавате с комерсиална активност, значи Ви следва един сполучлив ден. Ще имате опция да намерите сполучливо приложение на своите пари, да сключите преференциална договорка, а може и да започнете работа по някакъв преференциален план. Останалите неща ще „ вървят ” някак мъчно, защото работите, не ориентирани към приемане на финансова полза, ще се придвижват много по-бавно от нормалното. Емоционалният декор не е удобен, само че Вие ще запазите успокоение и положително разположение на духа. Отношенията, започващи през днешния ден, ще бъдат продължителни и съществени.

Лъв
Вашият обичан човек през днешния ден няма да може да се възползва от тези богатства, които в обилие ще му предоставите. Затова ще се наложи или интензивно да му помогнете, или изобщо нищо да не му предоставяте – за какво да му давате това, което, по този начин или другояче, в никакъв случай няма да може да употребява....

Дева
Днешният ден ще бъде обособен за връзки с Вашия обичан човек. През деня ще възникне обстановка, която ще изискава от Вас компромис и дарба да преразгледате своите цели в името и за богатството на вашата двойка. Ако извършите това, което би трябвало да се направи, ще почувствате, че връзките ви се трансформират към по- положително и стават по-здрави. В работата се придържайте към по- рано направения проект и позволете на сътрудниците, които са по- старши по служба, да Ви управляват.

Везни
Идеален ден за покупки и придобивки, изключително на неща, придаващи уют на дома ви. Най-вече през днешния ден ще ви вълнуват сигурността и надеждността на нещата. Днес елементарно могат да ви извадят от равновесие, по тази причина не обръщайте прекомерно внимание на всичко, което ви споделят.

Скорпион
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се прииска, да Ви даде някакъв скъп съвет, а Вие непрестанно ще бъдете с чувството, че не се нуждаете от подобен. В последна сметка преди да извършите каквото и да било, по-добре е като начало да изслушате това, което желае да Ви каже.Може пък фактически да се окаже, че ще Ви свърши работа.

Стрелец
Не решавайте през днешния ден всичко, вместо своя обичан човек. Той е в положение и независимо да вземе решение, а от горната страна на това може да го направи по автентичен и непредвиден от Вас метод. Използвайте още един късмет, с цел да опознаете по-добре своята втора половинка!

Козирог
Днес звездите Ви предлагат, да се замете със своя външен тип. Наистина, Вашата половинка най-много обича душата Ви, само че напълно не са и безразлични като прическата, по този начин и облеклото Ви, даже и в никакъв случай да не е ставало дума за това. Направете и подарък - бъдете през днешния ден изключително обаятелни и привлекателни!

Водолей
Днес, в процеса на запознанство с поразителен човек от противоположния пол, ще съумеете да допуснете всички вероятни и невъзможни неточности, не по един път разказани в международната литература. И в това ще бъде Вашето изключително обаяние, тъй като в тях ше бъде Вашата автентичност.

Риби
Вашият обичан човек през днешния ден няма да желае да изясни нищо от своето държание, дори неговитеите пояснения да са витално нужни за опазване на Вашия тандем.Постарайте се да не го заставяте, само че му дайте да разбере, че без пояснения ще стигнете до на никое място.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР