Овен Днес на вашия любим човек ще бъде доста трудно

...
Овен Днес на вашия любим човек ще бъде доста трудно
Коментари Харесай

Хороскоп 13 ноември: Сериозни проблеми ще се стоварят върху главите на тези 3 зодии

Овен
Днес на вашия обичан човек ще бъде много мъчно да разбере, какво желаете да му кажете, и никакви ваши причини няма да му окажат нужното влияние. Затова се постарайте да апелирате не към неговия разсъдък, а към възприятията му: те ще бъдат по-възприемчиви към вашите думи.

Телец
За вас стартира по-спокоен и инстинктивен интервал, по тази причина в този момент е най-подходящото време за привършване с нещата, свързани с публичността. Всички връзки, на които не доближава Вашето внимание, би трябвало да го получат колкото се може по-скоро, защото не след дълго ще се наложи да проявявате еластичност, с цел да се потопите в своя вътрешен мир. Нивото на вашата сила ще тръгне към спад, по тази причина вечерните разходки и тичане са това, от което се нуждаете изключително доста, с цел да се заредите с сила още веднъж.

Близнаци
Доста мъчно ще бъде през днешния ден на вашия обичан човек да разбере за какво събитията в персоналния му живот се развиват точно по подобен метод. Разбира се, вие бихте могли незабавно да му отговорите на този въпрос, само че по една или друга причина просто няма да сметнете това за оправдано. А дали сте прави?

Рак
Изследвайте в този момент някое непознато място отвън дома си. Идете на дълга разходка, разходете се из градските квартали и направете личен маршрут на обиколка из региона на локалния университет. При избора на пътя би трябвало да се ръководите извънредно от личното си любознание. Дълбоко вътре у вас се крие блестящо изразена дарба да приемате и разбирате иновационните хрумвания и в случай че в този момент се нуждаете от освен това от всичко, това е притокът на нова информация. Трябва да извършите по този начин, че сърцето ви да забие бясно, а душата ви да танцува.

Лъв
Днес връзките с обичания ви човек ненадейно ще се променят в по-добра посока. И то толкоз ненадейно, че непрестанно ще търсите някакъв трик в ставащото, и няма да сте в положение да повярвате в своето благополучие. Все отново звездите ви поучават да не губите скъпо време в безполезни размишления, а да се хвърлите в прелестните прекарвания с главата надолу.

Дева
Само с помощта на рядката си въздържаност и също толкоз неповторимия самоконтрол, релативно умерено се справяте с неприятностите, които като че ли ви засипват. Трябва да продължите придвижването напред, дори и в случай че по пътя ви зародят загради и компликации. Днес звездите ви ревизират за устойчивост и надеждност, и се постарайте, да докажете, че сте почтени. Ще се наложи освен да решавате личните си проблеми, само че и да подкрепяте околните си. През днешния ден ще бъдете по-внимателни слушатели и ненадминати съветници. Благодарение на своето умеене да разбирате хората и да им съчувствате, ще извършите деня по-лек и прелестен за тези, които са ви скъпи.

Везни
Това е ден на доста мощно неспокойствие. Причините за него може да бъдат разнородни - от ежедневни компликации от вида на транспортни проблеми, до световно неодобрение от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността - това е вашата стратегия –минимум за този ден. Докато не я извършите, няма да ви радват нито професионалните триумфи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били фамилни събития. Бъдете доста деликатни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично през днешния ден ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.

Скорпион
Усещате, че през днешния ден виталните ви сили са на привършване и сте обхванати от дискомфорт. Изводът е, че би трябвало да намерите време да си починете и да се „ реформирате” вътрешно. Прекрасната ви вътрешен глас ще ви докара до верни решения в професионалната сфера. За препоръчване са независими занимания, свързани с образованието ви. Нужно ви е, да си осигурите най-малко малко време, в което да сте сами.

Стрелец
Пътувайте и канете посетители. Препоръчват се фитнес и физически натоварвания. Ако нещо ви мъчи, в случай че ви преследват мании и неразрешими проблеми, заровете главата си в работата. Ще спечелите, ще дистанцирате неприятностите и ще намерите метод да излезете от рецесията. Ще ви помогне нечия реклама, вървите към място на мощ, отмора и възобновление.

Козирог
Успешен ден, забавен и радостен, допускащ да дадете воля на фантазията си, да помечтаете за недостижимото и ненадейно да разберете, че то не е толкоз недостижимо. Пред вас ще се открият доста нови вероятности - завладяващи, само че не плашещи. Трудно е да изберете по-подходящ ден, за начало на нова активност, без значение от нейния темперамент. Денят също е подобаващ и за другарство, без значение от това, дали ще е публично, делово, неофициално или приятелско.

Водолей
Казвайте на хората единствено това, което желаят да чуят. Или по- добре не говорете нищо, тъй като днешния ден не е подобаващ за откровения във всякаква форма. Каквото и да се случи през днешния ден сред вас, то единствено ще ви сближи още повече. Точно за такава двойка като вашата хората са споделили: „ И в наслада и в горест се пазете един-друг”.

Риби
Отговорни сте за своя обичан човек даже и единствено поради това, че един път сте му посочили, че не ви е безразлично по какъв начин живее и какво прави. Затова през днешния ден ще се наложи да си спомните за тази отговорност и да се опитате да го предупредите за грешката, която позволява и че би трябвало да е морално подготвен да заплати за нея.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР