Овен – Днес може да ви е едно такова мързеливо.

...
Овен – Днес може да ви е едно такова мързеливо.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – събота – 13 август 2022

Овен – Днес може да ви е едно такова мързеливо. Повече да ви се лежи на дивана, в сравнение с да станете и да се захванете с нещо. Всичко е наред. Може просто да ви е належащо да си починете от лидерската позиция. На положителният водач също му е нужно да отдели време да намерения умерено за последните събития и да възнамерява добре бъдещите.

Телец – Имате силата, която ви е нужна, само че би трябвало да помислите и по какъв начин да се отпуснете и да почивате повече. Няма смисъл да се пробвате да контролирате протичащото се. Това няма да промени хода на нещата, тъй като животът ви е повлиян от галактическия поток.

Близнаци – Вие постоянно следвате правилото, че това, което ви е на сърцето, това ви е на езика, тъй че поразяващата ви уста постоянно ви основава неприятности. Вашите излияния от време на време могат да доведат до напрегнати обстановки, а положителната дума е по-ефективен метод за реализиране на мечтаната цел.

Рак – Ако усещате, че във връзката ви доминира рутината, предприемете дейности за възстановяване на климата и за сплотяване с колегата си. Не забравяйте, че нищо не се реализира без изпитание! Свободните от вас би трябвало да имате по-различен метод, тъй като с тактиките, които следвате, е малко мъчно да намерите някой. Само на шанс не разчитайте.

Лъв – Много добре знаете, че дисциплината, организационните умения и малко актьорски гений са тъкмо качествата, които са нужни за реализиране на триумф. Фактът, че имате доста задания, не значи, че би трябвало да бъдете ядосани и строги към другите.

Дева – Някой може да крие нещо от вас или даже да ви излъже. Но не бъдете прекомерно подозрителни и по-скоро проверете какви са обстоятелствата, преди да обвините някого. Това е най-хубавият метод за решение на обстановката.

Везни – Не е изключено през днешния ден да се сътвори известно напрежение сред вас и вашият любовен сътрудник. Ключът към хармонизиране на такава обстановка е открит и почтен диалог. Не забравяйте обаче, че почтеност не значи неучтивост.

Скорпион – Вие несъмнено сте майстори на играта, даже и да не е явно на пръв взор! Понякога склонността ви към цинизъм и провокация в думите ви може да навреди на някои контакти, връзки и връзки, тъй че се пазете от такава спонтанност!

Стрелец –Днес може да се мерне някой в персоналното ви пространство, който да завладее интереса ви. Вашата уязвимост е, че нормално не възприемате хората такива, каквито са в реалност, а виждате единствено идеализирания им облик. Когато срещнете този човек, пробвайте се да погледнете под маската му и да го приемете подобен, какъвто е с неговите дефекти.

Козирог – Днес деликатно планирайте дейностите си. Бъдете мощни и решителни, а не прибързани или гневни. Не коментирайте злословия. Вашето преимущество е, че сте умни в преценките си и елементарно разпознавате достоверното от подправеното.

Водолей – Старайте се да не бъдете арогантни с близките, макар че сте безусловно сигурни в правилността на решението, което сте вз
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР