Овен Днес много лесно може да попаднете в неловка ситуация,

...
Овен Днес много лесно може да попаднете в неловка ситуация,
Коментари Харесай

Хороскоп за 30 септември: Лоши новини за две зодии в последния ден от месеца

Овен
Днес доста елементарно може да попаднете в неловка обстановка, а всеки Ваш пропуск ще притегля вниманието на близките. Отношенията с сътрудниците и шефовете Ви ще се скапват. Доста постоянно ще се постанова да потвърждавате своята подготвеност, като ще действате единствено с цел да извършите нужното усещане, а това е извънредно дрезнещо. За страдание Вие не оставяте отрицателните страсти на прага на своя дом, а като разследване от това и персоналните връзки няма да се подреждат ослепително. Ако сте влюбени, са вероятни доста съществени спорове.

Телец
Това е един безпристрастен ден, допускащ да реализирате всички свои по-рано направени проекти, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да пробвате своите сили на някакво напълно ново занятие. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е от дълго време изучено и е добре известно. Тази наклонност се отнася както за деловата, по този начин и за персоналната сфера: съсредоточени сте върху запазването на към този момент съществуващи връзки, което разрешава да подобрите контактите си с непосредствен човек. Избягвайте дълготрайните вложения - интуицията може да Ви подведе.

Близнаци
Имате доста изостанала работа и не е зле, до колкото е допустимо, да се оправите с част от нея. През днешния ден връзките Ви с обичания човек са непредсказуеми. Постарайте се, да се концентрирайте в своите усеща. Може би не би било зле да отидете дружно някъде на отмора. Малко сте преуморени и малко настинали, а това ще Ви донесе общо неразположение и потиснатост. Втората половина на деня е отлична за развлечения.

Рак
През днешния ден Вашият обичан човек ще изиска да си направи с Вас някакъв опит. Дали ще се съпротивлявате на това, или не, си е безусловно Ваша работа. Няма да Ви боли, само че интерес към опита е прекомерно евентуално да се разсъни.

Лъв
За Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде доста комплицирано, да се реши на някакво обезверено деяние. Само че в случай че не се реши, всички Ваши връзки могат да станат на пух и прахуляк, за което сте напълно наясно и Вие и той. Това значи, че най-оптималното деяние за Вас е, да пандизите очи и да скочите дружно в ледената вода на събитията.

Дева
Днес ще Ви бъде много мъчно да съгласувате проектите си за близко бъдеще с проектите на своя обичан човек. По някаква причина компромис няма да бъде допустимо да се откри. Навярно тази активност е по-добре да отложите за по-добро време.

Везни
Вашата обърканост, че сте изпълнили всичко набелязано, е почтена за удивление, само че е допустимо да оказвате върху себе си прекомерно огромен напън. Изключително късите периоди и огромните условия, са доста неприятна композиция, която на никого не би разрешила да преуспее. Днес би трябвало да осъзнаете, че от време на време с цел да се случи нещо, е нужно време. Другите хора се движат със лично движение, и Вие би трябвало да почитате това. Търпението е добродетел, с която би трябвало да се запознаете по-от близо, а и да се опитате да я практикувате.

Скорпион
Замислете се над личното си държание: пристигнало е време да внесете в живота си някои промени. Колкото по-голяма еластичност деянията през днешния ден, толкоз по-удачно ще протече денят за Вас. Не влизайте в спорове и не се поддавайте на провокации. Недоброжелатели вероятно ще се опитат да Ви напъхат в капан, само че те подценяват Вашият разум и бдителност. У дома, заобиколени от околните си, ще можете да разпуснете. Остава единствено да Ви се завижда, в случай че за през днешния ден имате уговорена сантиментална среща: чакат Ви куп приятни усещания.

Стрелец
Денят ще Ви донесе професионални проблеми. Позициите Ви са доста слаби и се нуждаете от поддръжка, само че не желаете да си признаете това. Възможни са проблеми в връзките с управлението и сътрудниците, защото ще предпочитате да давате, а не да изпълнявате заповеди и разпоредби, даже това да не е във Ваша изгода. Финансовата картина е удобна и са вероятни финансови приходи. Може да си позволите някои от дълго време запланувани покупки и развлечения. Времето, прекарано дружно с обичания човек, ще бъде доста прелестно.

Козирог
Днес звездите не Ви предлагат да злоупотребявате с алкохола, изключително в наличието на своя обичан човек, и без значение от неговото държание. В случай и на най-малката нетрезвост, ще загубите способността за съответна реакция на дейностите на своята половинка, което може да провокира голям брой недоразумения.

Водолей
Днес ще Ви се стори, че Вашия обичан човек най-накрая е схванал, какво желаете от него, а също и от живота. Само че това може да се окаже лъжливо усещане. Звездите предлагат да не се отпускате, а за всеки случай да обясните нещата още един път - постепенно и разбираемо. Това ще бъде нещо като надзорен изстрел.

Риби
По-скоро постоянно, в сравнение с рядко, прочувствените обстановки работят по този начин, както би трябвало. Само че в този момент, с помощта на това, което се е случило при извънредно неподходящи условия, фактически може да очаквате невероятни и вълшебни резултати. Вашата задача е, да не се пробвате да вършиме драма за каквото и да било никога, тъй като единствено бихте развалили идният благополучен край. Не се замесвайте в обстановки, не заслужаващи Вашите старания! Правете това, за което имате сили. Мечтите се сбъдват!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР