Овен Днес, когато усетите прилив на енергия, възползвайте се от

...
Овен Днес, когато усетите прилив на енергия, възползвайте се от
Коментари Харесай

Хороскоп за 20 април: Три зодии днес трябва много да внимават

Овен
Днес, когато усетите прилив на сила, възползвайте се от нея, с цел да помогнете на другите. Вместо напълно да се потопите в някой занимателен план или увлекателно занимание, поинтересувайте се и се пробвайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на фамилията ще бъде доста признателен за още един спомагателен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, защото ще знаете, че вярно сте определили целите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите прочувствена връзка с тях, а това е нещо, което в никакъв случай не би трябвало да смятате като обвързване.

Телец
Да си изясните кои точно аспекти в живота Ви изискват внимание в този момент, не е по този начин елементарно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и към този момент от много време не се усещате в естетика с обкръжаващия Ви свят. Това, което в този момент би трябвало да извършите, е да взе участие интензивно в темп и заниманията на обичаните си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си дейности или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато още веднъж се окажете в центъра на дейните дейности, ще разберете върху какво би трябвало да се концентрирайте.

Близнаци
Обидчив или скучен другар през днешния ден най-накрая ще престане да бъде тежест за Вас. Изглежда, че най-светне е решил да порасне и да стартира да се държи като възрастен. Тези връзки ще изпълнят в живота Ви ролята на нож с две остриета, и може би в този момент е най-подходящия миг да решите, желаете ли да ги поддържате, или не. Промяната на настроенията е нещо обикновено, само че в случай че става прекомерно постоянно и когато продължава прекомерно дълго, е редно да надигнете глас и да заявите, че търпението Ви не е безгранично. Приятелството не е игра на една врата.

Рак
През този ден би трябвало да се усмихвате колкото се може повече и по-широко и то освен на своя обичан човек, а на всички останали. Колкото по- откровено е изражението на Вашето лице и насладата от ставащото, толкоз повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прелестно.

Лъв
Не бързайте, тъй като неизбежно ще допуснете неточност. Не би било ненужно да си спомните, че от време на време човек би трябвало да се спре, да направи пауза и да си отдъхне. Склонни сте да се захванете с доста задачки едновременно, да зарежете започнатата работа на средата, единствено с цел да превключите на друго интересуващо Ви занятие, а по-късно и него да отложите. Но в случай че сходна променчивост в работата Ви е непростима, в персоналния живот ще сътвори доста напрегната обстановка. Не дразнете околните си хора със своите нелогични дейности.

Дева
Най-хубавото от изкуствата - киното, през днешния ден ще работи за Вас. По-интелектуални развлечения също се одобряват, само че най- към този момент би Ви се харесала забавна комедия в компанията на 2 бутилки пенлива и студена бира и няколко пакетчета чипс. Приятната компания на индивида, с който напълно няма да е наложително да подържате диалог от самото начало, ще направи прекараното време напълно хармонично.

Везни
Днес отделете колкото се може повече време за оформяне подарък за своя обичан човек.Как, още ли не сте му купили подарък? Няма мотив? А в случай че малко помислите?

Скорпион
Заобикалящите Ви през днешния ден хора са нараснало контактни и предразположени към разговор. Възползвайте се от това, изключително в случай че реализацията на Вашите нови цели е немислима без разширението на кръга от контакти, рекламни акции и разширение на известността. Не е изключено най-активните и заинтересуваните всред Вашите събеседници (слушатели, кореспонденти) скоро да Ви станат откровени сътрудници, и да умножат армията на Вашите съидейници. Ако ще сключвате сватбен контракт, запазете за тази цел по-ранен час. Това е рационално и преференциално заради вероятността, а и вярата, че по-добре ще бъдат регистрирани и Вашите персонални потребности.

Стрелец
Постарайте се през днешния ден освен да не демонстрирате, а ловко да прикриете своята накърнимост. Ако не го извършите, от нея може да се възползват по доста низък метод. Не позволявайте на своя обичан човек да се впуска в разбор на отдавнашни и към този момент позабравени събития, тъй като може да се скарате.

Козирог
Днес на Вашия обичан човек ще бъде достат мъчно да се сдобри с това, че е приключил някакъв следващ стадий от Вашите връзки.Опитайте се да го убедите, че скоро стартира идващия, а той ще бъде доста по- добър, по-ярък, топъл и забавен от предходния.

Водолей
Няма значение, дали вярвате в прераждането. Така или другояче всеки от нас е изпитвал възприятието, че се познава с някого цялостен живот, а не от няколко месеца. Разбира се, че сте се научили да проявявате внимание към сходни неща и по тази причина в случай че пътищата ви се пресекат с някой, който да Ви се стори прочут, не забравяйте да му го кажете, както и да попитате, къде се е губил през цялото това време.

Риби
Благоприятен ден за търсене на съдружници и помощници, за водене на договаряния и за сключване на контракти за съдействие. Много сте прозорливи и по тази причина вършиме рационални и действителни проекти, които няма да е мъчно да реализирате в живота. Много прекрасен ден за договаряния с авторитетни хора, евентуални вложители и представители на органите на властта. Възможни са срещи с отдавнашни познати и с хора, за които сте съумели да се затъжите. Ще Ви зарадва известие, получено от друго обитаемо място. Възможно е малко само че прелестно пътешестване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР