Овен Днес, както никога, ще Ви е нужно потвърждение на

...
Овен Днес, както никога, ще Ви е нужно потвърждение на
Коментари Харесай

Хороскоп за 2 април: Буреносни облаци са надвиснали над 4 зодии

Овен
Днес, както в никакъв случай, ще Ви е нужно удостоверение на това, че фактически Ви обичат, че сте нужни и мечтани. Затова в случай че не постъпят такива потвърждения, започнете да тропате с крайници, да блъскате с юмруци и по всякакъв начин демонстрирайте своето отегчение, Само не забравяйте да кажете по какъв мотив е то, тъй като другояче напъните Ви ще бъдат напразни.

Телец
Телците са подтикнати към безконтролно държание от жаждата за промени. Днес тези представители на занака не желаят да чакат: щом се захванат за някаква работа, са им нужни незабавни резултати. Добавете към това някаква несъобразителност, и ще разберете, за какво денят не е доста подобаващ за нови инициативи. За сметка на това пък, извънредно мощно е въздействието на новите трендове в областта на сантименталните връзки. Очакват ви запаметяващи се срещи, приятни самопризнания и невероятни сърпрайзи. Дайте воля на възприятията си! Днес може да бъдете изцяло откровени с хората, които са Ви скъпи. Ще бъдете вярно разбрани.

Близнаци
Вече сте на 100 % подготвени да осъществите намисленото, а ентусиазмът може да се съобщи и на Вашите другари. Възможно е, те да почнат да вършат нещо сходно на това, което сте възнамерявали, или да Ви попитат може ли да последват Вашия образец. Ако може да преразгледате проектите си и да се пренастроите на екипна работа, би било доста добре. Какво може да е по-добро от нов метод на деяние в компанията на остарели другари?...

Рак
За Вас този ден ще бъде доста сполучлив, и то - във финансово отношение. Възможно е повишение на заплатата, или поява на спомагателен източник на приходи, а не са изключени и преференциални покупко-продажби. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате съперници и бързо ще намирате излаз от комплицирани обстановки. Ще Ви радва общуването с околните: връзките остават все по този начин хармонични, а може и да стигнете до цялостно взаимно схващане. Новите запознанства, за жалост, няма да оправдаят упованията, защото ще се срещнете с безинтересни хора.

Лъв
Не би трябвало да раздробявате един огромен и ярък спомен за отминала обич или за вчерашния ден, на доста, доста дребни. Така може единствено да се стигне до амортизация. И защото спомените са нещо в действителност доста скъпо, което имате, и доколкото за този ден не Ви се плануват никакви сантиментални прекарвания, отнесете се към него оптимално деликатно. Постарайте се да не го разбиете и да не го загубите...

Дева
Днес Вашият персонален живот ще сияе във всички цветове на дъгата и ще Ви радва със своето многообразие. Постарайте се, да не нарушавате екологическото равновесие на своята персонална ниша - дано да се резервира за дълго време.

Везни
Трябва изцяло да осъзнаете това усещане, което вършиме на хората. Много постоянно подхвърляте остроумни реплики или проницателни забележки и незабавно си тръгвате, без да си давате сметка, че одеве сте шокирали някого. Разполагате с доста повече внимание, в сравнение с допускате, и хората, на които се пробвате да извършите усещане, от дълго време са забелязали това. Следващия път, когато вършиме съд, изчакайте след кулминационната точка и се наслаждавайте на дитирамби. Мислите Ви се популяризират в близост получават независим живот.

Скорпион
Най-добрият метод към този трогателен и не лек ден, това е, колкото се може по-скоро да се избавите от всичко на своя път. Затова станете по-рано и излезте от къщи, до момента в който всички спят. Може да извършите необикновен скок напред, а по-късно да се насладите на свободен следобяд, когато всички работят като луди или губят времето си по опашки и гишета.Днес Вселената ще Ви подари с прозорливост, а Вашите инстинкти ще Ви подскажат по какъв начин да икономисате време и да скосите ъглите. Вслушайте се!

Стрелец
Сменете през днешния ден функциите със своята половинка. Нека тя в този момент управлява всички Ваши дейности, а Вие категорично да се подчинявате. Или назад, пробвайте се да управлявате всяка нейна крачка, почувствайте отговорност за несамостоятелния човек, за който всяка Ваша дума ще е закон. Тогава ще разберете ли, какъв брой е комплицирано за Вашия обичан човек да живее с Вас?

Козирог
За Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде доста комплицирано, да се реши на някакво обезверено деяние. Само че в случай че не се реши, всички Ваши връзки могат да станат на пух и прахуляк, за което сте напълно наясно и Вие и той. Това значи, че най-оптималното деяние за Вас е, да пандизите очи и да скочите дружно в ледената вода на събитията.

Водолей
Позитивните трендове последователно набират сили, по тази причина по-рано от обяд не би трябвало да стартирате да се занимавате с дейна активност. Не се опасявайте! Ще съумеете да се справите с всичко запланувано, дори и да не започнете да действате от рано сутринта. Възможностите Ви ще се усилят доста, с помощта на съидейници и остарели другари, които ненадейно ще припомнят за себе си.. Вероятни са разногласия с по-възрастни родственици, само че до спорове няма да се стигне, или най-малко това няма да стане, с помощта на Вас. Дипломатическият гений на Водолеите през днешния ден ще откри почтено приложение.

Риби
Денят е обвързван с приятни фамилни събития, а е допустимо и приемането на положителни вести от далечни родственици. Наистина, Рибите-родители може и да се пообезпокоят, защото има възможност за децата им ненадейно да зародят компликации. Запазете миролюбиво въодушевление и вярвайте в своите потомци: с доста от проблемите те ще се оправят сами. Днес може да поглезите себе си, а денят дава обещание осъществяването на някакви отдавнашни стремежи. Само при общуването с малко познати хора би трябвало да сте извънредно внимателни - има риск да кажете непотребни неща и с това да си навлечете гнева на другите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР