Овен – Днес имате възможност да се посветите изцяло на

...
Овен – Днес имате възможност да се посветите изцяло на
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – сряда – 29 юни 2022

Овен – Днес имате опция да се посветите напълно на фамилията, защото за вас е значимо да прекарвате време с околните си. Следобедът основава подобаващата атмосфера, а оптимизмът и заниманието преобладават и разкрасяват моментите.

Телец – Днешното новолуние ви оказва помощ доста да възстановявате възприятията и контузиите от предишното, които ви изтезават. Следобедът основава идеалното време, с цел да се забавлявате добре с приятелите си.

Близнаци – Финансови проблеми, които може да излязат на напред във времето. Дава ви се опция да приключите някои каузи въз основа на мощната си вътрешен глас. Опитайте се да не идеализирате хората, с които имате работа и се концентрирайте върху това, което е положително за вас.

Рак –Новолунието се образува във вашия знак. Акцентът ще бъде подложен върху персоналните взаимоотношения, дома, фамилията, върху финансовата непоклатимост и като цяло върху сигурността и салдото на страстите.

Лъв – Днес се чувствате мощно прочувствени, защото спомените от предишното могат да се появят и да завладеят мозъка ви. Следобедът ви оказва помощ да се успокоите и да се насладите на моменти на наслада и равнодушие с обичаните си хора.

Дева –Благоприятни са изискванията за поправяне на неточности, позволени през предходния интервал. В случай, че зародят нови запознанства, изискванията ще бъдат удобни за прекосяване на контактите към по-стабилно или обвързващо равнище.

Везни – Снизходителното мислене, както и нуждата от баланс и непоклатимост ще оказват помощ за реализиране на взаимни отстъпки в връзките. Вашата вътрешен глас е безпог
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР