Овен Днес и на Вас , самите, няма да Ви

...
Овен Днес и на Вас , самите, няма да Ви
Коментари Харесай

Близнаци: Никой не е казвал, че любовта е букет от две дузини рози

Овен
Днес и на Вас, самите, няма да Ви е ясно, какво желаете от своя обичан човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово деяние или реакция на неговите дейности, ще провокира у Вас единствено негативни страсти. Постарайте се просто нищо да не очаквате - по този начин (може би) ще бъде по- елементарно...

Телец
Денят е подобаващ за изявления пред близките на тематика обич и пари. Днес тези, които Ви заобикалят, ще са подготвени да вървят след Вас и да Ви слушат деликатно. В работата може да повдигнете тематиката за пари - не са изключени доста великодушни награди от страна на управлението, а също може да си вършиме проекти за по- дълъг период. В връзките с другия пол може да очаквате голама пристрастеност и безрезервност, а възприятията ще се демонстрират блестящо и наситено.

Близнаци
Никой не е казвал, че любовта е букет от две дузини рози! Казвали са единствено, че би било добре, в случай че е по този начин. Но хайде да стартираме изначало: от време на време това са маргаритки, от време на време невен, а от време на време шубрак от трънак, който продължава да боде доста часове, откакто сте го докоснали. Затова оставете тази прелестната градина на възприятията и събирате своите розови пъпки, до момента в който имате опция за това....

Рак
Във всички близки връзки на другарство е ключът към триумфа. Затова в случай че подозирате, че индивидът, който обичате, скрива своите същински усеща, не се колебайте нито минута, с цел да стигнете до същността им. Неговите сигнали и подсъзнателни подмятания отвличат от същинските проблеми. Новата информация може да изиска от Вас промяна на упованията, само че това няма да повлияе на същността. Най-важното е, да дадете опция на този човек да разбере, че постоянно ще бъдете на негова страна.

Лъв
Хубав ден за занятие с неща, които не изискват огромно концентриране, старание и внимание. Трудно ще Ви бъде да се концентрирате на едно нещо, изключително в случай че не бихте могли да се справите бързо.Но с това, което изсква полет на фантазията и ентусиазъм, както и независимост за творчество, безспорно ще постигнете триумф. Вероятни са различия с представителите на по-възрастното потомство: доста Ваши хрумвания и възгледи за тях са неразбираеми. Ако желаете да избегнете спорове, с целия си тип пробвайте да ги убедите, че ще се вслушате в забележките и рекомендациите им.

Дева
Не се стеснявайте да подхождате креативен към предоставените Ви задания, както и да проявявате дадените Ви от природата гении и качества. Постарайте се да употребявате оптимално всички благоприятни условия, които в този момент Ви дава небето. Ако сухия, настоятелен и формален жанр на другарство не води до стремежи резултат, потърсете различен метод. Това е положително време за любовни контакти. Ако децата Ви демонстрират непокорство, като начало потърсете съответната причина за техния дебелоглав. Напълно евентуално е, те да имат лични проекти, които напълно да не съответстват с Вашите.

Везни
Днес е удобен ден за фамилни тържества. Всъщност, даже с Вашата половинка още да не сте женени, може да я въведете в своя фамилен кръг, което единствено ще внесе нотка на обаяние. Само не би трябвало да се целувате пред всички, а е по-добре за задачата да се уедините.

Скорпион
Ритъмът на живота се намалява и денят дава обещание да бъде освен спокоен, само че и прелестен. Ще съумеете да внесете в живота си някакво многообразие, без да създавате освен това дискомфорт нито за себе си, нито за околните си. Денят е подобаващ за посещаване с музей, спектакъл или галерия, защото в този момент сте изключително възприемчиви към изкуството. Отлично ще може да се справите с реализация в живота на истински хрумвания, отнасяши се до споразумяване на дома или до смяна на интериора. Ако вършиме за тази цел покупки, вероятно ще извършите отличен избор.

Стрелец
Денят е удобен за забавни запознанства с представители на противоположния пол, с планове за продължителни и съществени връзки. Изгледите са, че съвсем всички Ваши инициативи ще се увенчаят с триумф. Задължително е, обаче, и Вие самите да повярвате в триумфа.

Козирог
Много удобен ден за другарство. Днес с обкръжаващите може да говорите безусловно за всичко, което Ви мине през главата - ще Ви схванат вярно. Личният Ви живот се трансформира към по-добро. Ако сте самотни, ще имате опция за забавни запознанства. Денят е доста подобаващ за посещаване на всемирски мероприятия.Ако си останете вкъщи, няма да скучаете. Весела комедия, мажорна музика или книга с благополучен край ще оказват помощ за основаване на положително въодушевление. Звездите са на Ваша страна.

Водолей
Днес ще можете да отделите време за своите персонални стремежи и желания. Може да избухнат усеща към нови познати, както и да се стартират сантиментални връзки. Днес ще бъдете чувствителни и прочувствени. В работата може да се ръководите от по- възрастните и опитни сътрудници. Вечерта е подобаваща за срещи с другари и за забавни диалози.

Риби
Струва Ви се, че Вашата половинка е станала прекомерно подвластна от Вас, което доста лимитира Вашата независимост. Ако това Ви устройва, продължававайте в същия дух. В противоположен случай намекнете, че съшо имате право на собствен живот. В подобен случай психиатрите споделят: „ Отрежете пъпната шнур ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР