Овен Днес е възможно да се събудите с чувството, че

...
Овен Днес е възможно да се събудите с чувството, че
Коментари Харесай

Грешка: Овни ще се помислят за велики, Лъвовете порастват

Овен

Днес е допустимо да се разсъните с възприятието, че сте велики и никой не може да ви победи, само че това не е по този начин. Стъпете крепко на земята и не си мислите, че сте господ. Действайте рационално и не бъдете лакоми за популярност.

Телец

Днес зависи само от вас самите по какъв начин тъкмо ще употребявате уменията, които имате. В неделя не е добре да се работи, по тази причина наблегнете на връзката. Ще ви бъде даден късмет да подобрите връзките си с някого. Ще е добре да извършите компромис.

Близнаци

Тази неделя внимавайте да не „ стъпите на погрешно “. Не си позволявайте да демонстрирате предимство. Никога не се знае по какъв начин ориста може да обърне обстановката и кой човек ще ни е необходим в бъдеще.

Рак

Днес не се ровете в непознатите проблеми и не давайте неискани препоръки. Скоро може да ви държат виновни за тези ви дейности. Освен това вие самите имате много въпроси за решение, концентрирайте се върху тях. Победете мързела.

Лъв

Днес денят ще покаже доколко сте стигнали до зрелостта и до каква степен можете да реализирате капацитета си, а той въобще не е дребен. Покажете, че към този момент сте пораснали и може да ви се има доверие. Вие също ще би трябвало да се доверите.

Дева

Днес ще почувствате прилив на физически и духовни сили, което ще ви даде персонална независимост и решителност да постигнете това, за което от дълго време мислите и мечтаете. Бъдете дейни в реализирането на желанието си, въпреки всичко то е ваше и не може да оставите цялата самодейност на отсрещната страна.

Везни

Тази неделя не надценявайте опциите си и заложете на скромността. Тя в действителност краси индивида и ще ви даде преимущество в обстановката, в която се намирате. Не си мислете, че може да загубите позиции. Напротив. Нужно ви е единствено повече самообладание.

Скорпион

Ако преди време държанието ви е било правилно към избрани хора, то през днешния ден ще получите преимущество поради толерантността ви. Бъдете умерено признателни и не се изтъквайте. Останалите доста добре виждат и правят оценка преимуществата ви. Вечерта обърнете повече внимание на децата.

Стрелец

Днес за вас ще е най-добре, рано сутринта да отидете на разходка без значение къде. значимото е да сте на открито - на чист въздух. По този метод проблемите ви ще ви се сторят не толкоз комплицирани и ще съберете кураж да ги преборите. Дори няма да имате самообладание да разчистите пътя пред вас.

Козирог

Днес денят ще е удобен за вас. Няма значение, каква работа вършите – физическа или умствена, всичко ще бъде във ваша изгода. Хубаво е следобяд да посветите на отмора. Подгответе се за първия работен ден от обяд, с цел да може да се разтоварите дейно.

Водолей

Ако имате несъгласия и неразбирателства с родственици или други хора, то през днешния ден ще имате опцията да изгладите споровете. Не се хващайте за предишното и не трупайте обиди. Продължете напред с повече положителни пожелания и приемливост.

Риби

Тази неделя ще е един чудноват ден. Запишете съня си, скоро в него може да откриете дълго издирван отговор. Не предприемайте опасности, не влизайте в спорове, избягвайте тълпите.

Източник: аctualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР