Овен – Днес е възможно да има някои напрегнати моменти

...
Овен – Днес е възможно да има някои напрегнати моменти
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – понеделник – 25 април 2022

Овен – Днес е допустимо да има някои напрегнати моменти и обстановки, в които ще би трябвало да деянията цялата си просветеност и предвидливост. Реагирате добре на бързия темп на събитията и сте подготвени да се адаптирате към обстановките, в които се намирате.

Телец – Вероятно сте оставили много неща да вършите през днешния ден, само че не подценявайте и грижите за тялото си. Намерете време за отмора. Следобед или вечерта могат да ви чакат приятни запознанства, които биха могли да прераснат в сантиментална връзка.

Близнаци – Времето, което отделите за себе си никога няма да е изгубено, в противен случай ще се почувствате по-добре прочувствено. За вас е добре да прекарате повече време на пресен въздух и в другарска среда.

Рак – Днес ще сте в приповдигнато и празнично въодушевление и околните ви ще ви се радват. Запазете част от днешната тържественост в душата си и за идващите дни. Потърсете метод да балансирате желанията си.

Лъв – Днес ще се наложи да извършите някои фамилни отговорности, като част от тях няма да са ви изключително по сърце. Избягвайте непотребните разногласия, изключително на политически тематики, които единствено ще ви ядосат и разпалят повече.

Дева – Чудесен ден за празнуване и удостояване на традицията. Не прекалявайте с празничното похапване. Преяждането няма да ви се отрази доста добре. Денят е добър да посетите свои близки, които живеят на по-далечни места.

Везни – Настроенията ви постоянно ще са променливи, нещо което ще ви е мъчно сами да си обясните. Желанието ви да бъдете свободни и да излезете отвън естествените граници, може да срещне съпротивата на някой от околните ви. Направете компромис сред желанията и отговорностите си.

Скорпион – Ще прекарате един прелестен празничен ден, въпреки и с не изключително забележителни събития. Взаимоотношенията ви с близките ще са лесни и приятни. Домът ви може да стане място за събирания на другари и родственици.

Стрелец – Днешният ден може да ви сервира наслада. Не бъдете прекомерно сериозни към себе си и позволете на близките да ви засвидетелстват положителните си усеща. Възможно е въпреки всичко да се появят някои разногласия и обиди около празничното забавление, само че не си го слагайте на сърце, в този момент можете да простите.

Козирог – Наясно сте, че през днешния ден се чака доста от вас, само че сте способни да извършите тези упования. Въпреки че темпът на събитията е бърз, това ви устройва сега. Чудесно време да извършите положително усещане на индивида, от който се интересувате.

Водолей – Създавате усещане на постоянен човек, който знае тъкмо какво желае, до момента в който треперите малко от вътрешната страна. Някои обстановки ви изнервят, чувствате огромно напрежение и може да се притеснявате за някои неща. Нямайте огромни прочувствени упования, с цел да не се разочаровате, в случай че нещо не върви по метода, по който сте си мислили.

Риби – Не се хващайте да вършиме всякакви неща на празничния ден, позволете си най-малко малко отмора и развлечение. Дори да се наложи да свършите работа, елементарно ще съчетаете потребното с приятното, това го умеете като никой различен.

Съвети на Фортуна

Денят е деен, подобаващ за креативен занимания и ексцентрични решения. Пълен с наслада и придвижване. В този ден в нас се пробуждат скрити вътрешни сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват аварийните благоприятни условия на организма. Трябва да се употребяват единствено за съзидателни цели. Добре е да се прекара известно време в дребна компания в диалози, слушане на музика или гледане на филм. Обърнете повече внимание на любовта.

Денят е целесъобразно да се употребява за възстановяване на здравето - забележителна физическа интензивност, извършения за ставите, масаж, козметични процедури. Хубаво е, в случай че имате опция да прекарате повече време измежду природата, отнасяйте се към нея деликатно и грижливо. Препоръчва се интензивно да се работи върху здравето, да се пият билкови отвари, с цел да усетите силата на естествените стихии и да ви “прочисти” вятърът.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР