Овен – Денят започва много добре. Определено ще имате добри

...
Овен – Денят започва много добре. Определено ще имате добри
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – четвъртък – 24 март 2022

Овен – Денят стартира доста добре. Определено ще имате положителни хрумвания, които желаете да осъществите. Следобедът е уместно време за персонални срещи и другарство с близки хора. Вероятни са удобни съвпадения и положителни вести, които могат да ви вдъхновят.

Телец – Подгответе се за доста увеличение на работното натоварване, за което няма да изгаряте от възторг. Не очаквайте да бъдете разбрани от половин дума. Ситуацията е прекомерно объркваща, с цел да се приказва в гатанки.

Близнаци – Днес царува атмосфера на доверие и взаимно внимание. Оставете си малко време да се отпуснете! Дайте си толкоз време, колкото си мислите, че ви би трябвало. Това може да изнервя хората, само че то си е техен проблем.

Рак – Носите тежестта на отговорностите си толкоз дълго, че надали можете да си визиите, че сте свободни да вършиме (или да не правите) това, което желаете. И въпреки всичко, през днешния ден ще усетите дъха на идната независимост. Празнувайте това вечерта с обичан човек.

Лъв – Само положителната вътрешен глас и бързата реакция могат да ви извадят от днешния безпорядък. Във всеки случай ще се чувствате доста нокаутирани и уязвими, тъй че в случай че можете, избягвайте конфликти със остарели врагове или противници.

Дева – Не обръщайте внимание на натрапчиви елементи. Не съдете и няма да бъдете съдени. Поне не учете другите по какъв начин би трябвало да живеят. Би било безсмислено да извършите от мухата слон и вследствие на това да развалите настроението освен своето, само че и на другите.

Везни – Опитайте се да свършите най-важната работа през първата половина на деня, тъй като тогава ще бъдете най-свежи. Гледайте да не останете на работа по-дълго, в сравнение с е належащо през днешния ден. Идеалната вечер би била да прекарате вечерта сами вкъщи.

Скорпион – Ако упорствате, ще постигнете страхотни неща. Сега имате шанса да коригирате някои остарели неточности. Важно е да не губите времето си в разногласия празни от наличие.Вечерта не са изключени и сантиментални изненади, на които можете да се насладите.

Стрелец – Съсредоточете се върху дейностите си! Чувствате се в топ форма, а другите виждат какъв брой сте положителни и уверени и несъмнено ще оценят резултатите, които можете да получите. Следобед ви чакат приятни изненади.

Козирог – Денят не е неприятен, само че цялостен с изненади. Бъдете подготвени да измененията проектите си, да отложите някои срещи. Препоръчително е да не бързате да вземате прибързани решения. Вие сте изобретателни и разпростирате креативните си качества, като откривате нова страна от себе си!

Водолей – Това не е най-спокойният ден, само че не се тормозете за дреболии и надали ще ви сътвори съществени проблеми. На работното място може да имате деликатни диалози с шефовете. Не са изключени и някои необикновени съвпадения, случки.

Риби – Няма да зародят съществени проблеми, само че не всички задания ще бъдат изпълнени в точния момент. Това обаче няма значение, тъй като въпреки всичко ще получите стремежи резултат, въпреки и малко по-късно. Вечерта е подобаваща за фамилни каузи, помощ на близки или решение на битови проблеми.

Съветите на Фортуна

Активен ден. Не губете време за празни диалози, борете се с мързела, в противоположен случай силата на деня ще се обърне против вас. За започване на нови каузи, изключително съществени, не е удобно.Препоръчва се ограничение на бизнес контактите. Занимавайте се с несъществени или незначителни въпроси. Операциите с търговия и недвижими парцели по-добре да се отсрочат. Забравете за правосъдните разногласия. По-добре е да не подхождате към висшестоящите с въпроси и оферти през днешния ден.

Ден на мъдростта и за приемане на нови познания. В главата ви могат да се появят истински и нови хрумвания, могат да ви дойдат брилянтни решения на остарели проблеми. Увеличават се качествата за креативно и духовно обновяване. Изведнъж могат да се появят нови благоприятни условия. Добър ден за медитация върху сакрални знаци, янтри, мандали. Чрез сънищата идват Божествени откровения.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР