Овен Денят ще Ви донесе среща, която тайно сте желали,

...
Овен Денят ще Ви донесе среща, която тайно сте желали,
Коментари Харесай

Хороскоп за 22.12.2017

Овен
Денят ще Ви донесе среща, която скрито сте желали, само че сте се страхували. Ще припомнят за себе си хора, които в миналото са играли доста значима роля в живота Ви. За възобновяване на връзките в този момент не може и дума да става, само че доста Ви се желае, да извършите оптимално вероятното положително усещане. Не се престаравайте: Вашите опити ще провокират по-скоро подигравка, в сравнение с удивление. С парите оперирайте доста внимателно и не допускайте празни и недомислени разходи. Вероятността за неудачни покупки е доста огромна. Не е изключено и да се изгубят значими документи. Вечерта са вероятни неприятни вести.

Телец
Оказвате се в нежелано състояние: напъните Ви отиват напразно, а старанията се оказват напразни. Бедата е в това, че сте се захванали не с това, което би трябвало. Колкото по-рано си дадете сметка и превключите на нещо друго, толкоз по-добре. Интересно предложение ще Ви направи човек, с който по-рано сте имали работа. Имайте поради, че връзките ще се развиват както преди, без значение от станалите в това време с вас промени. Много е значимо, да запазите доверието в обичания човек, по тази причина би трябвало да се откажете от двусмислени изявления и недомлъвки, а още повече от неистина във всичките и проявления. И в работата, и в персоналните връзки, е нужна бистрота.

Близнаци
Денят ще бъде разтревожен, а това надали ще зарадва Близнаците: представителите на знака биха предпочели да го прекарат в конюнктура на нравствен комфорт, наслаждавайки се на незабързания метод на живот. Сложно ще се подреждат връзките с представителите на по-възрастното потомство. Разногласията ще стават все по-сериозни, и единствено най-отстъпчивите представители на знака ще намерят метод за компромис. Неочаквано ще възникне нужда, да извършите корекции в своите ежедневни навици. Бъдете подготвени и за това, че проектите ще се наложи да измененията, по самостоятелни от Вас условия.

Рак
Да се стяга пояса още повече, не е доста прелестно, само че пък какъв брой хубаво ще бъде, в случай че имате ресурс от някакви заделени пари, когато Ви потрябват! Поставете си дълготрайни финансови цели, харчете по-малко, не правете непотребни покупки и прекратете всевъзможни разходки с такси. Дори и да Ви се желае през днешния ден да се поглезите с някакви дребни улеснения, на следващия ден може да се почувствате от огромни парични неналичия, тъй че ще е най-добре да се откажете от непотребните неща най-малко за идните двадесет и четири часа. В следствие ще бъдете доста радостни и удовлетворени от този факт.

Лъв
Вселената Ви е възнамерявала необикновен ден, цялостен с непредвидени срещи, удивителни известия и непредсказуеми обрати. Възможно е това-онова може и да не Ви е напълно по душа, изключително в случай че се отнася за човек, с който сте изключително близки, само че се постарайте да изобразите наслада на лицето си освен в този случай, само че и за всички останали. Отлично умеете да играете пред аудитория, а през днешния ден този гений ще Ви е извънредно от изгода.

Дева
Днес още веднъж ще Ви стане тъжно, и то - без всякаква причина. Вие обичате и сте обичани, а Вашата половинка е подготвена на всичко зарад Вас и дори на освен това, от това, което сте очаквали. Неизвеснно за какво това Ви е все малко. Може би ще си отговорите на въпроса, какво тъкмо не Ви доближава?...

Везни
Не е наложително непрекъснато да полагате старания, с цел да може всичко в живота Ви да се подрежда добре. Затова в случай че желаете да задълбочите персоналните си връзки или да разширите деловите, не е наложително ежесекундно да работите, без нито са момент да не скръствате ръце. Днес е доста значимо да установите равновесие сред нуждата и по-нататък да полагате старания, и нуждата да почивате. Не е нужно да работите и в обедната отмора, тъй като няма нищо, което да не бъде отсрочено най-малко за известно време.

Скорпион
Днес ще разберете, че не можете да изисквате от своя обичан човек това, което нормално изисквате от всички представители на противоположния пол. Дали в действителност всичко е по този начин хубаво? Не си ли надявате розови очила, които за момент могат да се разбият?...

Стрелец
Крайно време е да се избавите от всички тези: „ какво ще стане в случай че... ”, на които сте дали опция да Ви стопират от това, което бихте желали да извършите. Навярно ще се окажете задоволително умни, с цел да поемате единствено обмислен риск. Затова в случай че решите, че е време за бънджи-дъмпинг, за скачане с парашут, или в случай че решите да кажете на своя обичан човек, който е надалеч от Вас, че доста Ви липсва, и в случай че считате това за вярно, постъпете тъкмо по този начин. Не е допустимо да спечелите, в случай че не играете.

Козирог
Денят ще бъде доста плодотворен, в случай че авансово си извършите проект за деяние и се придържате към него. Успехът Ви ще бъде максимален, в случай че даже при неподходящи условия постъпвате съгласно своите визии, без да взимате под вниманиое нито ангажиментите, нито заканите. Разчитайте на себе си, тъй като даже и да Ви откажат помощ, ще съумеете да се справите самстоятелно с компликациите. Възможни са различия с обичания човек. Отложете решаването на сериозните въпроси.

Водолей
Ще се наложи да си спомните, че любовта не е единствено наслаждение, а и съществуване на някои отговорности. През този ден ще се наложи да ги изпълнявате, и то почтено и добросъвестно. Впрочем, всичко това няма да е ужасно, а дори ще бъде прелестно, колкото и да се стремите да убедите себе си и близките в противоположното.

Риби
В сантименталните и фамилни връзки може нещо да не Ви схванат до край. Постарайте се, да стабилизирате паричните си разноски. Не се оказвайте от решение на насъщни проблеми, само че не прибягвайте за задачата до алкохол или други типове стимулатори. Постарайте се, да деянията сензитивност, с цел да избегнете илюзия или самозаблуда. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР