Овен Денят е свързан с изострена чувствителност, дарба за пророчество

...
Овен Денят е свързан с изострена чувствителност, дарба за пророчество
Коментари Харесай

Важни промени за две зодии днес, дали е за добро



Овен

Денят е обвързван с изострена сензитивност, заложба за знамение и вътрешен глас. Без необикновен труд ви се отдава да отделите значителното от заблудите. Ако желаете да намерите покой, би трябвало за малко да се усамотите. Периодът е добър за обичани занимания, за които не сте имали време от дълго време. Полезно е да намерите повече време за другарство с културата. Вероятни са движимости сънища.

Телец

Вероятно е през днешния ден да станете обект на извънредно мощно странично въздействие. То може да ви попречи доста по пътя към триумфа. Стремежът ви непременно да постигнете заветните си цели може да ви накара да употребявате неразрешени способи или да прибегнете до неистина. Това може да се отрази доста неприятно на престижа ви и да докара до сигурен спор с близките.

Близнаци

Днес е ден, който би трябвало да премине под знака на въздържаността. Има огромна възможност да се скарате с някого. Несъгласията ви са на основа вашето място в йерархията и нежеланието ви да приемете съществуващото статукво. По този метод вие може да настроите и сътрудниците си срещу себе си. Усилията ви да противостоите на всички може да ви поизнерви. Шопинг лечението е добър метод за разформироване.

Рак

Днес са ви забавни единствено тези взаимоотношения, които могат да ви донесат някаква полза. Психологическия климат в службата ви зависи в огромна степен и от вас. Това постанова да деянията отговорно държание. Контролирайте своите думи и действия. Мнозина от вас изпитват мимолетно самодоволство, което скоро може да е сменено от надълбоко отчаяние.

Лъв

Не се страхувате да оставате сами и умеете да се наслаждавате на личната си скромна компания. Вие можете в нужния миг да заставите своя обществен статус да работи за вас и да ви донесе положителни дивиденти. Спокойната работа, рационалното хранене и разходките навън ви оказват помощ да поддържате висок своя дух.

Дева

Прекалената ви разсъдливост и дисциплина могат да основат психическо напрежение и да станат причина хората към вас да се раздразнят. Завишените ви искания към сътрудници могат да доведат до цялостен раздор на взаимоотношенията. Бъдете деликатни и към своите обичани. Внимавайте при пресичането на улици и шофиране.

Везни

Новите хрумвания могат да се окажат лъжливи и да провалят обичайните ви проекти. Възможно е да претърпите проваляне и дейните дейности няма да ви донесат резултати. Трябва да сте подготвени на промени, с цел да не загубите позициите си. Пристъпете към тях самоуверено, даже близките да са срещу и да не са прекомерно на ясно, какво тъкмо възнамерявате да предприемете. Не чакайте поддръжка от тях.

Скорпион

Денят е удобен за покупко-продажби, обучение и оформяне на документи. Звездите ви поучават да не премисляте доста, в случай че се постанова да приемете ново предложение. Днес взаимната работа ви носи положителни доходи. Всичко, което се случва ви е от изгода, въпреки да не наподобява по този начин на пръв взор. Скоро може да оцените какъв брой е благосклонна към вас ориста.

Стрелец

Без изключително изпитание през днешния ден ви се отдава да осъществите голям брой преференциални задания. Препоръчва ви се да не премисляте доста при реализирането на преференциални оферти. Звездите ви предсказват триумфи, даже и в рискованите мероприятия. В същото време не би трябвало да се главозамайвате и да забравяте за тези, които са ви помагали. Може би е пристигнало време да си връщате задълженията.

Козирог

Денят не е подобаващ за служебни пътувания и срещи. Вероятно е изстиване на колегиалните връзки. Повишени условия към близките от ваша страна могат да доведат съвсем до раздор в връзките. Философското отношение към живота ви дава опция да погледнете по различен метод на някои житейски обстановки, които могат да зародят.

Водолей

За вашето държание през днешния ден са от голяма важност колегиалните връзки. Ако не се подадете на страстите в тях, денят може да ви донесе позитивни прекарвания и резултати. Заради непрекъснатото ви колебание пред пестенето и харченето, през днешния ден може да извършите непредвидени разноски. Планетите през днешния ден ви поучават да се заемете със спорт. Това покачва самочувствието ви и се отразява на външния ви тип. А положителния външен тип постоянно е от голяма важност.

Риби

Като цяло този ден се чака да е забавен. Вероятно може да го запомните с разрешаване на персонален проблем, който е терзаел съзнанието ви дълго време. Периодът е удобен за нови настоятелен познанства. Не е изключено авторитетни хора да извърнат внимание на вашата продуктивност, качества и делова интензивност. Възползвайте се от този късмет и потърсете поддръжка. Днес следете за знаците на ориста и ги тълкувайте вярно.

Източник: dunavmost
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР