Овен Денят е празен - не обещава нито големи успехи,

...
Овен Денят е празен - не обещава нито големи успехи,
Коментари Харесай

Овен: Денят е „празен” - не обещава големи успехи, Телец: Не икономисвайте силите си

Овен
Денят е „ празен ” - не дава обещание нито огромни триумфи, нито обилни разочарования. Овните през днешния ден са учудващо спокойни и индиферентни. Жизненият капацитет на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те желаят просто да си отдъхнат. Възниква предпочитание за анулация на всевъзможни по-раншни проекти, което надали ще бъде признато добре от отсрещната страна. Остри спорове с околните Ви надали ще зародят, само че пък безмълвно недоумение е прекомерно евентуално. Особено мъчно ще бъде да намерите общ език с обичания човек и по тази причина сантименталните срещи едвам дали ще оправдаят Вашите упования.

Телец
Не икономисвайте силите си, с цел да се подготвите за идващите няколко дни. Ситуацията ще претърпи някои промени и евентуално ще се досетите за това, което Ви следва. Само че за безпокойствие няма аргументи - просто се убедете, че сте прочувствено готови за решението на тези задания. Въображението Ви рисува доста по-страшни картини от тези, които в миналото биха могли да станат действителност, та за какво не започнете да мислите по-позитивно?

Близнаци
Денят ще се подрежда забавно, и в рамките на приемлвото - непредсказуемо. Това значи, че би трябвало да сте изцяло удовлетворени. Непременно ще се окажат благоприятни условия да се деянията. В интерес на истината ще се наложи да „ поизбутате ” някого от сътрудниците или неотдавнащни настоятелен сътрудници, а това, несъмнено, няма да добави естетика в връзките. Финансови усложнения са вероятни за тези, които възнамеряват огромни покупки. Не е желателно да взимате пари на заем. Ще прекарате чудесно времетео си със своите близки, в случай че се откажете от разискване на въпроси, чието решение не знаете. Едва ли през днешния ден биха Ви дали кой знае какъв брой потребни препоръки и отзиви.

Рак
През този ден за Вашия обичан човек няма да бъде елементарно да се убеди в това, че всичко при вас е хубаво, вярно, и се стремите към бтдещето със същия интензитет, както преди. На него все ще му се коства, че нещо неуловимо се е трансформирало и в този момент тласка нещата на назад.

Лъв
Ще съумеете да постигнете забележителен триумф в това, с което се занимавате, само че за задачата ще се наложи да прибегнете към нетрадиционни ограничения. Бъдете подготвени да нарушите дори тези обичаи, към които се отнасяте с откровено почитание: единствено непрекъснато експериментирайки, ще можете да постигнете обилни резултати. През този ден е допустимо начало на нови сантиментални връзки, единствено че би трябвало да знаете, че тази връзка ще изисква от Вас прекомерно доста. Няма да съумеете да запазите успокоение, нито филосфско отношение към ставащото. Ще се окажете в самия център на бурята на пристрастеността.

Дева
Денят ще Ви зарадва с промени в персоналните връзки. Чувствате се по-уверено и ще забравите за доста подозрения и паники. В предишното ще „ отидат ” и обидите, каращи Ви напълно до скоро да страдате. Ще укрепнат роднинските и другарските връзки, и изобщо позициите Ви ще станат по-надеждни. Възможни са приятни дарове и преференциални покупки. Дори и да похарчите огромна сума за покупки, приятните страсти ще оправдаят всички разноски. В основаната атмосфера се постарайте да си осигурите една незабравима вечер.

Везни
Днес ще имате задоволително сила даже планина да изместите, единствено ще ви е нужна малко повече централизация. Желанието ви да обещаете и невъзможното може да докара до някои недоразумения, пробвайте да бъдете по-реални.

Скорпион
Днешния ден е прелестен и подобаващ за срещи с обичания човек, а също и за забавен отдих. Когато си избирате занятие за през днешния ден, избере си нещо неизмеримо, с което (по възможност) не сте се занимавали в никакъв случай. Благоприятно ще преминат другарските раздумки и мероприятия. В фамилната сфера може да има проблеми. С неразбираемо поставените задания от роднините ще Ви бъде мъчно, по тази причина на време уточнете какво се желае от Вас...

Стрелец
За Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде много комплицирано да разбере, за какво Вашите пристрастия са имаенно такива, каквито са. Даже и не си заслужава, да се опитате да отговорите на този комплициран въпрос. Приемете Вашата половинка такава каквато е, и я обичайте още повече.

Козирог
Звездите през този ден ще бъдат безжалостни към стеснителните, подготвени да се изчервяват за щяло и не щяло хора. Ако заради своята младост или недовиждане на родителите сте попаднали в тази категория, по- добре не общувайте доста с хората. Дори и най- положителните Ви пориви, ще бъдат грубо осмени.

Водолей
Вероятността за професионални загуби е малко по-голяма, в сравнение с би Ви се желало: рискувате в случай че не се лишите от поддръжката, с която сте привикнали, да загубите увереността в своите сили, както и някои свои съдружници. Днес доста по-често от нормално ще Ви бъде отказвана помощ, а връзките с неотдавнашните сътрудници ще стагнат напрегнати. За страдание не по-добре са нещата и в персоналните връзки. Възможни са спорове с всички, и то - предизвикани от всевъзможни дреболии. Старайте се, да не се поддавате на провокации и умерено да реагирате на упреци и сериозни забележки.

Риби
Откажете се от опитите. Този ден като че ли особено е предопределен, с цел да вървите по правия път, да пазите верността си към традициите и да следвате положителния образец. Ако деликатно наблюдавате заобикалящите и анализирате позволените от тях неточности, ще си дадете сметка, какво не би трябвало да вършиме, само че какво би трябвало да предприемете, с цел да достигнете задачата, ще стане ясно малко по-късно. Много приятни усещания ще Ви подари общуването с другари. Може да посрещате посетители и да организирате развлекателни мероприятия, а в случай че дадете воля на фантазията си, на никого няма да се наложи, да скучае.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР