Овен Денят е празен - не обещава нито големи успехи,

...
Овен Денят е празен - не обещава нито големи успехи,
Коментари Харесай

Хороскоп за събота /02.03.2019/

Овен
Денят е „ празен ” - не дава обещание нито огромни триумфи, нито обилни разочарования. Овните през днешния ден са учудващо спокойни и индиферентни. Жизненият капацитет на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те желаят просто да си отдъхнат. Възниква предпочитание за анулация на всевъзможни по-раншни проекти, което надали ще бъде признато добре от отсрещната страна. Остри спорове с околните Ви надали ще зародят, само че пък безмълвно недоумение е прекомерно евентуално. Особено мъчно ще бъде да намерите общ език с обичания човек и по тази причина сантименталните срещи едвам дали ще оправдаят Вашите упования.

Телец
Трудно ще Ви бъде през днешния ден да убедите своя обичан човек, че е изцяло независим и прелестно може да мине без Вашите препоръки, директиви и пожелания. За него е изцяло задоволително, че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му би трябвало.

Близнаци
Всичко ново и извънредно в този момент елементарно притегля Вашето внимание. Не може да се каже, че успявате кой знае какъв брой в тези посоки, които смятъе за най-важни, а и ползите Ви напълно ненадейно може да се реалокират в друга повърхност. Любопитството и желанието Ви да поддържате връзка евентуално ще вземат връх над душевните Ви прекарвания и на практика устреми. Независимо от това, че денят способства за разнообразни контакти, запознанствата от това време в следствие може да се окажат не по този начин дълготрайни, както сте се надявали.

Рак
Днес ще почувствате остра нужда да споделите с някого всичко, което се е натрупало в мислите и душата Ви. В такава обстановка има единствено веднъж. Обърнете се към най-верния си другар и му кажете, че Ви е нужно повече време, с цел да се изговорите. И сами знаете, че когато приятелите чуят Вашия глас, няма да е нужно да ги молите, с цел да Ви отделят време. И внимание.

Лъв
Очакват Ви грижи и безпокойствие, а освен това първите ще бъдат безсмислени, а вторите – безпричинни. Този ден е обвързван с напразни разноски на сила и сили, а по този начин също и с лъжливи очаквания. Но пък Вие сте в положително въодушевление, вършиме проекти и се радвате на живота, което, единствено по себе си, напълно не е неприятно. Вероятни са разногласия с другари, като полемиките ще бъдат дълги и остри. Но пък с роднините няма да имате проблеми, защото те драговолно ще вършат отстъпки. Вечерта ще Ви донесе забавно пътешестване, увлекателни развлечения и непредвидени оферти.

Дева
Ще се наложи да избирате сред мечтаното и нужното, само че за жалост няма да съумеете да обедините едното с другото. Чувството Ви за дълг ще бъде както постоянно мощно, а това на моменти ще Ви оказва помощ да се справите с негативните страсти. За страдание раздразнението все-пак ще вземе връх. Затова през втората половина на деня вероятността за спорове нараства. Възможни са непредвидени предложения, купони и незапланувани развлечения. Помнете, че довечера не би трябвало да стоите до късно, е най- добре да си легнете рано да спите.

Везни
Много ще Ви потръгне, в случай че никого не изплашите и в нищо не сгрешите. Проблеми в общуването и недоразбирането може да объркат Вашите проекти. На подобен познавач на хармонията, какъвто сте Вие, е доста мъчно просто да заобиколи трудността и да продължи нататък. Днес ще са Ви нужни много старания, с цел да преодолеете компликациите и да доведете нещата си до непоклатимост.

Скорпион
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се прииска, да Ви даде някакъв скъп съвет, а Вие непрестанно ще бъдете с чувството, че не се нуждаете от подобен. В последна сметка преди да извършите каквото и да било, по-добре е като начало да изслушате това, което желае да Ви каже.Може пък фактически да се окаже, че ще Ви свърши работа.

Стрелец
Може би към този момент сте преодолели желанието си да късате и хвърляте, защото и Вие сте на ясно, че нищо хубаво не би се получило от това. Само би се наложило, да се върнете и да поискате опрощение. Разбира се, и Вие от време на време изпитвате гняв, само че знаете, по кое време би трябвало да спрете, а в този момент този миг е пристигнал. Даже е време и да се повеселите. Заемете се по-късно с нещо друго.

Козирог
Устройте си общ ден с наименование „ Плодове и зеленчуци ”. Заминавайте в магазина и се заемете със събиране на реколтата, Впрочем, същността не е в процеса, а в резултата, когато щеее се храниете един-друг с ягоди, банани ил всевъзможни вкусотии с ръка, Хем ше се витаминизирате с толкоз деликатност и угриженост...

Водолей
Днес може да подарите на своя обичан човек нещо от живата природа: котенце, кученце, цветче, кактус или рибка в аквариум – изберете Вие. Главното е, да не се конфронтирате с другите живи същества, населяващи същия дом...

Риби
Денят е обвързван с приятни фамилни събития, а е допустимо и приемането на положителни вести от далечни родственици. Наистина, Рибите-родители може и да се пообезпокоят, защото има възможност за децата им ненадейно да зародят компликации. Запазете миролюбиво въодушевление и вярвайте в своите потомци: с доста от проблемите те ще се оправят сами. Днес може да поглезите себе си, а денят дава обещание осъществяването на някакви отдавнашни стремежи. Само при общуването с малко познати хора би трябвало да сте извънредно внимателни - има риск да кажете непотребни неща и с това да си навлечете гнева на другите./lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР