Овен Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа.

...
Овен Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа.
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 4 октомври 2022 г.

Овен
Денят е подобаващ за образование и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес през днешния ден ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви поддържат във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се възстановяват. В любовната сфера ще имате удобно време за разисквания и търсене на взаимни отстъпки.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то през днешния ден е по- добре да избягвате взимането на значими решения и да ги отложите за различен ден.
Телец
Мобилните телефони са едно от най-големиоте достижения на човечеството в последно твеме! Само че за Вас, Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един тип въже за връзване, защото домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с витално значими (по тяхна сметка) неща. Съветът е понякога да не отговаряте на позвъняванията на членовете на фамилията.

Близнаци
Доста доста ще реализиран тези Близнаци, които умеят вярно да слагат ултиматуми и да блъфират. Рискът въодушевява. Благодарение на събитията, нито за минута няма да загубите увереността в личната си победа и ще я удържите, удивлявайки заобикалящите Ви. Интересното е, че представител на различен знак, в случай че се опита да наптави напълно същото, ще реализира тъкмо противопоставен резултат. Днес сте склонни да си играете с възприятията на другите, в това число и с тези на хора, които доста почитате. Бъдте деликатни: околните ще Ви простят прегрешенията на този ден, само че неприятния привкус от обидата въпреки всичко ще остане.

Рак
Днес следва да се справите със комплицирана задача, която ще бъде сложена от Вашия обичан човек. Постарайте се да се справите с всичко, като употребиите оптимално усърдие и старания. В противоположен случай и при най-малкия крах ще бъдете упрекнати, че не сте желали това да стане, и косвено ще се вършат заключения за отношението Ви към въпросния човек.

Лъв
В последно време сте предпочитали да се криете от всички, и хората, които Ви знаят и обичат, доста са се затъжили за Вас. Какво пък, в случай че желаят толкоз доста да Ви видят, да го кажат в този момент, и освен тъй като биоритмите Ви съответстват, а и тъй като повече не могат да търпят такава обстановка. Ако в този момент сте самотни, поканете ги на посетители. Ако това не е по този начин, кажете „ не ”. Раздялата единствено укрепва мощните усеща.

Дева
Не единствено че обмисляте всичко, а и дейностите Ви са дълбокомислени. Представяте си, по какъв начин би могло да се промени всичко в дълбочина, а не да дейставате незадълбочено. Бихте желали още по-дълбоко схващане от средата, която населявате. Заемете се с това - днешният ден е доста подобаващ.

Везни
Това е ден на доста мощно неспокойствие. Причините за него може да бъдат разнородни - от ежедневни компликации от вида на транспортни проблеми, до световно неодобрение от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността - това е Вашата стратегия –минимум за този ден. Докато не я извършите, няма да Ви радват нито професионалните триумфи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били фамилни събития. Бъдете доста деликатни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично през днешния ден Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.

Скорпион
Днес Ви чакат съдбоносни срещи, които могат съществено да трансформират Вашия персонален живот, а може и да не го обиден по никакъв метод. Най-важното за Вас е, да не пропуснете да реагирате съответно, а останалото ориста – фантазьорка сама ще реши.

Стрелец
Днес ще Ви се желае да прегърнете своя обичан човек и да не го пускате по опция на никое място без Вас и, несъмнено, в никакъв случай. Ако това не се получи, а най-вероятно по този начин и ще стане, постарайте се да се наслаждавате на всяка секунда, прекарана дружно. Те са действителното благополучие.

Козирог
Трябва съществено да се замислите, дали Вашите проекти за близко бъдеще са в действителност положителни. Сега имате опция да внесете нужните корекции, а по-късно ще бъде извънредно мъчно да извършите това. Посъветвайте се с тези, на които се доверявате, а през днешния ден имате опция да получите много положителни рекомендации. Денят е подобаващ за подсилване на всевъзможни връзки - професионални, другарски и фамилни. Ще имате опция да обсъдите с околните си всичко, което Ви вълнува, а и да споделите своите подозрения и паники. Помнете, че не би трябвало да преодолявате неприятностите в изолираност, в случай че покрай Вас има хора, които освен са подготвени, а и желаят да Ви оказват помощ.

Водолей
Този ден може да прекарате умерено и прелестно, в случай че спазвате едно несложно предписание: на никого не натрапвайте своята компания. Днес много постоянно ще се нуждаете от разбиращ и толерантен придружител - слушател, единствено че, избирайки несъответствуващ човек, единствено ще усилите душевния си дискомфорт. Много деликатно би трябвало да споделяте възприятията и проектите си: всичко, което кажете през днешния ден, след време може да бъде употребявано против Вас. Представителите на този знак по-остро от нормално през днешния ден ще реагират на всяка забележка и елементарно ще се поддават на провокация. Да се успокоите и да подобрите настроението си ще Ви помогне времето, прекарано на саме със себе си.

Риби
Ще Ви зарадват финансовите приходи - непредвидени и напълно навременни. Не доста от Рибите, на които парите не падат от небето, ще намерят подобаващ метод да ги проработят. Възможно е начало на дейно съдействие в нова сфера. Начинанията през този ден ще открият пред Вас нови професионални благоприятни условия. В персоналния живот на Рибите не предстоят никакви промени и дори някои представители на този знак ще стартират да скучаят. Впрочем вие, представителите на Знака не сте от тези, на които стабилността и предсказуемостта навяват отчаяние - вероятно ще си намерите метод за забавление.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР