Овен Денят е малко сложен, но не толкова лош колкото

...
Овен Денят е малко сложен, но не толкова лош колкото
Коментари Харесай

Хороскоп за 19 юли: До 13:21 ч. днес не трябва да правите това!

Овен
Денят е малко комплициран, само че не толкоз неприятен колкото наподобява. Действително някои неща няма да се развиват съгласно проекта или желанието ви, само че не е належащо да се разстройвате. Могат да зародят несъгласия с сътрудниците на работното място, старайте се да избегнете споровете.

Телец
Днес няма да разполагате с доста независимост. Дори да се занимавате с нещо, което харесвате, отново ще би трябвало да отделите време за скучните нюанси. На първо място е дълга. Няма да е елементарно да постигнете триумф, само че не се отхвърляйте.

Близнаци
Началото на деня е сполучливо и можете да постигнете доста, в случай че не губите времето си на вятъра. Няма да ви липсва мотивация. Нещата ще се реалокират от мъртвата точка, в която се намираха. Важно е да методите към всяка задача от вярната позиция.

Рак
Конфликтите на работното ви място може да се отразят зле върху осъществяването на множеството ви задания. Вашата обидчивост и вглъбеност върху дребните недоразумения няма да ви разрешат да вършите дейно работата си.

Лъв
Трудно ще се концентрирайте върху работата заради мисли за персоналните ви проблеми и домашните отговорности. Не е нужно да се претоварвате. Не всичко, което сте възнамерявали през днешния ден е належащо да се свърши, по тази причина отложете някои каузи за различен ден.

Дева
Лесно ще да намирате общ език с другите, бързо ще постигнете съглашение за взаимни дейности и общи проекти. Но не се доверявайте доста - не всеки, който в този момент ви дава обещание да ви поддържа ще съблюдава думата си. Освен това съществува заплаха да се окажете под въздействието на човек, който употребява вашите умения и гении за свои лични ползи.

Везни
Днес потърсете още веднъж себе си. Уединението ще ви помогне. Отделете си задоволително внимание, поглезете се, намерете си забавление, до момента в който се почувствате още веднъж добре. Подарете си сами този ден!

Скорпион
Някакъв незабравим триумф надали постигнете, само че като цяло денят ще е прелестен. Бързо ще учите и възприемате нови неща, ще се срещнете и ще се запознаете с нови забавни хора. Не са изключени парични приходи.

Стрелец
Днешният ден ще останете затворени в себе си и ще бъдете по-сдържани към близките. Някои от вас дори ще бъдат обхванати от възприятие на самотност и потиснатост. Събирането с положителни другари може да разчупи леда в сърцето ви.

Козирог
Напрегнати моменти евентуално ще има, само че ще откриете метод да преодолеете всички компликации. Важно е страстите да се държат под надзор. Ще се уморите по-бързо от различен път. За дома и семейството ще извършите известни разноски.

Водолей
Днес сте изключително прецизни и дисциплинирани и това ще ви избави от непотребни разноски. Можете да се заемете умерено с вашите каузи и да ги приведете към осъществяване. Успешни контакти с началството ви.

Риби
Днес е допустимо да изпитате обвързаност към някого или да изживеете сантиментални мигове. Но за това би трябвало да сте на открито измежду хората или в другарска среда, а не да стоите затворени и сами в къщи.

До 13:21ч не би трябвало да се слага начало на продължителни каузи. Удачно е единствено за бързи и краткосрочни такива. Бъдете извънредно деликатни в думите си, дори и в мислите си. Дори инцидентно отронена дума или инцидентно връхлетяла ви мисъл, могат безусловно да се материализират, да се въплътят в реалност и да окажат въздействие върху вашият живот.

След 13:21ч бъдете гъвкави и не се съпротивлявайте на измененията, другояче могат да зародят съществени затруднения. Може да възродите старите планове. В този ден могат да зародят нерешени проблеми, да припомнят за себе си остарели каузи или да зародят непредвидени събития, по тази причина е значимо бързо да умеете да решавате проблемите. Не би трябвало да им оставяте време за развиване. За по-бавните хора времето е неподходящо, по тази причина би трябвало да проявят малко повече интензивност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР