Овен Ден да бъдете част от екип, да работите не

...
Овен Ден да бъдете част от екип, да работите не
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 29 НОЕМВРИ

Овен

Ден да бъдете част от екип, да работите не по личните си правила, а по тези на общността.

Телец

Важно е преди този миг да сте подготвени да споделите част от себе си и своите полезности. Ден, в който би трябвало да оцените нещата по крайния резултат.



Близнаци

Има дни, като днешния, които ни карат да си спомним, с цел да не забравяме на какво изискуем свободата, която имаме.

Рак

Позволете с през днешния ден да съберете в себе си предишното и бъдещето и ще получите оня момент, който е единствен и несравним. Ден за нахлуване във вътрешността.

Лъв

Днес е ден, в който има значение вашето отношение към света, погледнат през очите на другия и носещ силата на предишното ви.

Дева

Освободете се от старите си показа и ежедневните разправии, да изпразним мозъка си от безбройните мисли и да го изпълнете с признателност.

Везни

Ден за наслада и обич и като че ли името му ви свързва още повече с тези сили. Радвайте се!

Скорпион
Какво си споделят хората за вас, когато схванат коя зодия сте?
Овен - " Настойчиви, арогантни и склонни към експанзия. С вас на глава не се излиза. Вие смятате, че сте безгрешни и постоянно прави. " Телец...

Днес е един прекрасен ден и любознателността ви няма да се окаже празно любознание.

Стрелец

Днес е ден за срещи и многообещаващи раздели. Бъдете с приятелите си и ще се няма да ви пука за дреболиите от всекидневието

Козирог

Ден да си дадете сметка какви са вашите полезности, накъде ви водят. Всъщност е ден на изобилието, открийте го на всички места към себе си.
Най-големите страхове на всяка ЗОДИЯ
ОВЕН - Страх от самотата Най-големият боязън на представителите на зодия Овен е да са сами. Силно общественият Овен е изключително уязвим, в случай че...



Водолей

Доста динамичен ден. Най-важно е да не подминавате мнението на хората към вас, даже да не сте съгласни с него. Не приемайте нещата прекомерно “надълбоко ”. 

Риби

Малко необичайно и отнесено ще се чувствате през днешния ден, само че пък е подобаващ миг да усетите цялостта на това, което е било, което е и което ще бъде.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР