Овен Да кажете, че последните няколко дни не са били

...
Овен Да кажете, че последните няколко дни не са били
Коментари Харесай

Хороскоп за 11 март: Тежко начало на седмицата за 3 зодии

Овен
Да кажете, че последните няколко дни не са били леки, значи нищо да не кажете. На процедура са Ви доставяли всички и всичко. За благополучие в този момент ще имате задоволително време, с цел да се изолирате от тези, които са правили в последно време единствено неща, които да Ви работят на нервите. За себе си към този момент сте решили, че повече няма да допускате такова нещо. Възползвайте се от това оптимално, и не се тормозете да поканите и приятелите, с цел да се причислят към Вас.

Телец
За Вас денят е удобен. Има доста благоприятни условия, от които може да се възползвате и няма дефицит на отлични хрумвания. Това значи, че би трябвало се стремите да постигнете своите цели и да удържите победа, без да губите нито минута. Новото е обикновено да Ви се стори мъчно, само че бързо ще се справите и ще получите първите позитивни резултати, и дори триумфи. Може да разширите кръга на другарство. От делова позиция са потребни контакти с чужденци. Авторитетът Ви в фамилията е висок и надали изводите Ви ще са подложени на подозрения, а проектите - на рецензия. Романтичните връзки, стартирани през този ден, ще са доста по-сериозни, в сравнение с очаквате.

Близнаци
Днес Ви предстоят обилни разноски. В по-голямата си част ще ги извършите за своя обичан човек, дори и да не Ви е молил за това и да е доста срещу. Възможно е Вашето внимание да стане за него прелестен сърпрайз, а може би просто ще го накара да се усмихне.Не бъдете стиснати!

Рак
През този ден звездите ще бъдат на Ваша страна, а това значи, че шанса ще Ви се усмихне и всяко Ваше предпочитание обезателно ще се извърши. Само че си пожелайте нещо фактически радостно, блестящо и изумително, с цел да не се постанова след това да съжалявате за изпуснатите благоприятни условия. Това се отнася и за персоналния Ви живот.

Лъв
Не отнемайте опцията на своите другари и сътрудници да показват своите мисли, нито пък се опитвайте да противопоставите техните ползи на своите лични. Ако на колегата Ви в бизнеса или на спътника (спътничката) Ви в живота ненадейно потръгне, той (тя) драговолно ще подели с всички вас това, което има, и ще опише всичко, което знае. Това е прелестно време за неофициални преговори и нови контакти. Общуването в фамилията ще стане по-приятно, в случай че с Вашата половинка ви свързва същинско другарство и общи увлечения.

Дева
За Вас този ден ще бъде удобен. Това ще разреши да реализирате доста отдавнашни свои планове, и да осъществите замисли, които напълно до скоро са Ви изглеждали невероятни. Ще имате опция да заздравите своите професионални позиции, а Вашето усърдие ще стане съществено предимство пред съперниците. Романтичните срещи ще минават доста добре, въпреки че възприятието на отчаяние не е изключено. Не се опитвайте да ускорите събитията, в случай че става въпрос за някаква работа, отнасяща се до Вас или Вашата „ половинка”.

Везни
Днес Вашият обичан човек ще се опита по някакъв метод да промени някакви обичаи и устои на Вашето другарство, като внесе в тях нещо ново, свежо и изключително. Само че Вие ще се окажете малко прекомерно консервативни, и ще Ви бъде мъчно да се пренастроите на нов лад....

Скорпион
Това е един от тези дни, в които с цялостна мощ можете да разгърнете прочувствената страна на своята натура. Освен това е прелестно време за креативен занимания, в които ще се потопите съгласно зова на сърцето си, а не по нужда. Вдъхновението и интуитивното схващане на същността на нещата, ще бъдат за Вас най-хубавия проводник. Може и да Ви е мъчно да устоите пред съблазните и пред опциите да поразнообразите своя живот. Денят също е прекрасен за цялостно разтоварване в уединение, или в компанията на близки хора. Отделете време за другарство с децата, с обичания човек и със старите другари.

Стрелец
Сериозни проблеми няма да зародят, само че все пак настроението Ви по никакъв метод няма да може да бъде наречено положително. Ще бъдете обхванати от безпокойствие, за същинските аргументи за което няма да може да се досетите нито самите Вие, нито пък който и да било различен. Ще бъдете обкръжени от внимание, само че това,в последна сметка, ще Ви бъде неприятно. Хората, които ще се пробват да Ви развеселят и ободрят, единствено ще Ви припомнят за проблемите. Денят е сполучлив за решение на търговски задания. Днес Вашият бизнес-нюх ще бъде доста обострен. Може да обмислите едри покупки и вложения, включително и такива, които изискват взимане на средства на заем. Дори и заем няма да Ви бъде отхвърлен.

Козирог
Днес не се полъгвайте по примамливи оферти - има възможност, да Ви излъгват сътрудниците. Опитайте се бързо да се справите с дребните неща, а взимането на съществени решения отложете за различен ден. Вечерта желанието Ви за другарство доста ще намалее и ще Ви се прииска уединение и успокоение. Даже телефонните диалози ще Ви нервират. На финансовия фронт всичко ще бъде както в никакъв случай удачно. Вечерта може да разчитате на незначителни финансови приходи или забавни оферти.

Водолей
При общуването със съидейници е желателно да деянията разумност, съвестност и досетливост. Ако на време решите за себе си, кой фактически заслужава да бъде наименуван Ваш другар, и с кого би трябвало да стоите на отдалеченост и да нямате прекомерно близки и доверителни контакти, ще Ви е доста по-лесно да се ориентирате в обстановката и да си вършиме проекти за бъдещето. Това е уместно време за неофициални срещи с сътрудници ( да вземем за пример за посещаване на конференция или симпозиум). Собствените си истински хрумвания облечете в ясна форма, а по този метод те бързо ще намерят отклик.

Риби
Ако през днешния ден към Вас витаят хрумвания, предизвикващи дискомфорт, то навръх тези хрумвания би трябвало да обърнете внимание преди всичко. Дошло е време да разширите своите граници и да извършите крачка напред към нов опит, или, в карйна сметка, още веднъж да започнете да атакувате подстъпите към предходни цели. Изпълнени сте с доста сила, и сте в положение да извършите нова оценка на старите условия. Това е отличен ден, в който да дадете някому още един късмет. Твърде огромна е вероятността, тъкмо в този момент да постигнете стремежи резултат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР