Овен Би било добре да се замислите за събитията от

...
Овен Би било добре да се замислите за събитията от
Коментари Харесай

Ето какви изненади крият звездите за днешния ден

Овен
Би било добре да се замислите за събитията от недалечното минало, и да анализирате своите действия и изявления. Много от това, което става през днешния ден, се явява разследване на нещо, направено от Вас по-рано, и в действителност се сблъсквате с следствията от личните си неточности. За страдание, през днешния ден сте склонни да търсите отговорни, а не излаз от ситуацията, та по тази причина денят ще бъде много неефикасен. Вечерта е допустимо неразположение, като са евентуални главоболие и безсъница. Откажете се от нездравословните навици и запазете верността си към здравословния метод на живот: през днешния ден би трябвало да се погрижите за себе си.

Телец
За Вас този ден е в действителност прекрасен, само че за реализиране на фактически значими резултати ще се наложи да се потрудите много. Преди всичко би трябвало да намерите помощници, които да са същински надеждни! Без тях ще Ви бъде фактически мъчно да решите всички настоящи задания. Освен това ще би трябвало непрекъснато да контролирате съдружниците. Днес дори и тестваните хора ще позволяват досадни неточности. В персоналната сфера също доста зависи от Вас. Ако сте по-енергични, настойчиви и изобретателни, всичко в деня ще се подрежда прелестно. Ако чакате самодейност от другите, на вятъра ще си губите времето и ще бъдете разочаровани.

Близнаци
През целия ден Вашият обичан човек ще се майтапи с Вас, и то по много афектиран метод. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки дори и наслаждение, или почтено да му признаете, че подобен тип другарство не Ви е по усета. Най добре е, да не довеждате обстановката до краен лимит.

Рак
Това, което ще се желае на Вашия обичан човек през днешния ден е, да се запознае със скъпите за Вас хора. Ако смятате, че запознанството ще бъде прелестно и за двете страни, постарайте се да организирате срещата с оптималната действеност, до момента в който ентусиазмът не се е изпарил.

Лъв
Днес Вашия обичан човек ще се старае да Ви надхитри и да Ви върти на пръст. Всъщност, той може да не направи това по най-коварния метод, което значи, че не би трябвало да бъдете прекомерно подозрителни и да търсите прикрит план непрестанно. Заблуда може да се окаже и това, че няма прикрит план.

Дева
Днес би трябвало да се държите просто и елегантно, без каквато и да било придирчивост и театралничене.Те единствено биха отблъснали Вашия обичан човек, което пък би с е отразило ужасно зле на връзките Ви с него. Само елементарност, неприкритост и откровеност биха били уместни.

Везни
Проявете креативен метод, употребявайки през днешния ден наличните Ви принадлежности. Имате на разположение запас, от който не се възползвате, макат че би трябвало да го извършите. Възможно е още да не сте го разпознали, по тази причина погледнете на днешния ден от друга позиция и вижте, какво ще се получи от това. Възможно е Вашето привидение да се окаже замъглено от някакво възприятие на виновност, само че щом разберете, какъв брой доста можете да получите, то незабавно ще се разсее. Просто би трябвало да се възползвате от новата опция, незабавно щом се появи...

Скорпион
Ревност ще Ви изтезава през целия ден. Непрекъснато ще Ви се коства, че в случай че Вашият обичан човек не Ви изневерява, то напълно скоро ще го направи. Това възприятие е провокирано от обстоятелството, че не му се доверявате, не сте уверени в себе си, или пък разполагате с куп неопровержими доказателства. Може пък и да няма защо да се вълнувате толкоз?...

Стрелец
Този ден дава обещание да бъде много под напрежение. Ако все- отново съумеете да отделите няколко минути, с цел да извършите някому комплимент, може да смятате, че днешната Ви норма за персонален живот е към този момент изчерпана. Всичкото си останало време ще се наложи да разпределите за много на брой, по- малко сантиментални занимания.

Козирог
Събитията на деня като че ли са оцветени в много мрачни тонове, само че Вие добре разбирате, че това, по този начин да се каже, е „ последното издихание” на проблем, почнал в далечното минало и бил решен в недалечното минало. Просто преживейте този ден, като не позволявате на който и да било да Ви изкара от равновесие и да Ви предизвика за недомислени действия. Скоро ще се почувствате доста по-добре. Имайте поради, че през днешния ден е по-добре да не водите задушевни диалози, а да се постараете да си намерите някакво забавно занятие.

Водолей
Предпазливостта в работата няма да Ви пречи. Вероятността за съществени пропуски и неточности е огромна, а оправянето им би лишило доста сили и време. Недоброжелателите непрестанно се месят в живота Ви и това, въпреки че не предизвиква особена щета, не на смешка ще Ви нервира. Между другото, би било добре, в случай че запазите положително разположение на духа, и точно това ще Ви даде опция да се „ снабдите” с потребни връзки и забавни запознанства. Ако сте родител, би трябвало да сте подготвени да реагирате, в случай че децата изискат повече внимание от нормално. Но в случай че сте младеж, ще бъдете оставени сами на себе си, и ще можете да натрупате потребен житейски опит.

Риби
Твърде доста ще са страстите и вълненията Ви през този ден ( а и много постоянно ще са безпричинни), само че това ще затрудни съсредоточаването Ви върху действия и задания, изискващи внимание. Очертава се комплициран и под напрежение ден. Не са изключени различия с сътрудници и другари, както и спорове с шефовете. Обстоятелствата ще Ви накарат да методите чисто на практика и съгласно случая. Не заемайте прочувствено обвързани позиции! С околните са вероятни и дребни различия, и съществени спорове. Старайте се, да не допускате нажежаване на пристрастеностите и по-често си напомняйте, че и неприятният мир е за предпочитане пред положителната свада...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР