Овен Бъдете внимателни при взимането на решения относно живота си,

...
Овен Бъдете внимателни при взимането на решения относно живота си,
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за днес, 06 ДЕКЕМВРИ

Овен

Бъдете деликатни при взимането на решения по отношение на живота си, в това число и за любовта. Възможно е да извършите неща, за които да съжалявате на по-късен стадий. 

Телец

Чувствате се извънредно неспокойни, нетърпеливи и разочаровани, тъй като не получавате това, което желаете, тъкмо когато го желаете. Това е малко извънредно за вас, защото Телецът е прочут със своето безпределно самообладание. 



Близнаци

Днес се наслаждавайте на позитивните трептения. Романтика, флиртове, забавни запознанства.

Рак

Обвързаните Раци ще могат да реализират единодушие по въпроси свързани с дома, а тези от вас, които са неотдавна с сътрудник, може да стартират да разискват проекти за общо общуване. 

Лъв

Няма да липсват стресови моменти, а напрежението от тях ще изпуснете върху обичания човек, който не заслужава това. Спортувайте или се отдайте на друго занятие, което да понижи напрежението ви и дано не забравяме, че сексът също е положително решение.

Дева

Желанието ви да балансирате сред любовта и работата може и да не се реализира през днешния ден. Ако сте необвързани, около работата може да се запознаете с забавна персона. Нова опция в любовта!

Везни

Везните ще бъдат разочаровани във връзка с любовта. Желанието ви за секс е огромно, само че в случай че половинката ви не е в същото въодушевление като вас, това може да ви напрегне в прочут смисъл. 

Скорпион
Какъв тип е вашата ЗОДИЯ и какъв брой дефинира характера ви това?
В взаимозависимост от отличителните си черти на характера зодиите се разделят на съществени, неподвижни и преносими. Кардинални зодии ОВЕН, РАК...

Някои от обвързаните представители на зодията ще се разминават с половинката си във връзка с редица въпроси отнасящи се до вашата връзка. 

Стрелец

За някои Стрелци денят ще донесе сантиментален безпорядък, който ще ги накара да се почувстват тъжни. За други, които се намират във връзка, следва тестване за нея. 

Козирог

Ако през последните няколко месеца любовният ви живот е бил малко отегчителен и нямате половинка до себе си, пред вас могат да се появят повече от една сантиментални вероятности.
Откажете се да чакате тези 5 зодии, те просто ВИНАГИ закъсняват
Овен При тях в никакъв случай не е въпрос на организация, нито на по-добро обмисляне, а просто на липса на време, тъй като те постоянно скачат от зад...



Водолей

Имате прекалено много полова сила и това е супер, Водолеи, само че внимавайте. Само тъй като някой демонстрира интерес към вас, не значи автоматизирано, че той или тя е заслужен за вашето внимание.

Риби

Ако има някого, към който имате увлечение, той може би няма да забележи вашите знаци и това ще ви разочарова. Бъдете търпеливи – този човек може да си коства чакането. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР