Овен Ако в работата си имате проект, който да е

...
Овен Ако в работата си имате проект, който да е
Коментари Харесай

Хороскоп за петък, 24 ноември 2023 г.

Овен
Ако в работата си имате план, който да е в финален етап (или най-малко нещата да отиват натам), тъкмо това е денят, в който би трябвало да се заемете с всички финални елементи. Ако сте разработвали дизайна на нова на тип поничка, започвайте да тествате цвета на материала за нейното покритие. Не се връщайте към началото, с цел да започнете основаването на нещо по нова рецепта! Каквото и да се получи, в последна сметка сте създали до в този момент задоволително опити. Не позволявайте на подозренията да Ви завладеят и да Ви отвличат от сериозните въпроси.
Телец
Колкото и тъжно да Ви е, да чуете това, Вашият обичан човек, с изключение на Вас, има и още доста други ползи и увлечения. Днес ще Ви се наложи, за следващ или за първи път да се убедите. Не си коства да ревнувате, тъй като е неефикасно.Ще бъдете изцяло задоволени и няма да се постанова да се сравнявате, в случай че се научите да се вписвате в живота му хармонично.

Близнаци
Днес ще Ви се стори, че Вашият обичан човек не е дотатъчно добър за мястото, което заема в живота Ви. Какво пък: съберете всички причини „ за ” и „ срещу ”, определете всички цели, а на края ги забравете и послушайте сърцето си. Само то ще Ви подскаже единственото правилно решение.

Рак
От време на време всеки от нас получава опция да се окаже в светлината на прожекторите, изключително що се отнася до връзките. Става въпрос да започнете, прекратите или да ги изведете на кардинално ново, съществено равнище. Сега е настъпил Ваш ред, а Вие несъмнено ще извлечете оптималната изгода от този късмет. Добрите вести се заключават в това. Че няколко благоразумни небесни светила остават нащрек, и ще са повече от щастливи, в случай че съумеят да Ви окажат поддръжка. За всичко, което би трябвало да извършите, се вслушвайте в личната си вътрешен глас.

Лъв
Днес ще бъдете източник на най-безумните хрумвания. Решенията Ви за решение на проблемите с Вашия обичан човек или някакви други проблеми, ще са толкоз истински, че на Вашият най- непосредствен човек от време на време ще му става ужасно. Впрочем, той може да гледа от Вас и скоро да стане същия...

Дева
Днес за Вашия обичан човек ще бъде извънредно значимо да знае, че в действителност Ви е необходим и фактически Ви е забавно да поддържате връзка с него на разнообразни тематики. Ако няма тази убеденост, много дълго ще се наложи да го извеждате от меланхолия по-късно.

Везни
В никакъв случай през днешния ден не давайте никакви обещания. Може единствено след вечеря, когато си почивате след изобилния обяд. Защото другояче, напълно тъкмо, ще вземете погрешно решение, доето доста ще повреди връзките с обичания Ви човек.

Скорпион
Разногласия, отнасящи се до имущество и финанси, може да доведат до спорове с човек, който до скоро сте приемали като съидейник. Бъдете подготвени да измененията своите проекти поради нововъзникнали условия, както и да се откажете от някакви приятни, само че незадължителни разноски. Отношенията с околните през този ден ще са много комплицирани, само че изключително ще Ви огорчи невъзможността да намерите общ език с обичания човек. Вярна линия на държание ще съумеят да изберат не доста Скорпиони. На множеството от тях ще пречат страстите.

Стрелец
Денят е удобен за тези, които са подготвени да работят доста, настойчиво и с минимални почивки. Настойчивост, старание и отвращение за отстъпки в неподходящи условия Ви оказват помощ да укрепите своите позиции, да завоювате доверието на авторитетни хора, на управлението и уважаваните сътрудници. Днес няма да Ви се наложи да прилагате героични старания, с цел да се покажете от най-хубавата си страна. Възползвайте се от това и укрепете своите позиции. Много забавна картина се оформя в областта на персоналните връзки. Очакват Ви огромни изкушения, свързани с някакви събития от предишното и с отдавнашни благосклонности. Да попаднете в капан е много елементарно, само че да се раздерат паяжините на илюзиите и спомените, ще бъде комплицирано.

Козирог
Не е елементарно да Ви накарат да се разделите с пот изкараните пари, даже и да имате прекрасен мотив за покупки – рожден ден, годишнина или някакъв различен церемониален случай. Така че в случай че през днешния ден се разсъните с готовност да похарчите крупна сума, вземете някой от околните си хора и си дайте тип, че добре сте помислили, преди да дадете парите на касата. Знаете какво желаете и може да се сдобиете с мечтаното, а това е задоволително.

Водолей
Днес може да възнинат проблеми с общуването - някои хора от Вашето обграждане ще бъдат настроени нападателно към Вас, а дейностите Ви ще бъдат обсъждани и подложени на критика. Старайте се, да се отнасяте по- меко към недоброжелателите, още повече, че вечерта обстановката с общуването ще се успокои. В работата са евентуални задръжки в договарянията и проблеми с задграничните сътрудници.

Риби
През този ден ще бъдете изправени пред нобходимостта да се подчинявате на някакви извисквания: строго професионални, юридически или битови. От това, до какъв брой сте послушни, сдържани и дисциплинирани, може директно да зависи Вашето бъдеще. Не би трябвало да разваляте връзките си с по-възрастните и опитни сътрудници или с представителите на закона, а по-добре се вслушайте в препоръките им. Ако внесете малко повече порядък в живота си, проблеми няма да има.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР