Овен Ако точно сега търсите спонсор или убеждавате началник за

...
Овен Ако точно сега търсите спонсор или убеждавате началник за
Коментари Харесай

Три зодии ще спечелят пари, други две ще се радват на любов

Овен

Ако тъкмо в този момент търсите спонсор или убеждавате шеф за повече пари, въпросът ви ще се уреди. Денят е за договаряния, за търговия, за обещания и за реклама. Меркурий стои зад всеки опит да се продаде или да се купи, без значение от предмета на договорката. Повечето от Овните са подготвени с проектите си за промени в деловата си активност, само че тъкмо през днешния ден не пристъпвайте към реализирането им. Добре е към този момент да ги обсъдите с повече хора.

Телец

Денят ще ви сервира много костеливи диалози в срещи, които са запланувани. За страдание ще се разминавате със събеседниците си и няма да стигнете до нещо съществено. Ще сте разочаровани, само че не трябва да го показвате, тъй като ви предстоят още срещи по същия проблем със същите хора. Трябва да промените тактиката си, в случай че желаете да имате триумф. Бъдете по-дипломатични и не бързайте с изводите. В персоналния си живот не отлагайте решаването на битов проблем.

Близнаци

Днес денят ще стартира с позвъняване до другари, които имат персонален празник, или с поздравления до вас за ваше празненство. Една среща ще може да ви уреди по-добра работа или среда в бъдеще. Не пропускайте опциите да се внедрите в нов кръг от познати. Ще се оформи компания, в която ще бъдете доста добре признати. В персоналния си живот може да се скарате с непосредствен и да започнете да делите парцел. Ще съумеете единствено в добре квалифицираните инициативи.

Рак

Денят ви е рисков, макар че договарянията, които водите, ще са с позитивен край, покупко-продажбите ще са положителни, само че кой знае за какво ще сте доста разсеяни. Ако нямате работа, изчакайте, не си създавайте сами настоятелен задължения. Ако сте безработни, също изчакайте до понеделник. Сега не е времето, в което ще си намерите подобаваща работа. Някои от родените през юли ще се разделят със съучастник, тъй като считат, че се пробва да обсеби активността им.

Лъв

Започнете деня плътно и експедитивно. Късметът ще е с вас. Лъвовете ще уредят документи, покупко-продажби и работа. Нищо няма да ви се опира. Каквото предприемете, ще носи изгода освен на вас и фамилията ви, само че и на мястото, където работите, ще са удовлетворени от вас и ще го изразят доста ясно. Потърсете правата си и ще ги отбраните доста сполучливо. Не се занимавайте с дреболии. Не отлагайте никакви срещи нито за положително, нито за неприятно.

Дева

Не се престаравайте доста на работното си място, могат да ви натоварят със дилемите на по-лежерни сътрудници. Не е добре да поемате непознати задължения. Много от вас ще проведат срещите си по проект и рутинно, само че в ранните следобедни часове ще се почувстват същински значими и успяващи. Получавате пари - направени от вас или пък от спонсор, предложение за спомагателна работа или даже за промяна на работното място, решавате имотни въпроси.

Везни

Сряда ви носи настоятелен натурализъм. Поради някаква причина ще се почувствате притиснати до стената. Ще водите каузи и няма да приключат както ви се желае, по-добре е да ги отложите. Разговорите ви с сътрудници ще са тежки и сложни. Трябва да изострите вниманието си по всички направления. Следете деликатно хората, с които контактувате в настоятелен и в персонален проект. Родените през октомври да внимават, в случай че карат. Неочаквани обстановки могат да ви изплашен.

Скорпион

Днес ще трупате активи и ще печелите. Не се разсейвайте с непознати работи, с непознати проблеми и грижи, само че и сами не поемайте никакви начинания. Много от вас ще се изправят пред комплицирана алтернатива от настоятелен темперамент. Ще се набъркат доста хора и няма да са ви приятни. Не бързайте с преценките, допустимо е да се заблуждавате. Събитията в деловата ви активност добиват доста значим темперамент. Материален въпрос стартира да се взема решение във ваша изгода.

Стрелец

Получавате покана за събитие с благотворителна цел и до края на деня самите вие се превръщате в спонсори. Това ви отваря път към среди, за които от дълго време мечтаете. Денят не е удобен за рецензии. С острия си език можете да си навлечете гнева на високопоставени лица, което няма да ви помогне с нищо. Повечето от вас ще се радват на щедростта на ориста, в случай че не се заплетат в интриги. Родените през декември ще имат проблем с интимната си връзка.

Козирог

Днес няма да ви върви. Правите преход от по-доброто към по-лошото за вас решение. Проявявате непонятен дебелоглав и бъркате. Някои не съумяват да намерят подобаващ доктор за здравословен проблем и болестното положение на непосредствен човек се задълбочава. Повечето Козирози ще би трябвало да се скрият някъде на житейски завет, да понижат темпото, да се укротят, в случай че желаят да не ги отнесе непредвиден проблем. Остротата ви от време на време сама провокира неприятности.

Водолей

Днес любовта ви ще е преди всичко. Денят е подобаващ за подписване на брак или годеж, за съществено интимно обвързване. Целият ви ден ще премине под знака на сходно персонално събитие. Срещите ви ще са кармични, не бягайте от тях, тъй като те ще ви разрешат да оправите от дълго време комплицирани връзки и да сложите ред в персоналния си живот. Ако през днешния ден деянията упоритост и придирчивост към сътрудниците - парите ви ще се усилят.

Риби

Интуицията ви е доста мощна и ще ви води. По съвета на другари и с вашия нюх ще се решите да започнете нещо значимо и независимо. Знаете, че имате сили и тъкмо в този момент сте намерили доводи да прекъснете съмненията и страховете си. Денят ще е доста претрупан за родените през март. Много от вас ще се раздират сред настоятелен и персонални задължения. От вас зависи през днешния ден да отбраните повече права за себе си, да получите достъп до значима информация.

Източник: segabg.com
тагове зодии пари обич шанс хороскоп
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР