Овен Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да

...
Овен Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да
Коментари Харесай

Хороскоп за събота, 8 октомври 2022 г.

Овен
Ако при Вас нещо не се получава, пробвайте да намерите различен метод за реализиране на задачата. Ако обектът на Вашите въздишки със забележително упортсво не реагира на Вашите дарове и картички, може би би трябвало да помислите за друга тактичност? Например през днешния ден да го помъчите с безмълвие и студенина. Как ли ще се усеща без Вас?
Телец
Мобилните телефони са едно от най-големиоте достижения на човечеството в последно твеме! Само че за Вас, Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един тип въже за връзване, защото домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с витално значими (по тяхна сметка) неща. Съветът е понякога да не отговаряте на позвъняванията на членовете на фамилията.

Близнаци
Успешен ден за осъществяване на срещи с евентуални съдружници. Ще съумеете от пръв взор да си съставите правилно усещане за хората, с които ще си имате работа, като разпознавате същинските им планове и отделите истината от това, което желаят да скрият към нея. Ще станете несъзнателен изобличител, че в персоналните връзки нещо не е наред. Ще си изясните това, което бихте предпочели да не знаете, а това доста ще Ви огорчи. Няма да се разочаровате от дребните спонтанни покупки, само че плануваните едри придобивки е по-добре да отложите. Много огромна е вероятността, при тях нещо да не е наред.

Рак
През този ден Вашият обичан човек може да постъпва несъответстващо и непредсказуемо. Но единствено не за Вас: неговите модели на държание сте изучили доста от дълго време и ги знаете наизуст. Ще се наложи май да обяснявате на обкръжаващите кое какво значи и за какво го прави, и дори да ги предупреждавате за вероятни рискове.

Лъв
Ако приказваме всъщност, целият Ви живот е учреден на способността Ви да водите договаряния. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно съглашение. Днес един от договарянията, които водите, ще стане проблематичен. Ако Ви се коства, че жертвате прекомерно доста, надигнете глас. Напълно евентуално е, втората страна да изрази предпочитание за наново разискване. За да стигнете до позитивен резултат, би трябвало да се върнете на масата за договаряния, имайки в главата евентуално решение. Ще имате опция да се заемете с някаква забавна и увлекателна работа, позволяваща да си спечелите репутацията на създател, ексцентрично мислещ, и кадърен да взима истински решения.

Дева
Днешният ден ще бъде обособен за връзки с Вашия обичан човек. През деня ще възникне обстановка, която ще изискава от Вас компромис и дарба да преразгледате своите цели в името и за богатството на вашата двойка. Ако извършите това, което би трябвало да се направи, ще почувствате, че връзките ви се трансформират към по- положително и стават по-здрави. В работата се придържайте към по- рано направения проект и позволете на сътрудниците, които са по- старши по служба, да Ви управляват.

Везни
Този ден ще Ви донесе доста разнородни грижи, тъй че няма да можете да разчитате даже и на минутка покой. Всъщност, Вие не страдате кой-знае какъв брой за това. Заедно с новата работа се появяват и нови хрумвания и фактически ще бъдете увлечени в това, с което се занимавате. Високото интелектуално натоварване способства за повишаване на креативния Ви капацитет. Освен това, достиженията Ви са обилни, и като резултат ще имате ново и нови мотиви, да се гордеете със себе си. За страдание, заобикалящите няма да бързат да Ви се възхищават. Не им се сърдете! Ще пристигна време, когато хората ще оценят и Вас, и това, което сте създали, по достолепие.

Скорпион
Никой не обича да страда, само че от време на време всички страдат. И дори може да се окаже потребно. Например, в случай че знаете, че би трябвало да пострадате за своето изкуство, краиера, връзки, и се окаже, че все пак заслужавате да го извършите, връзките в действителност значат доста за Вас. Знаенето на този факт може да усили Вашата целенасоченост и очевидно да усили вероятността, да получите мечтаното.

Стрелец
Не би трябвало да поемате прекомерно доста отговорности: колкото по-малко се товарите, притеснявате и трудите, толкоз по-добре ще премине деня. Няма причина за опасения от неуспехи в сериозните и значими работи, само че дребните неприятности през днешния ден са повече от възможни. Вероятни са лесни победи и не е изключено удобно позволение на някакъв значим за Вас въпрос. Първата половина на деня е подобаваща за пътувания и неофициални срещи. През този ден не надценявайте силите си и не ги пилейте. Здравият разсъдък няма да Ви напусне при никакви условия. Много блестящо и съвсем нападателно ще се демонстрира през днешния ден стремежът Ви към самостоятелност.

Козирог
Редно е да деянията схващане към членовете на фамилията внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие откровено считате това за нелепост и сте склонни да ги наградите към порядък? Не бурзайте и ще видите, че скоро ще Ви стане забавно, а полученият резултат очевидно ще оправдае напъните.

Водолей
Нееднозначен ден. От една страна Ви подлагат на критика и ругаят, а от друга Вие сте напълно уверени в своята справедливост, и то изцяло основателно. Доста мъчно ще бъде да намерите помошници и съдружници: концепциите Ви им наподобяват съмнителни, а дълготрайните проекти им се костват напълно фантастични. Може да се доверите на интуицията си във всичко, което се отнася до работата и сантименталната обвързаност.Ново запознанство освен ще Ви зарадва, само че и ще постави началото на нови връзки, в случай че поискате това. Събития, нямащи директно отношение към Вас, ще помогне да се ориентирате в своите усеща.

Риби
Вашите другари през днешния ден ще считат, че са на ясно по какъв начин би трябвало да постъпите в такава или онакава обстановка в персоналния си живот. Не е зле да изслушате техните препоръки, само че пък не е добре да ги следвате безусловно. В последна сметка се отнася за Вашия персонален живот и окончателното решение би трябвало да си бъде Ваше.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР