Овен Ako отдавна сте искали да започнете служебен роман, днес

...
Овен Ako отдавна сте искали да започнете служебен роман, днес
Коментари Харесай

Хороскоп за петък, 9 декември 2022 г.

Овен
Ako от дълго време сте желали да започнете длъжностен разказ, през днешния ден е най-подходящия ден за това.Постарайте се да извършите всичко допустимо, та започващите взаимоотношения да не навредят нито на Вас,нито на Вашия възможен обичан човек, а и протичащото се да компроментира никого.
Телец
За Вас този ден не е изключително забавен. Нито нови вероятности ще открие, нито ще се ознаменува с някакви съществени проблеми. Спокойно се занимавайте със стартирани по-рано работи, въвеждайте ред в документи и със своята нормална старание проверявайте непознатите калкулации. Ако сте на управителна служба, доста деликатно следете работата на подчинените си. Общуването с Вас ще даде на доста хора чувство за успокоение и нравствен комфорт, и по тази причина не е чудно, че ще притегляте най-различни хора. Вечерта ще почувствате, че сте изгубили не малко витална сила. Легнете си по-рано, с цел да съумеете да попълните енергийните си ресурси.

Близнаци
Подходящ ден за решение на всевъзможни проблеми, отнасящи се до финанси и имущество. Може да постигнете повишение на работната заплата, или възстановяване изискванията за съдействие с деловите сътрудници. Вероятни са сполучливи покупки и също така денят е подобаващ и за нови придобивки. В персоналните взаимоотношения обстановката няма да се подрежда толкоз удобно. Много време ще отнеме разискването на въпроси, които не са доста приятни за който и да било, а по този начин и няма да съумеете да стигнете до еднообразно мнение. Бъдете подготвени на взаимни отстъпки, в случай че желаете да запазите връзките.

Рак
За дълго ще запомните Вие и Вашия обичан човек този ден, тъй като тъкмо през днешния ден ще се случи нещо доста значимо и значимо за Вашия тандем. С какъв знак ще бъде това „ доста ” - плюс или минус, времето ще покаже. Такива неща не се схващат от веднъж. Пък и време имате премного.

Лъв
Денят е доста отмерен и спокоен. Целеустремените натури получават това, към което се стремят, а Вие, като същински представител на своя зодиакален знак, сте в действителност такъв(такава). Ще се появи опция да уредите връзките с новите си сътрудници, а сред тях може да се окажат хора, на съдействие с които по-рано дори и не сте разчитали. Хармонично ще се подреждат връзките с околните и в фамилията Ви ще царува взаимно схващане. Дръжте се във висша степен почтено, и с това ще заслужите уважението на обкръжаващите.

Дева
У Вас стартира интервал на съществено личностно израстване и самодисциплина. Всичко неприятно, което е станало в живота Ви, отпътува в небитието. Самото време ще Ви избави от всичко, което Ви безпокои, и да го отлагате за по-късно, просто няма смисъл. Подобряване на здравословното положение, увеличение на банковата сметка, по-активен обществен живот - всичко това е допустимо, в случай че извършите към този някой единствено няколко крачки. Даже към този момент тъкмо ще знаете, какво да предприемете. Днес няма никакъв късмет за крах!

Везни
Нека през днешния ден денят бъде сантиментален от сутринта та чак до късна вечер. Започнете го с лека взаимна закуска, денем изпращайте на своя обичан човек топли и ласкави СМС, вечерта и направете дребен подарък и и напомнете, какъв брой доста я обичате. Нека през днешния ден бъде елементарен празник на вашата невероятна обич.

Скорпион
Имате компютър вкъщи, но нещо отново не Ви доближава? Звездите Ви поучават, да се заемете с включване на високоскоростен Интернет. Ако имате, постарайте се да си осигурите по-бърза връзка, а за това днешния ден е извънредно подобаващ. Само че по-късно се постарайте да не злоупотребвате с Мрежата, че може да Ви стовари неприятности с обичаните хора...

Стрелец
Острите несъгласия през днешния ден ще се смекчават или отстраняват. Всякакви контакти ще протичат по-хармонично и свободно, в непринудена конюнктура. Общувайки с другари, а дори и с съперници, подчертайте това, което ви сплотява и не предизвиквайте никого без последна нужда. В далечното бъдеще през този ден ще сте склонни да гледате с оптимизъм и вяра. Недостатъците ще се окажат по-търпими а компликациите – преодолими. Това е прелестен миг за образуване на другарски срещи, включително всевъзможни игри и вечер на спомените.

Козирог
Нищо не Ви припомня за цената на парите по този начин добре, както качествената, почтена и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко старания, а резултата може и да не Ви зарадва доста. За сметка на това самият развой на работа ще бъде много забавен, а и с помощта на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови благоприятни условия. Ако насочите напъните си в нужната посока,, те ще бъдат възнаградени не с пари, а с много забавни други неща.

Водолей
В живота на Вашия обичан човек се е повил проблем, който той може да реши единствено с Ваша помощ. По какъв начи ще се наложи да му се оказва помощ, е комплицирано да кажат освен звездите, а и самия той няма да може да го направи. Тези, които обичат схващат всичко и без думи...

Риби
Има възможност през днешния ден да започнете да ревнувате своя обичан човек, и то не от представител на противоположния пол, а от нещо нереално и неодушевено.: тв приемник, футбол, шопинг или от някаква активност. Изживяването няма да бъде от най- приятните...
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР