Овен Ако нямате време за почивка, вината ще си е

...
Овен Ако нямате време за почивка, вината ще си е
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 18 НОЕМВРИ

Овен

Ако нямате време за отмора, виновността ще си е ваша. Поели сте доста отговорности и не трябва да вършиме неприятно усещане.

Телец

Днес можете умерено да си блаженствате и да не се претоварвате с доста храна и физически действия.



Близнаци

Трудно ще ви е през днешния ден да се измъкнете от къщи. Причината да не реализирате грандиозните си проекти от сутринта може да се дължи единствено на неприятната ви организация. 

Рак

Използвайте първата част от деня, с цел да свършите домакинските си отговорности, тъй като следобяд няма да ви остане време. 

Лъв

Гледайте да свършите преди обед всички тези неща, които ви задържат в къщи, с цел да можете през следобеда, да си отдъхнете задоволени.

Дева

Един превъзходен ден за вас, в който ще ви се желае да приключите с всичко започнатото. Сутринта е най-добре да си поспите и да действате следобяд.

Везни

Избягвайте да харчите пари през първата част на деня. Следобеда ще се чувствате най-доволни в случай че се видите с колкото се може повече хора. 

Скорпион

Ще започнете деня малко нервни, тъй като ще ви се желае да разчистите всички отпадъци. Както известно за вас непостижими неща няма.

Стрелец

Днес ще се замислите какво бихте могли да извършите за жилището или за околните си. Ще имате потребност от сигурност и домакински уют.

Козирог

Днес изключително сполучливо ще ви се отдава планирането, че даже и прогнозирането на всякакви неща. Не пропускайте да се включите в някоя групова активност.



Водолей

Малко сложен се оказва този ден за вас. Сигурно ще чувствате на плещите си бремето на съществени отговорности. Не си позволявайте да изпитвате възприятие за виновност.

Риби

Ще ви се случват такива събития, които ще ви слагат на ръба сред действителното и нереалното, може и да се чудите на кой свят тъкмо се намирате. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР