Овен Ако говорим по същество, целият Ви живот е основан

...
Овен Ако говорим по същество, целият Ви живот е основан
Коментари Харесай

Хороскоп за 28.01.2018

Овен
Ако приказваме всъщност, целият Ви живот е учреден на способността Ви да водите договаряния. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно съглашение. Днес един от договарянията, които водите, ще стане проблематичен. Ако Ви се коства, че жертвате прекомерно доста, надигнете глас. Напълно евентуално е, втората страна да изрази предпочитание за наново разискване, с цел да стигнете до позитивен резултат, в случай че се върнете на масата за договаряния, имайки в главата евентуално решение.

Телец
Трудно ще Ви бъде през днешния ден да убедите своя обичан човек, че е изцяло независим и прелестно може да мине без Вашите препоръки, директиви и пожелания. За него е изцяло задоволително, че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му би трябвало.

Близнаци
Изхвърлете от главата си безусловно всичко, което не се отнася до фамилията. Даже сянката на мисъл за работа или, което е по-страшно – за вечер, прекарана в тясна другарска компания и в отсъствието на брачна половинка, ще бъдат осъдени неотложно и безпощадно. Не е желателно да рискувате.

Рак
Уредете си за през днешния ден сантиментална среща със своя обичан човек, в някое красиво и уюрно местенце. Нека Вашата среща премине сантиментално, топло и радостно.... Съвсем като при започване на Вашата обич. Или тази среща ще стане нейно начало?...

Лъв
Днес ще забележите осезателни промени в някои свои връзки, което ще Ви разкрие напълно нови хоризонти. Ако нещата се отнасят до романтика, подгответе се за по-детайлно разискване на бъдещето. Например за това, което планувате. Ако тези Ваши хрумвания засягат другарство, ще забележите по какъв начин другите ще стартират много по-уважително да се отнасят към Вашите ползи и потребности. С други думи казано, доста неща ще стартират да се трансформират, и то - очевидно към по-добро.

Дева
Вашият обичан човек трудничко ще схваща, какво желаете да му кажете. В един миг дори може да престане да прецизира детайлите и да се пробва да навлезе в същността, а единствено ще се усмихва и ще кима вежливо. Постарайте се никога да не допускате това.

Везни
Стремежът към новости и ярки и остри чувства, може да Ви преследват през цялата заран, само че денем е евентуално да се сменят от по-прагматично въодушевление. Ако желаете да продължите стартирания през вчерашния ден вечерта прием, ставайте по-рано и положете всички старания, с цел да може това да стане. През втората половина на деня ще се наложи да се придържате към по-гъвкава, потайна и реалистична тактичност. Ако се опитат да Ви въвлекат в конспирация, ще можете бързо и ловко да се измъкнете. Хората, с които имате работа, може да се окажат красноречиви оратори, само че в това време авантюристи и ненадеждни сътрудници. Пазете се от сведения от непроверени източници.

Скорпион
Никой не обича да страда, само че от време на време всички страдат. И дори може да се окаже потребно. Например, в случай че знаете, че би трябвало да пострадате за своето изкуство, краиера, връзки, и се окаже, че все пак заслужавате да го извършите, връзките в действителност значат доста за Вас. Знаенето на този факт може да усили Вашата целенасоченост и очевидно да усили вероятността, да получите мечтаното.

Стрелец
Няма да се наложи на Вашия обичан човек през днешния ден дълго да Ви уговаря за това или това рисковано деяние, защото и сами ще сте подготвени да поемете някакъв риск и то дори по-голям, в сравнение с той би могъл да си показа. Само се постарайте, да не го шокирате със своята подготвеност.

Козирог
Сега е огромна вероятността, да се влюбите в чужденец, а и той да се влюби във Вас. Или може би чужденецът просто ще повлияе на Вашия персонален живот. Цветът на кожата или езикът на неговия народ и други сходни атрибути, не са по този начин значими: значимото е, че ще Ви разделят граници, а също така и митнически надзор.

Водолей
Днешният ден е подобаващ за другарство – и с сътрудници, и с родственици. Всичко ще минава хармонично. Ще зародят нови тематики за разискване. Може да Ви бъде даден добър съвет в интересуващата Ви област. Денят е подобаващ и за другарство с близки родственици. От сутринта може да се занимавате с оформяне на документи. Бъдете деликатни при шофиране.

Риби
Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите да им кажете това, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да се премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния Ви живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша... /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР