Овен 21 март – 20април Денят е благоприятен за нови

...
Овен 21 март – 20април Денят е благоприятен за нови
Коментари Харесай

Хороскоп: Благоприятен ден за повечето знаци

Овен 21 март – 20април

Денят е удобен за нови начинания, за настоятелен срещи и контакти с бъдещи и сегашни сътрудници. За вас нещата ще стават по сложния метод, ще се постанова да вършиме копромиси и да се преценявате с хора, които не биха се съобразили с вас, в случай че са във вашето състояние. Дори и най-близките ще ви слагат неизпълними условия. Родните в третата декада са в по-неблагоприятна юридическа позиция. Трудно ще се уредят имотни каузи и междусъседски връзки. Но в любовта може да напарвите своя мощен ход.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Не пропускайте този ден, тъй като от на следващия ден ще навлезете в неподходящ интервал и нещата при вас ще стават по сложния метод. В момента наклонността е да излезете начало, да получите с лекост нещата, към които се стремите и да ви окажат подпомагане при значими професионални и персонални начинания. Денят се свърва с виното и камбаната, с вести и известия, за които ще почерпите. Контролирайте страстите, с цел да вземете вярното решение. Вечерта ще ви завърти главата освен алкохола, само че и любовта.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Силен ден за вас, изключително за родените след 11 юни. Правото и законът ще ви покровителстват. Вероятно е да получите и незаслужени екстри или поддръжка, която са дава единствено на определени. Всичко подхванато ще носи изгоди, ще улеснява бъдещите ви инициативи и персонален избор. Разпуснете в приятна компания след работно време. Денят е изключително удобен за оферти годежи и подписване на брак. Не оставайте различен да ви изпревари и да ви отнеме това, което по право си е ваше. Денят се покровителства от висшата обич.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ще ви слагат ултиматуми, ще би трябвало да изтърпите намеси и да харчите непотребни пари. Родените в третата декада да не нарушават закона и предписанията. И даже и да сте прави може да ви глобяват. Околните ще се отнасят с подигравка и неуважение към персоналните ви упоритости. Ще се наложи да се отказвате от нещо мечтано и мечтано. Жестовете и жертвите ви ще си костват, в случай че с тях ще помогнете на обичаните ви хора да се изправят и тръгнат напред. Вечерта си позволете разтоварващи моменти. Навлизате в мощен интервал.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден с изключителна мощ и опция да се реализира нещо огромно. Може да получите евтино и даже безплатно нещо, към което от дълго време се стремите. Ще ви покровителства любовта във всичките и форми и нюанси. Най-добрият ден за месеца, в който да извършите предложение и да сключите брак. Подписаните през днешния ден контракти ще ви обезпечават независимост на деяние и ще ви устройват в нова среда. Добре е да се капарира парцел. Вечерта контролирайте страстите и внимавайте с алкохола. Навлизате в рисков двудневен интервал.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август - 22 септември

Днес ориста ви дава лост и опорна точка, с които може да повдигнете и разрешите проблемите си. Чудесен миг за старт на нови стратегии, действия и персонални начинания. Вземете решението, което все отлагате. Всичко подхванато ще дава полет на мозъка и фантазията, ще ви среща с любовта и ще оказва помощ да осъществите фантазиите си. Ден за забавление. Поводи ще се намерят. Търсете метод да привлечете освен погледите на близките, само че и персоналната им поддръжка и подпомагане в посока на вашите ползи. Днес и злото е за положително.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на удобни промени и шанс за родените в третата декада. Ще се измъкнете от капан, в който сами сте се вкарали, само че до вечерта може да влезете в различен. Работете и действайт екипно, разпределете отговорностите. Може да се скриете и зад нечий необятен тил, в случай че стане напечено. От изключително значение през днешния ден е самоконтрола. Може да се чакат провокации, само че правото и закона ще работят в посока на вашите ползи и права. С лекост се придобива една особена вътрешна независимост, която ще помогне да извършите и любовно предложение.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ако през днешния ден извършите първата крачка вав значима за вас поска, на следващия ден към този момент ще тичате без задръжки към задачата, ще я посотгнете и ще получите персонално удовлетврение. Тези дни ще ви донесат награди, покачване и опция да си устроите живота по нов метод, на ново място и с нови хора. Най-добрят ден за оферти, брак и годежи. Не позволявайте на любовта да си отиде и да се изгуби в делничноста. Ден за забавление песни и танци. Намерете време и за работа и за удоволствия. Ще се случват събития, за които ще почерпите.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден, в който задръжките отпадат, елементарно се преодоляват трудностите в нас и към нас. За да постигнете оптималното е значимо да се владеете, да контролирате страстите и да знаете какво вършиме във всеки един миг. Лесно се губи хладнокръвие и в радоста и в тъгата. Денят е удобен за нови инициативи и ново обвързване. Законът ще ви поддържа, стига да сте помислили за всичко, да сте подредили целите и документите си. Сънищата ви подсказват защо към този момент е пристигнало време.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Труден и рисков ден за родените в третата декада. Ще влезете в единоборство със закона. Може да ви санкциоират и ощетят на изпити и състезания. Битката за кокала навлиза в решителна фаза. Този ден ще ви предложи и избавителните разновидности за оцеляване в рецесията. На едно място ще ви отхвърлят, само че на друго ще ви одобряват с аплодисменти. Проблемът е, че желанията и възприятията ви са ориентирани повече към мястото на отводите. Денят е удобен за брак, само че на вас може и да ви откажат. Контролирайте се оптимално и си гонете интереса.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Един магичен и пробивен ден за родените в третата декада. Ще се промъкнете през иглените уши на огромната конкуренция както в работата, по този начин и в любовта. Чудесен ден за обвързаване, брак, годежи и сключване на нови трудови контракти. Всичко, което уредите и уговорите ще ви донесе изгоди и преимущества. Това, което отложете за на следващия ден ще зацикли и ще ви докара кахъри от гадове. Уплатнете оптимално времето си с каузи и начинания, които ще ви донест благополучие, шанс и пари. Не е време за съмнение и отсрочвания, цялото ви бъдеще е в този момент.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

За вас денят открехва врата от благоприятни условия, през която ще влезе победоносно в следващте дни. Движите се към нови връзки и нов метод на живот. Подпишете нови контракти, които ще ви обезпечат постоянни приходи и опция за израстване. Ще запомните този ден и с значимо събитие, за което ще се почерпи. Ще бъдете част от непозната наслада и смяна, която ще донесе и за вас придобивки. Чакайте и направете предложение за брак. Всеки на своето равнище да се замисли за бъдещето и да се опита да си уреди живота.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е еденица. Край с изчаквателната политика. Време е за деяние, за промяна на метода, средата, колегата, целите и местоработата. Всяка самодейност ще ви отваря нови благоприятни условия, нови персонални и пазарни ниши. В края на годината ви чака изключително значимо и стабилизиращо събитие. От октомври стартирате победоносния си поход напред и нагоре, който ще трае до октомври 2018 година

Родените през днешния ден ще владеят тълпата, ще са вдъхновители и уредници на измененията, които предстоят. Чака ги популярност и популярност, а в случай че се родят към игрева или залеза на Слънцето ще намерят щастието, работата и колегата си в чужбина.

Заченатите през днешния ден ще изживеят живота си в наслада и забавление, изключително в случай че бъдат заченати в благополучен за вас миг. Ще имат ослепителен живот, с доста завършения и пътувания, с плодородни промени и дарове от ориста.

*Източник - Монитор.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР