Овен (21 март – 19 април) Трябва да оставите в миналото

...
Овен (21 март – 19 април)
Трябва да оставите в миналото
Коментари Харесай

Какво трябва да остави в отиващата си година всеки знак на зодиака?

 2017

Овен (21 март – 19 април)

Трябва да оставите в предишното всички обстановки, от които не  излязохте победител. Не постоянно би трябвало да сте първи и най-хубави във всичко. Направете всичко допустимо и знайте, че сте създали всичко допустимо, с цел да не съжалявате по-късно. Светът ви притиска, тогава за какво да си оказвате и вие спомагателен напън върху себе си?

Телец (20 април – 21 май)

Оставете в отиващата си година всякога, когато приемахте грешно  решение. Когато си мислехте, че вършите вярното нещо, само че нещата се оказваха не във ваша изгода –  това е естествен ход на нещата. Хората са склонни да вършат неточности и нямате виновност. Освободете се от такива обстановки.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Трябва да забравите за всяка опция, която съгласно вас сте пропуснали. Не можете да съумеете във всичко и да се занимавате с  всичко едновременно. Можете да сте единствено на едно място в даден миг. Не сте суперчовек и в живота ще се срещнете с доста неща, които няма да имате време да извършите. Не упреквайте себе си за това какво е могло да бъде, каквото трябва  – това ще се случи.

Рак (22 юни – 22 юли)

Оставете индивида, който в миналото сте  обичали и изгубили. Хората, които идват и напущат живота ви, са неизбежни. Не е нужно да ги забравяте, просто ги оставете в предишното. Помнете ги и помислете за всичко, което са донесли в живота ви, а не за това, което са взели от вас със себе си, когато са ви напуснали.

Лъв  (23 юли – 22 август)

Забравете за моментите, когато са ви отхвърляли. Не всеки ще ви  обича и това е напълно обикновено. Научете се да отказвате на хората, в случай че нещо не ви устройва – това ще ви помогне да растете и да вървите по верния път.

Дева (23 август – 22 септември)

Пуснете всичко, което не сте правили. Имате право да вършиме неточности. Можете понякога да казвате и да правите  нещо неправилно, тъй като никой не е идеален, и не е нужно да желаете от себе си да вършиме всичко съвършено.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Освободете се от страха си да останете сами. Да бъдеш самичък не е толкоз неприятно, колкото си мислите. Изучете себе си, отделете време единствено за  себе си. Да бъдеш самичък и да се чувстваш уединен са разнообразни понятия и те не би трябвало да се припокриват. Можете да бъдете сами и да се чувствате изцяло.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Трябва да се освободите от индивида, който съобщи доверието ви. Хората не постоянно се отнасят с вас, както бихте желали, те не постоянно ще бъда почтени и правилни, само че това не е по ваша  виновност и вие грешите, като си мислите, че всички са идентични. Не позволявайте заради  един неподобаващ човек да загубите доверие във всички.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Трябва да пуснете това, което сте пропуснали, до момента в който сте били надалеч. Пътешествайки  и изучавайки, вие се чувствате пълноценни, само че в случай че не сте съумели да проучите обекта на вашето вниманието ви,  по-късно съжалявате, че сте пропуснали нещо значимо. Не забравяйте, че не можете да обхванете безкрайността, изучавайте  всичко последователно и умерено.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Освободете се от моментите, когато губехте  хладнокръвие. Планирате всяка минута от времето си, само че от време на време вашият манталитет ви подвежда. Това, че от време на време се гневите е обикновено, не е нужно   постоянно да сте спокойни.

Водолей (21 януари – 18 февруари)

Трябва да се освободите от обещанията, дадени ви от други хора, само че не  изпълнени. Празните обещания са голямо отчаяние за вас, само че не всички, които познавате или обичате, ще ви разочароват. Продължавайте да вярвате в хората. Не си позволявайте да очаквате само  най-лошото от тях.

Риби (19 февруари – 20 март)

Освободете се от времето, когато хората ви подлагаха на критика. Критиката може да ви помогне да растете, само че единствено в случай че вие позволите. Не се отхвърляйте, в случай че някой ви каже, че не сте задоволително положителни. Вярвайте в себе си и постоянно се старайте да станете още по-добри.

soulpost

Какви рискове дебнат през 2018 – Годината на Жълтото Куче

 

Годината на Жълтото Куче ще наложи промяна на целите. Скоро Червеният Петел ще даде път на нов знак – Жълтото Земно Куче. Животното – настойник ще въздейства на живота на…

Цялата публикация

Астрологични Предсказания за Новата 2018 година за всички зодиакални знаци

 

Овен Овенът през 2018 година би трябвало да показва най-хубавите си качества. Бъдете по-добродушни, по-смели, по-чувствени и по-благородни, с цел да не вършиме неточности и с цел да притегляте към себе си достойни…

Цялата публикация

Тайните на астролозите: Най-важните години в живота на всеки Знак на Зодиака

 

Кога се случват най-важните промени в живота на знаците на зодиака? На каква възраст? И по какъв начин те ги възприемат? Според астролозите,  за другите знаци на зодиака има години, в които…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР