ОВЕН (21.03 – 19.04)За вас 7-дневието ще е динамично, а

...
Коментари Харесай

Хороскоп за 5 – 11 декември от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
За вас 7-дневието ще е динамично, а като се прибавят и пречките, които имате да преодолявате... Овните си вършат програмата още от събота, да плануват време за другарство с близки и познати даже да няма благоприятни условия за директни срещи, посетители. От диалога ще черпите хрумвания и сила за справяне със задания – още в понеделник си проличава: не са леки. Във вторник-четвъртък ще ги допълните и с уговорките, които най-накрая следва да приключите, упоритостите ви за издигане са факт и получават поддръжка. Петъка отделете за отдих с обичаните.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Влизате в това 7-дневие с редица неясноти в деловата сфера, пък може да са ви изостанали и задания за работа и вкъщи. Телците ще се стегнат и от понеделник ще ги вземат решение една по една даже близките да не оценят незабавно напъните им. За прихода си ще се успокоите във вторник, само че се гответе да поемете и част от уговорките на околни, постоянно това би трябвало да се урежда финансово и правно. Четвъртък идва с непредвидени предложения, обсъдете ги деликатно, може да носят и по-сериозни отговорности. Проблеми с близки се оказват добра школа за вас.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Чак в петък ще можете да се отпуснете същински, 7-дневието е натоварено със задания и вие би трябвало да показвате еластичност и такт, с цел да не си създадете още грижи. В понеделник Близнаците ще възнамеряват работата си в елементи, само че да позволен, че ще има и изненадващи шансове за изява и облаги до четвъртък. Вторник-сряда са за изясняване на проблеми и връзки, не смятайте, че знаете и можете всичко. Някои се нахъсват от спънки, има заплаха да въртят на празни обороти. В любовта ви върви, само че дали намирате това, което желаете...
РАК (21.06 – 21.07)
Периодът не е от леките, а вие се затваряте в себе си, евентуално имате всякакви проблеми за оправяне. През уикенда Раците понижават темпото, в понеделник има да обясняват настоящи задания, а и по остарели ангажименти. Вторник ще покаже, че още не е време за концепциите ви, може да помогнете на околни, да им подскажете излаз от усложненията, до петък ще възникне не едно. Уреждайте по-стриктно финансови и административни неща, пестете и полагайте най-много грижи за най-близки. Във ваши решения и изключително персонални едва ли ще допускате интервенция.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Тази събота вниманието ви е в домашни грижи, в случай че търсите помощ за настоятелен – ще е от другари, рода. Понеделник настройва сериозно, Лъвовете да не губят мяра към сътрудници, близки, ставащото в екипи да не се разгласява. Строгостта ще вкара нещата в ред, от сряда измененията са към положително, а вие се задълбочавате в отговорностите си, идващите дни носят и ненадейни шансове за изяви, приходи. Държите на качествените неща и перспективните планове, по този начин упорството ви е образец в фамилията, въпреки че ви се ще да има време за повече развлечения.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
За вас 7-дневието е хубаво изключително в случай че започнете да променяте себе си, с цел да измененията и света си. В персонален проект Девите ще реализиран доста, стига да се пазят от злословия и интриги на близките. От понеделник оглеждате сериозно деловите си партньорства, вторник и сряда изискват твърдоглав труд и съществено изследване на изискванията за изява и облаги. Уреждайте настоятелен и финансови въпроси най-стриктно даже сътрудници и шефове в началото да не харесат това. Скоро ще се убедят, че гаранция за триумфа ви са старанието и далновидността.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Трудно 7-дневие, а то е такова, щом подхващате нови настоятелен планове. Везните са се мобилизирали за упоритата работа, в понеделник има да изяснят някакви неща още, само че няма да забавят предоставени им задания, нито ще отхвърлят помощ на околни. В сряда избягвайте разправии, и то с близки, те би трябвало да схванат сложността на обстановката, да влязат в нормалната си роля на съидейници. В четвъртък ви е по-леко да действате по независими задания, само че в петък отново ще се върнете към тествани съюзи и изключително в случай че ги спояват любов, самопризнание.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Този интервал за вас е белязан с промени, за някои може би мечтаете от дълго време. До уикенда Скорпионите търпеливо следват хрумвания на близки и познати, но си приготвят свои. От понеделник се съсредоточавате в тях, единствено че си спестете разногласия, във вторник може да тръгнете на път, да се заемете със независими действия, да попаднете измежду непознати... Постепенно ще приключите старите задания и ще се заемете с новите, в различен екип ще се нагърбите дори с непознатите отговорности. Резултатът е ОК, от самото начало се опирате на обичаните си.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
През 7-дневието бъдете сдържани и по-предпазливи и по служебни, и по персонални въпроси. За вторите може да оказват помощ близки, само че дали споделяте... В работата Стрелците се стремят към по-висока оценка и облаги, да не се акцентират в своя екип. Съгласувайте всеки подробност с шефове, а в случай че се постанова – поемете и част от отговорностите на сътрудници в понеделник-вторник. От сряда сте в много по-слаба позиция, избягвайте разногласия с такт, въпреки че сте умели експерти. В петък обръщате нещата в своя изгода, притегляте поддръжка и отново не вирете нос.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Сигурно този уикенд ви се желае да отдъхнете и да поддържате връзка повече с близки и познати, само че ви чакат настоятелен и домашни задължения. Козирозите ще свършат значимото, стегнали са се, а до понеделник да бъдат по-деликатни с близките. Във вторник-сряда водеща тематика са финансите, ще разрешите казуса, само че ще покажете и огромна рационалност в харчовете. Примерът ви е мощен, в случай че би трябвало – и с по-остра дума ще напомните неизпълнени отговорности. Е, в четвъртък и петък се радвате на шансове за реализация на хрумвания, упорството дава обещание триумф.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Главна задача през 7-дневието е да контролирате упоритостите, другояче рискувате да влошите връзки и да изостанете в работа, която е по силите ви. През уикенда Водолеите да се вгледат в партньорствата си и да ги хармонизират по-умело. В понеделник компликациите са бол и разнообразни, търсете услуги, вместо да се инатите. Във вторник - прилив на сила и хрумвания. Все отново не прибързвайте, другояче ще се изнервите и спорейки, ще влошите значими връзки. От четвъртък смяната е във ваша изгода, прокарвате хрумвания с такт, нека и в любовта е по този начин.
РИБИ (20.02 – 20.03)
За мнозина от знака този интервал носи изясняване по значими служебни и персонални въпроси. Само че Рибите да се запасят с такт и самообладание, от време на време основават и погрешна визия за себе си, различен път се двоумят. От понеделник делата ви вървят добре, във вторник може да подхванете и по-стари ангажименти с сътрудници, сътрудници. Нужна ли ви е помощ, искайте я от тествани хора, има и познати, които може да ви подхлъзнат с обещания. В четвъртък-петък внимавайте при разногласия, най-разумно е да ги избягвате. Ако няма по какъв начин, дръжте на правилата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР