ОВЕН (21.03 – 19.04)Трудно 7-дневие, от вас зависи да запазите

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Трудно 7-дневие, от вас зависи да запазите
Коментари Харесай

Хороскоп за 15 – 21 август от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Трудно 7-дневие, от вас зависи да запазите положителни връзки с близки, не са отговорни за деловите ви кахъри. През уикенда бъдете дружелюбни към домашните. Овните да работят по линия на най-малкото противодействие и до четвъртък-петък ще се включат в непознати печеливши инициативи или бързо ще открият съдействие с подобаващи хора. В понеделник-сряда уреждайте прецизно служебни и финансови въпроси, обрисуват се забавни шансове, предложения, срещи за изява. Приемайте нещата каквито са, криене на истината ги утежнява.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Време за поправки и пътища, отдих, запознанства. От Голяма Богородица много Телци забавят движение, да бъдат по-грижовни към тонуса си и собствеността, финанси. От понеделник намирате поддръжка даже да постъпвате на нова работа или задания да ви отдалечат от вкъщи. Доходите ще бъдат положителни, но похвалите не бързат, пораждат разногласия с други членове на екипа. Не изостряйте разпри, в четвъртък и петък можете вие да помогнете на близките, да получите услуги, предложения за партньорство... Необвързаните да не рискуват в любовни случки.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Периодът е пъстър с спънки и опасности, в реда на нещата е да забравите най-малко за малко амбициозните проекти и да сложите точка на разправии с близки. Близнаците да успокоят атмосферата в по-тясното си обграждане и до вторник ще има от какво да бъдат удовлетворени. Понеделник идва с изненади, някои са притеснителни, никак не се изкушавайте да оправяте делата си небрежно. От сряда до петък се обрисуват пътища, изследвания, запознанства, би трябвало да бъдете гъвкави и по-отстъпчиви. Но не се съмнявайте, че напъните ви последователно водят към триумфа.
РАК (21.06 – 21.07)
Динамичен интервал в служебната и персоналната сфера и току виж накара мнозина от знака да се скрият в черупката си. За едни Раци повода е огромно делово натоварване, до сряда близките желаят услуги, помощ, има за споразумяване правни и финансови неща. Втори са разочаровани от неучтивост на сътрудници, клиенти, само че до петък могат да уредят разногласия с такт и самообладание. Ако сметнат за нужно, може и да се отдръпват от начинание, имат си хрумвания, скъпа информация, късмет. Трети да укрепят персонална връзка, разцветът на възприятията зависи основно от тях...
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Това 7-дневие ще ви се види по-изнервящо, непрекъснато пораждат мотиви за спор с близки, сътрудници, познати. Лъвовете не са в позиция да постановат мнение, с такт и нерешителност ще укрепят домашния мир и служебното си успокоение. Ориентирайте се към това от събота, в понеделник променете тактиката си за изява и облаги, до сряда е редно да желаете и препоръки по предприемани стъпки. Вторник и четвъртък ви подсказват по-подходящи съюзи, някои са за малко, само че при многото ви задания... Не е време за бързи решения по значимите тематики.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Стремите се към равностойни партньорства в персонален и професионален проект, държанието ви е образец на грижа за общи ползи и за нерешителност, в случай че отстоявате свои цели. В понеделник и вторник ще бъдете удовлетворени в работата, приходите ви са ОК и поради ничии ангажименти няма да ги рискувате. Някои Деви дори се отдръпват от инициативи, които не дават отговор на правилата им. В сряда не коментирайте проблемите си на маса, в четвъртък бъдете дискретни за хрумвания. Общуването ви открива късмет и в нов кръг, но за любовни връзки не бързайте.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Динамичен интервал, а май се поддавате на минорни настроения и потъвате в свои грижи. В понеделник Везните се тревожат за финанси и партньорства, след това желаят да откъснат повече време за отдих и тонизиране, другояче бързо задълбават в разногласия с близки, сътрудници. Ако те ви молят за нещо – помагайте, имате контакти и намирате най-точни решения, скоро авторитетни познати ще поддържат пък вашите хрумвания. В сряда не обещавайте доста, в идващите дни дилемите ви са тежки, само че някой с труд и любов ви въодушевява да не се предавате.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Въпреки проблемите си вие крепко сте се хванали за работа, а съдействате и на сътрудници, познати, близки. Скорпионите още през уикенда виждат дефекти и недостатъци, само че си дават сметка и за обективните компликации. В понеделник ясно ще сочите спънки, пропуски, нека е с такт, с цел да продължите да ги преодолявате с екипа в положително въодушевление. Ако през идващите дни уловите пренебрежение към своя принос, не е по никакъв начин дребен, ще намерите метод да сложите всеки на място, постигнатото обаче е повече, удовлетворението ще надвива.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Проблеми имате и вие, само че сте заредени с ведро въодушевление и сила, нещата се подреждат удобно за множеството от зодията. Доста Стрелци от събота оглеждат амбициозни настоятелен проекти. Все отново не проявявайте прибързаност, тактика ще си изработите от понеделник до петък, постоянно пораждат елементи за уточняване, изясняване и прочие Във вторник може да си дадете купонджийска пауза, само че не отлагайте дълго същинската отмора и домашните отговорности. Има ли финансови компликации, в сряда ги анализирайте и говорете с сътрудници.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
От събота до сряда напрежението при вас пораства, следва да спестите разногласия и укори към близкото си обграждане. Козирозите желаят да ускорят реализацията на свои настоятелен замисли, а понеделник ги изправя пред съществени спънки. Едва ли ще ги избегнете, в случай че желаете подпомагане от другари и родственици. За момента не се изтъквате прекомерно на напред във времето, само че не намалявате напъните в работата и това ще завоюва благосклонностите на познати, сътрудници, клиенти. До петък ще има на какво да се радвате, за някои това е хармонията с най-обичани хора или вкъщи.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Време е да уредите много значими въпроси на настоятелен и персонални партньорства, от Голяма Богородица се запасете с приемливост и такт. В понеделник Водолеите също да бъдат сдържани, ще си спестят злословия, навреждане в каузи, огорчения. Имате амбициозни хрумвания, във вторник показвате, че зад тях стоят твърдоглав труд, вглъбеност, блян към рационализиране. В четвъртък са вероятни разочарования, някои са залитали по пост и популярност, не по същинско творчество. Ще овладеете тези настроения, споделена обич ви дава силата за победи.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Сега сякаш не си кроите амбициозни проекти за изява и облаги, някак сте съсредоточени в рутинните задания, в превъзмогването на обективните спънки. Даже при срещи с другари през уикенда Рибите няма да приказват нашироко за проблемите си, само че в решаването им е скрита същинска премия за напъните им. От понеделник ще подкрепяте и останалите в екипа, за всички са значими триумф, облаги. В сряда си доизяснявате куп въпроси, с цел да се форсира обща активност, само че не налагате мнение. Създавате чудесни връзки, някои изпълнени с обич...
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР