ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие не е най-спорно, макар че

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие не е най-спорно, макар че
Коментари Харесай

Хороскоп за 25 – 31 май от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Това 7-дневие не е най-спорно, въпреки че полагате старания за безапелационна делова изява, надлежно приходи. Овните да се готвят за изненади и да понижат темпото най-малко до сряда. Правили сте си един проект, само че обстановката се развива по-иначе, изпълнявайте прецизно рутинните отговорности, шефове, сътрудници, клиенти ще ценят вашата уместност, връзките се заздравяват. Във вторник не дълбайте прекомерно в елементи, имате си задоволително задания. Четвъртък прекарайте в стеснен кръг, за петък заложете на зоркост. При любовни грижи бъдете търпеливи.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
През уикенда още си проличава: ще имате много работа до началото на юни. Някои Телци са склонни незабавно да се обясняват с сътрудници, познати и близки, които им трансферират отговорности. Овладейте критичността, в понеделник не сте в мощна позиция, във вторник ще огледате под лупа връзките си. В идващите дни ще изяснявате някакви проблеми, единствено че по-внимателно, има интриги, а и вие май вирвате нос. Да, знаете и можете доста, само че с такт и почитание към другите хора ще постигате повече, а услугите ви ще са признати с откровена признателност.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Периодът е динамичен за вас. На моменти зависите от желанията на авторитетни хора, може и родственици да са, само че това не накърнява умеенето да поддържате връзка и да се радвате на резултата от напъните си. Понеделник не е подобаващ за куп хрумвания и Близнаците ще изчакат за реализация. Вторник демонстрира: няма труд напразно. В сряда няма да споделяте всичките си безредици, само че откривате нови шансове за изява с облаги и в идващите дни ще упорствате, нека да е без разногласия и разправии. В любовта - естетика, поучили сте се от предходни несполуки...
РАК (21.06 – 21.07)
Времето ви кара да изясните куп тематики от колегиалните и персоналните връзки, слагате точка и на разногласия, които сте почнали в последно време с много хъс. Група Раци от понеделник ще следват хрумвания на авторитетни експерти, въпреки да не са техни, ще работят съзнателно и с ясно предпочитание да се усъвършенстват. Във вторник и сряда отделяте повече внимание на домашни проблеми и грижи за близки, анализирали сте ги в детайли, имате и средства да зарадвате скъпите си хора. В петък търсите услуги, само че и най-случайната може да стане скъп съюз.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Сега вниманието ви е разграничено сред делата и грижите към обичаните хора. Лъвовете не остават нито момент без работа, въпреки че не им е най-драго да зависят от шефове и авторитетни познати. Знаете си: упорството ви е нужно за реализиране на проекта ви и няма да пестите сили, а с изключение на приключването на тези задания, след сряда стабилизирате и бюджета си, и съдействието с сътрудници. Е, мнозина не мислят единствено за триумф, облаги и удоволствия, а и за развиването на своите планове отсега нататък. В петък се връща усетът ви към независими инициативи.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
През идващите дни ще поддържате връзка в разнообразни публични кръгове, мнозина се насочват към нови екипи и планове. До вторник Девите да уреждат внимателно административни и финансови детайлности, да не се окаже още в понеделник, че част от претендентите за партньорство не са съществени. От сряда компликациите са повече, само че поради тях не усложнявайте връзки с близки, остарели другари. Пък и пречките ви водят към ненадейни настоятелен шансове, до края на май ще изясните последователно къде да вложите своята сила. За някои - нова обич.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Предстои 7-дневие напрегнато и куп задания. Везните ще се държат на по-заден проект от уикенда, в понеделник настойчиво ще наваксват пропуски в делата си. Разбира се, действате тактично, търпеливо, само че никакъв подробност не изпускате от очи. В сряда не давайте воля на огромните си упоритости за кариера, колкото и доста да допринасяте за напредъка на екипа. Не е време да се изяснявате, нито да разкривате персоналните си грижи. До края на май ще овладеете и финансовите, и партньорските проблеми, имате близки хора, на които разчитате абсолютно.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
От уикенда до началото на юни ви изтезава незадоволеност в работата, кроите си по-амбициозни проекти за изява и облаги. Скорпионите не са наясно с ред настоятелен въпроси, от понеделник да следват концепциите на шефове и сътрудници, ще им е от изгода. Мнозина са подготвени на случки, а в действителност от вторник нещата им постепенно стартират да се подреждат. Бъдете търпеливи даже доста да държите на нечие партньорство, до петък пораждат спънки и мъчно ще предадете от силата си на другите. Не изкористявайте техни благосклонности.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
За вас интервалът е под знака на придобивки и ведри връзки с близките изключително до сряда. Доста обвързани Стрелци се радват на съгласие с обичани, необвързаните да помислят, преди да се втурнат във флиртове и случки. Понеделнишки ще се убедите, че колкото влагате в работата си – сили, творчество, твърдоглавие, по този начин и ще бъдете възнаградени за труда си. Ще има и хора, на които помагате в тежък миг, фактът също демонстрира силата да облагородите нещата. В четвъртък и петък зареждате с оптимизъм и кръга си.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Това 7-дневие ви настройва сериозно към близките в службата, у дома, на купони, помъчете се да овладеете страстите. До сряда Козирозите могат да си разрешат повече отдих, обстановките не са подобаващи за реализиране на по-амбициозните им хрумвания. Промяна в хода на делата ви ще има, вие дискретно я подготвяте, търсите още източници на доходи, на професионален опит и информация. От четвъртък ще покажете непримиримост и хъс в работата, шансове идват на път, в инцидентни срещи със остарели приятелки, даже при запознанства...
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
До сряда много ще се тревожите по настоятелен и финансови тематики, обаче няма да намалите хъса в работата, знаете си какво можете. Водолеите не споделят свои безредици през уикенда, в понеделник би трябвало да изследват и нова информация, във вторник - да одобряват и препоръки на по-влиятелни сътрудници и познати. Към края на месеца стартирате да изяснявате елементи, само че и не помисляйте да спекулирате с компликации, да се представяте за нещо, което не сте... Пречките демонстрират най-точно капацитета ви, ще се радвате на професионален триумф и същинска любов.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Последните 7 дни на май за вас са цялостни с грижи за каузи, за близки и познати, в понеделник напряко ще сте като майка за близките. Рибите да не се увличат в обещания за услуги, вършат много за другите, техните задания също не трябва да куцат, да закъсняват. От събота до четвъртък се радвате на положителни резултати и доходи, някак ще поглезите обичаните хора, в случай че е нужно – ще ги окуражавате повече при компликации. В петък обаче анализирайте финансовите връзки и партньорствата, в случай че някой не е прецизен, надали тези връзки ще се окажат здрави.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР