ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие е динамично и объркано, ако

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие е динамично и объркано, ако
Коментари Харесай

Хороскоп за 6 – 12 април от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Това 7-дневие е динамично и комплицирано, в случай че се наложи да се откажете от свои проекти или претърпите дребни несполуки, не си го изкарвайте на близки. Все отново някои демонстрират огромно твърдоглавие до четвъртък. В понеделник група Овни се мъчат да изяснят кое по какъв начин е, във вторник ще се убедят: напъните им не са кой знае какъв брой резултатни, май ги спънат справедливи компликации, само че има и интриги, намесват се авторитетни съперници. Петък също демонстрира, че в този момент не е време за новите хрумвания и може да се отдръпнете. Любовните проблеми решавайте сами...
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
За вас 7-дневието е ведро, няма за какво във вторник с неспокойствие да провокирате разправии с сътрудници, познати и близки. Доста Телци са удовлетворени от резултатите си в каузи, а би трябвало да се каже – и партньорствата вървят ОК. От понеделник се допълвате добре с нови хора, в сряда подтиквате екипите да се заловен крепко с по-сериозни промени в работата. После можете да отделите повече време на развлечения и компании, евентуално ще се стремите към по-влиятелни познати. Някои имат късмет с такт да прокарат мечтани от дълго време промени във връзката си.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Периодът не е лек, само че дава положителни благоприятни условия за изява и облаги. Въпросът е Близнаците да употребяват тези условия освен в своя изгода, а за напредъка на екип, сътрудници, близки, тъй че да не се изкушават от хитрини на дребно. От понеделник до сряда обаче ви притеглят по-самостоятелните начинания, а в случай че ви желаят помощ – действате без да пита. Внимавайте, с цел да не усложните обстановката с непремерени думи и стъпки. Хората разчитат на компетентността и упоритостта ви, само че са взискателни към вас. И в любовта ви водят правила.
РАК (21.06 – 21.07)
За вас интервалът е благоприятен, имате въздействие върху сътрудници, познати и близки, ще ги запалите с концепциите си за настоятелен промени. Е, в понеделник-сряда май ще се наложи да поемате и непознат товар, работата изисква съществени старания и тъкмо съблюдаване на правила, правила. Четвъртък и петък ще покажат: укрепили сте взаимоотношенията в мечтаната посока, не обичате да помагате някому, а той да демонстрира пренебрежение към труда ви... Околните са много любопитни по какъв начин вървят персонални неща, Раците няма да разрешат да се предизвиква болежка на обичаните им.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Сега се стремите да хармонизирате настоятелен и персонални партньорства, без тях общи каузи няма да вървят на облага. Част от Лъвовете поемат и отговорностите на група сътрудници и близки, които се натъкват на повече спънки или са с по-малка подготвеност. Добре, само че не залитайте в услуги, след това ще станете ненужно строги. Важни домашни тематики притеглят вниманието ви във вторник, в сряда работата ви зависи от благосклонността на шефове. Уж сте си начертали ясни цели, а се хвърляте в купони, в петък може и да се ощетите от недовиждане...
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Периодът е под напрежение, а и вие се мобилизирате да оползотворите хубавите условия за изява и доходи, които ви се оферират. Сега в мозъка на Девите се въртят амбициозни хрумвания, с изключение на служебно одобряване, мнозина се целят основно в облаги. Ще има авторитетни хора, които ще ви покровителстват, ще ви открият път към кариера, от понеделник упорството ви е прекомерно впечатляващо, във вторник и действителни резултати ще ви зарадват. Ако сте влюбени, проявете самообладание за споразумяване на връзки, дано първо трудът ви да донесе премия.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Тези дни ви настройват за независима активност, смятате, че е по-полезна за кариерата. Все отново Везните да не отклоняват оферти за общи инициативи, да не се двоумят и да не демонстрират преднамереност към недостатъци на сътрудници и познати. Задачите са сложни, в сряда ви е тегаво, в четвъртък не сте удовлетворени от резултатите, само че най-после ще намерите метод и протекция да стабилизирате дружба и партньорство, да заредите с сила и хрумвания целия си екип. Бъдете грижовни към здравето, с цел да не разсъните остарели болежки, а и в любовта имате проблеми.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Първите 3 дни на интервала си налагате някакви ограничавания, въпреки че ви се желае да се срещнете и наприказвате с близки. Скорпионите да обмислят новите си задания, вторник и сряда са за изясняване и упорита работа по проекта им, в четвъртък идват чудесни резултати. Някои от зодията притеглят още и още сътрудници, усъвършенстват взаимоотношението с сътрудници, познати, сътрудници. Давайте независимост на другите, на вас по какъв начин ви е драго, когато ви гласоподават високо доверие. За най-обичаните организирате същински празник, знаете фантазиите им.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Седемдневието ви изправя пред куп проблеми, в действителност следва да действате деликатно. Едни Стрелци са обект на интриги, втори се сблъскват със мощни и не най-почтени съперници, трети да не прибързват с реализация на концепциите си във вторник-сряда. До понеделник не сте напълно наясно със обстановката, след това би трябвало да се държите на назад във времето, да уреждате административни, правни и финансови въпроси, а не да търсите непознатите недостатъци, или да изостряте разногласия. Някои се хвърлят в любовни случки. И там бъдете очебийно внимателни.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
За вас интервалът е прекрасен, въпреки и много динамичен. Козирозите получават нови благоприятни условия за изява и облаги, от събота ги задействат, и то в присъщия запъхтян настоятелен темп. В понеделник може да ви се наложи пътешестване, ровене из осведомителни масиви, вторник е за изясняване на значимите неща. От сряда се запасете с приемливост, би трябвало да заобикаляте противоречиви въпроси, да упорствате по свои проекти, без значение дали различен ще ви поддържа или не. Справяте се забележително, а към близките сте великодушни. Щастие е човек да притегли обичта ви.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Периодът допуска да работите за реализация на амбициозните си проекти в специалността. Само че Водолеите да не бързат с практическите стъпки, а и да не разгласяват концепциите си прибързано. До понеделник стабилизирайте остарели и нови партньорства, във вторник актуализирайте тактиката, има и неизяснени проблеми. В сряда пречките ви подсказват къде да търсите препоръки или посока за пътешестване, в петък отстоявате мнение в изострен спор. Защо да не преглътнете, думите обнадеждават, само че от време на време и раняват. Позволете си повече занимания.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Сега има куп мотиви да се видите с другари, родственици и радостна компания, само че има и много благоприятни условия за кариера и облаги. Рибите по нюх се ориентират към това, което е значимо сега. В понеделник са на креативна вълна, във вторник поддържат хрумвания на близките, които ще изпълнят джоба им. Сряда и четвъртък са напрегнати, подсказвайте и на познати по какъв начин да се държат в по-сложни обстановки, на някои помогнете и напълно съответно. Едни от зодията претърпяват чудни моменти с обичан, само че има и други, те май избират раздялата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР